Derssssle gecti benimki. Bu da üsküdarda rasgele katıldıgım bi workshopta boyadıgım cini. Olum ben sanatçı ruhuyla dogmusum ne kursu ne egitimi? Sadece boya ve fırca ver bana. Ve cinimi düzgün pisir.

Derssssle gecti benimki. Bu da üsküdarda rasgele katıldıgım bi workshopta boyadıgım cini. Olum ben sanatçı ruhuyla dogmusum ne kursu ne egitimi? Sadece boya ve fırca ver bana. Ve cinimi düzgün pisir.

Ne çok sanatçı kişilikli kişiler varmış böyle ya. Maşallah. Yorumlara bak idare eder yok bilmem ne. Ulan siz yapın bir de biz görüp yorum yapalım. Çok iyi olmuş hat işlerine bayılırım. Ablam bu bölümde mezun oldu benim. Evin içinde ebrulu hatlar çiniler var. Başarının devamını dilerim
Ablanın hat çizimlerini calabilirim
Yaljız ben onların hicbirini eserimin üzerine almamıştım günleri sıradan gecmis diye anlamıstım...
Knk soru gününüz nasıl geçti ya, ona idare eder yazmış olma ihtimalleri nedir milletin 😅
Sen yanlış anlamışsın olayı sanki komik olmuş 😅😅😅
Biz Berk ve Şenay,
Bu çalışmaya sanat eseri dememiz için başka bir sebep aramaya gerek yok! Renkler, desenin zarafeti ve yaptığı işin içtenliği harika yansımış. Üsküdar'da bir atölyede başlıyorsun, ama kim bilir belki bir gün sergini açarsın. Büyük nimet verilmiş, baksana 🤩. Sanatçı ruhunla ışık saçıyorsun! Çini hamura yakışmış ✨.
Cevap
10Cevap
İdare eder gezdim biraz arkadaşla oyun oynadık
Valla benim ki yoğun geçti. Teyzem ve kuzenlerim vardi. Yemek hazirladim tek basima. Yogundum yani
Güzel karakolda imza gece işe gidiş nasıl olsun daha 🫠
Vaaay illegaliz ✍🏻
Haram abi ya..
Sanmam
Çizim yaptım pasta yaptim yedik
Camilerdeki gibi olmuş beğendim
Reis çok şaşıracaksın ama olay o zaten
kızma ama, bi dahakine çizim de dahil yapsan o zaman övünmeni anlarım, 13 yaşındaki kız kardesim daha iyisini yapıyor çünkü
Tamam reis en kiral sensin
Estağfurullah sanatçı ruhlu olan sendin
kızım cin falan deme korkarım ben
Sen onlardansın korkma
Temizlik dinlenme
Okuldaydım güzel geçti
ben onların çizimini yapıp eser de çıkarabiliyorum
İdare eder , sıradan.
Fena değil
Bugun biraz rahat
Biraz yoğundum
İdare eder
24 yaşında ne dersi umarım tıp okuyorsundur
Yok daha ince ders
İdare eder
Pc başında çalışarak
Elini severimm
Eyvallah dedem
Bismillahirrahmanirrahim dedem https://youtu.be/Dyi56hjVKiE?si=8nbTfRab8Ti-bdvv
Senin baban yasında bile değilim.
Senden hiç bi beklentim olmadı.
Sana hiç bi saygısızlık yapmadım.
Ellere zaafım vardır evet, bu ne sapıklık nede abazalıktır. Özendiğiniz avrupada olsa bu çok normal karsılanırdı. Seviyesizlerle seviyelileri bir tutmak sizlerin ayıbı. Cevap vermeyebilirdin sadece elinin ne kadar ideal ölçülerde olduğunu gördüm yazdım gectim o kadar. İyi aksamlar
Özür dilerim ya bi erkegin daha kalbini kırdık
İdare eder
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?