Ben çok beğeniyorum ya ayrıca japoncada çok güzel geliyo kulağa

Ben çok beğeniyorum ya ayrıca japoncada çok güzel geliyo kulağa

Bebek yüzlüler. Baby face denilen erkek türleri her zaman beğenilir. Bu tür erkekleri beğenmeyen yurdumuzun kadınları bile: Bence bunlar bana "nasıl olsa bakmaz" diye beğenmiyorum diyorlardır. Gerçekten beğenmeyen nadirdir yani...
Sevmeyeni cok var ya insanlar feminen buluyo ve begenmiyo
Bilinç altlarında yatan duygu durumunun ilk iki kelamı olan "bunlar bana" diye başlayan ve iç sesiyle ya da dış sesiyle de "Nasıl olsa bakmaz" diye işin devam etme durumu söz konusu olan mevzu. Yani bilinç altında şekillenip, olay dışarıya vuruyor. Yarı yarıya... Ve bir yerden sonra da bu gerçek gibi addedilip, kişi tarafından kabul görüyor. O yüzden Yukarıda "bunlar bana" diye geçen kısmı tırnak içine almadım. Ya da şöyle de diyebiliriz direkt olarak: "Bunlar bana nasıl olsa bakmaz." Bak olayın özü buradan kaynaklanıyor işte. Yetersizlik duygusu...
Feminen bulan tipler "Ortadoğu insanı" olan modeller. Malum bunların kafa bir tuhaf çalışır bilirsin. Bu arada yorumuna geç cevap verdim, geç gördüm çünkü. O uzun yorumu yazıyordum buraya. Ondan geç gördüm.
Yorumlarin icin tesekkurler katiliyorum ozellikle son bolume hepimizde feminen ve maskulen taraflar var her insanda ikiside bulunur sadece dozlaro degisir bulunmasi da saglikli olandir ama gel de anlat bi yorumda diyo adam ben korunmam bilmem ne yapmam erkegim vs diye yani cok sacma ya magara adami profili hem cahil hem lag dinlemiyo en tehlikeli tipler bunlae
"Bunlar bana nasıl olsa bakmaz." Şu cümlemde geçen "Bunlar bana" kısmında anlatılmak istenen: Ben ve onlar. Onlar ve ben. Yani önce kendini beğenmediğin için yarışa giriyorsun o karşı cinsinle. Cinslerinle ya da. Daha sonra da zihninde gelişen "ben ve sen" "sen ve ben" ilişkisinden sonra ortaya farklı bir sonuç çıkıyor. O da "Nasıl olsa bakmaz" "Nasıl olsa bakmazlar" gibi. Yani neden sonuç ilişkisi gibi bir durum var ortada. Zihnindeki nedenler, zamanla senin ağzından dökülen sonuçların yani gerçeklerin oluyor. Umarım anlatabilmişimdir demek istediğimi. O bahsettiğin yorumlardaki kişilerin de aslında özü buradan geliyor işte. Bilinçaltı... Hangi açıdan bakarsan bak işe, her zaman eğitim ile alakalı bir şey olduğunu görürsün o işin, o işlerin temelinde, temellerinde. O işin temelinde, o işlerin temellerinde. Hiç değişmez bu, hiç. Bilgi o yüzden güçtür işte...
Cevap
5Cevap
Bunlar görünenler aynı bizim kıvanç gibi. Aldanmayın kadınlar
Japonyaya gittim pandemiden once dil okuluna yaz tatilinde cidden cogu iyiydi bence ya da bizden farklilae diye de cekici gelmis olabilir ama giyim tarzlari cok ozenli ve bence bu da etkiliyo kisinin goruntusunu
Ya tobe abi akliniz bi ona mi calisiyo ya ben asik olmak hoslanmak diyom kafa nereye gidiyo yeter erkolar yeter
Dikkatimi cok da cekmiyo cok onemli degil benim icin
Oncelikle ergen degilim ve cinsiyetsizlik kavrami yani insan insandir tabii ki bilimsel olarak iki cinsiyet var disi ve erkek ama insanlar kendi kendini istedigi gibi tanimlayabilirler hic umrumda degil yani insani cinsiyeti baz alarak degil ruhunu taniyip sevmek istiyorum ben gunumuzdeki gibi cabuk tuketilen bi iliski yasamak pesinde degilim
Anladim tesekkurler evlenme olaylarina daha cok var zamani gelince dusunurum zaten
Hayret saçı 3 numara kısa saçlı bir japon gördüm fotolarda.😂
Japon erkeklerin tehlikeli ve psikopat çıkma olasılığı yüksek
Ya bizim ulkede de sacma sapan pislikler var biz de oyle mi oluyoz genelleme yapmamak lazim her ulkede var bu tipler
Japonyaya taşın
Planim var okul ayarlayabilirsem burs falan isterim
asyalı kadınlar baya iyi
Evet kizlar da guzel baya masallah diyim
4. Fotodaki neymiş öyle ohhhh
Türkiye erkekleri nerede?
Abim tr erkegi kadini konusmuyoz soru o degil
Biliyorum biz cekici degil miyiz
Bizim belli bi tipimiz yok bunlar gibi cok milletten gelmisiz sarisini kumrali esmeri cok net bisi diyemiuom o yuzden ama iyi insanlariz be
🚬 takıyorum
Yakıyorum *
Evet çekici
Çooookkkkkk
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?