Güncellemeler
+1 yıl
eğer bu bencemi okumadıysanız buyurun! maalesef ferisî din adamları olan moderatörler tarafından çarmıha gerildi, o yüzden benceler arasında listelenmiyor.
Tanrı'ya (Tanrılara), Dine (Dinlere) Kucak Dolusu Eleştiri! ↗
Tanrı'ya (Tanrılara), Dine (Dinlere) Kucak Dolusu Eleştiri! ↗
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
İsa neden çarmaha gerildi kim gerdi
isa insanların günahlarının bedeli olarak kendini feda etti. çarmıha gerenler romalı askerler, gerilmesine sebep olanlar bazı yobaz ferisi din adamları
Teşekkür ederim
ricalar, sizi bir gün hristiyan görmek umuduyla:)
İsa kendini nasıl feda etti mesela? Tanrı ölürmu ya.
çarmıha gerdirerek. Tanrı ölür mü, bedeni evet.
Tanri nin bedeni olmaz.
tanrı beden alabilir.
Tanrı fiziki bir varlık değil.
her şeye gücü yeten tanrının beden almasında sorun yok. ve. her şeye gücü yeten tanrı insan bedeni aldığında bu, insanı tanrılaştırmak demek değildir, o, özü itibariyle zaten tanrıdır.
Hulul etme, hint mistik ögretisi.
bu arada siz müslüman mıydınız ateist mi?
Müslümanım
Hristiyanlığa inanmıyorum 🙂
merak etmeniz için inanmanız gerekmez ki
Ben ordan burdan duyduklarıma değil kendim araştırıp bulmak isterim
araştırın o zaman dostum
Araştırmaya başlıyorum o zaman
bir şey merak ettim neden İslam değil de Hritiyanlık?
Hristiyanlık
islam fazla gaddar. kendi peygamberi bile kitabındaki şeylere uymuyor. 9 yaşında kızla ilişki, 4 eş, cariye, cennette de vadedilen şaraptan ırmaklar, bir sürü hûri...
kadınları aşağılayıp toplum hayatından dışlıyor.
onun dışında cehennemle korkutmalar falan, cihat... yani fazla gaddar ve cani. kur'an'daki çelişkiler.
Cennet ucuz, cehennem lüzumsuz değil... İslam zorlu yoldur ancak zaferdir! Şu cariye, kız, huri olaylarını araştır bı derim kadınları aşağalamadıklarını aksine desteklediklerini o zaman anlarsın. Dıştan bakınca evet öyle gibi ama derine indiğin zaman gerçekler başka oluyor zaten Allah onun için bir ayetin de onlar Kur'an'ı hiç okuyup araştırmıyorlar mı? beni, kitabımı, dini tanıyın demiştir Allah, cehennem korkusuna gelince insanalr adından cehennem korkusuyla yaşadığı halde millet azdı bu kadar ahlaksızlık falan bir de korku olmadan yaşadıklarını düşün bence ne olurdu o zaman... gaddar ve zor gibi görünse de aslında ne kadar faydalı ve mantıklı bir din olduğunu göreceksin
dostum bunlar tamamen kendini kandırma. hiç kimse bana 9 yaşında oyuncaklarıyla oynayan bir kızla evlenmeyi normalleştiremez
kimse bana 1 erkeğe 4 kadın üstüne sınırsızca cariye, kadına ise hiçbir şey vadedilmesini açıklayamaz. miras konusunu, kadını dövme ayetlerini kim açıklayabilir? daha nice şey var. belki üzerine bir bence yazarım
Yaz 🙂
Ben inanmıyorum ama hristiyan olmak istiyorum nasıl olabilirim 🤔
gerçekten inanmazsanız, hristiyanım deyip gezmenin faydası nedir?
Yani bi dinim olsun istiyorum Hristiyanlık güzel gibi inanmıyorum ama seviyorum bu dini
hoşunuza gidiyorsa araştırın derim. gerçek iman kurtuluşunuz olabilir.
Siz hristiyan mısınız
öyleyim
Doğuştan mı sonradan mı hristiyansın
doğuştan hristiyan doğan var mı bilmiyorum:)
yazabilirsiniz
Bir şey merak etmiyorum benim dinimi bilmem yeterli
Meryem’in ilişki olmadan hamile kalması.
Kutsal Ruh
Hiçbir şey
İsa allan oğlu mu
evet
Hadi ya nasıl
oluyor işte:)
kendisi babayla aynı öze sahip, her şeyden önce de var olan ve ardından beden alıp insanların günahları için kendini feda eden sadık, biricik bir oğul.
Bende allan oğluyum o zaman
İsa Mesih'i kurtuluşumuz ve Rab olarak kabul ederseniz tanrının oğullarından olabilirsiniz sevgili dostum
Niye allah olak direk ne işimiz var mesihle falan
Şam vizyonu