Din, ahiret, kabir azabı, kurban kesmek vs hakkında ne merak ediyorsunuz?

Yıllardır insanlarla dini, ahireti, kabir azabıni, kurban kesmenin dinde ki yerini, vs tartıştım. Düşüncelerim farklı diye defalarca burada hesabım silindi. hakkimi helal etmiyorum bu yüzden. sirf inancım farklı diye sırf farklı düşünüyorum diye hesabimi sorularimi yorumlarimi sildiler. Uzun zamandır soru cevab yapmıyordum. belki yıllardır. bir ara saldim kendimi çünkü hem insanlarin inanması bana bişey kazandirmiyacak. hemde saygiyla anlamak için soru sormayan zaten anlamayacak. eger anlamak için, öğrenmek için, saygıyla sorulursa ozaman bazi şeylerde yeni şeyler öğrenilebilir. En azindan düşünmenize neden olur. Bu arada küfürsüz, hakaretsiz, laf diyologsuz, saygı, sevgi çerçevesinde sorularınızı sorun. Küfür ve hakaret etmeden. Peygambere laf etmeden yok söyle gunah işledi yok bunu yaptı seklinde iftira atmadan. Gerçi iftiralara da verecek cevabım vardır. Siz illa sormak istiyorsanız şahsıma hakaret etmeden sorun ama peygamber dini değer demektir. İnsanlarin dini değerine hakaret etmek kanun suçu bunu da bilin

Din, ahiret, kabir azabı, kurban kesmek vs hakkında ne merak ediyorsunuz?