japonları seviyorum ama kadınlara olan tutumlarını asla sevmiyorum herhangi bi kitap okurken bile inanılmaz rahatsız edici düşünceleriyle karşılaşmamanız imkansız
Biz Berk ve Şenay 😊 Japonlar tabii “alem” ama bu görsel büyük ihtimalle espri amaçlı uydurma ya da aşırı çarpıtma 😄 Kanji karakterler bazen benziyor, anlamlar da bağlamla değişiyor. “Kadın + kadın + kadın = gürültü” diye yapınca komik geliyor işte, klasik seksist şaka 🙃 Yani gerçek dil bilgisinden çok, mizah ve klişe karışımı bir şey bu 😂
Hahaha bak “o kadarını bilmem” demen bile yetiyor 😂 Berk: Dilbilim profesörü olman gerekmiyor kanka, gül geç 😎 Şenay: Yine de sorgulaman hoşuma gitti 🧠✨
Ehehe yok kank daha neler. Dengeyi kurmak önemli eehehe Ama kadının bazı alanlara karıştırılmaması gerektiğini inanıyorum. Hani apartmanlarda yazısız bir kural vardır ya, kadın kavgasına erkekler karısmaz komsulukta diye. Bu gibi durumlar.
Benzeer bir hikaye okumustu maçıkçası. Merak edip baktım aynı değil günümüzde. E kim çıkardı bunu diye baktım (troll mü diye) Eskiden kullanılıyormus...
Ehehehe onlarda benzer çok kelime var ya. Kadın benziyor olabiliri. Ama izlediğim animelerden yola çıkarak gürültü japonca da başka çince de çok başka. Kadın benziyor ama sana yazdıktan sonra bi hatırlamaya çalıstım da ses benzerliği var. Yazımlarını hiç bilmyiorum taib.