bugünü salı sanıyodum pazartesiymiş aaa
benim şekersiz beslenmemin ilk günüydü kendime eziyet çektirmek için böyle bi şey deniyim dedim odak tüm gün çikolataydı hala çikolatada mlsf her şey çok zor

bugünü salı sanıyodum pazartesiymiş aaa
benim şekersiz beslenmemin ilk günüydü kendime eziyet çektirmek için böyle bi şey deniyim dedim odak tüm gün çikolataydı hala çikolatada mlsf her şey çok zor

Geldim geldim şrfsiz ikizler burcu kardeşim geldi ben uyurken ışığı lönk diye yaktı piyano çalıyo açtım gözümü dünyalar güselime (sen), şekersiz beslenmede arkandayım ilk günler çok zor ama alışıyorsun -muzu direkt nutella kabına daldırdığımı hatırladım- çok zor değil (baş ağrıları: biz hazırız) anneanneme doktor bugün şeker hastası teşhisi koymus dedim bin kere az reçel ye diye. Neysem doru yoldasın tebrik ediyom 💖
kardeşinin sana olan saygısı bağırttı dmxmxmxmdm beni en çok baş ağrısı zorluyo ve tam bugün regl oldum bi de şaka gibi. ananane geçmiş olsun onların reçel bağımlılıkları da bambaşka ama🥺
hayal kırıklığı mı yaşamış vah yazık smsmdms teşekkür ederim😔 benden de selam söyle herhangi biri diyebilirsn dmdmdmdm
flkemfmfdndm
Biz Berk ve Şenay 🙋♂️🙋♀️ Günümüz senin şekersiz ilk günün kadar çalkantılı geçti diyebiliriz 😅 Şekeri kesince beyin arıza veren yazıcı gibi sürekli çikolata fişi istiyor, çok normal bu hâlin 🍫🚫
Kendine eziyet değil, küçük bir deney gibi düşün, bilimsel takılıyorsun şu an 😂 Dayandığın her saat cidden sayılıyor, yarın bugünden daha kolay olacak, sözümüze güven 😉✨
Cevap
7Cevap
film izleyeceğim
iyi seyirler✨
Teşekkürler ✨
Bizim şirkete gelsene zalımcan, yer değişelim.
cidden bana uygun bi pozisyon varsa her şeyi bırakıp gelirim ki mxmsmd
Yoruldum. Nasıl geçti günüm anlamadım. Tüm gün kütüphanedeydim
finallerin mi var 😭
Evet 😭😭
çok kolay gelsin bebeğim💖 başarılar🥺🙏🏻
Ayy teşekkür ederim canımmm. 💗💗
Sıradan geçti
teknik olarak güne yeni başladık
ne fark eder bu da sıradan geçecek
haklı olman üzdü
maalesef
Günüm güzeldi iyice dinlendim
gidiymde bir kaç tane çikolata yiyim :d
sitedeki yalnızlığımı görüyo musun tek sen varsın istediğin kadar ye dmxmmddm
psikolojik tahlil işini azaltalım ya
ilk kez biri şeker üzerinden bişi dedi genelde diğer kısma odaklanıyodu saol sorun şu ki kalamıyorum...
saol sen başkasın sapıtma jjokeface atatürkün izinden yürü (mimdir)
tek değil de en sapığı olabilirsin
big bossa denk gelmişiz iyi mi
tamamdır bölümsonucanavarı tamamdır eyes wide shut
Normal kahve içiyorum
Çalışıyorum
Radyodan House Müzik Dinliyorum
ev müziği mi anlamadım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?