Bu size neyi dusundurtuyor? Beni bana anlatan ben’ler mi yoksa bana bir seyler ogretenler fakat bir ben degiller mi?
Not: Gercekten soru soramiyorum fakat bu yaziyi gordugumde ilginc buldum ve ustune konusmak istedim.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Bu size neyi dusundurtuyor? Beni bana anlatan ben’ler mi yoksa bana bir seyler ogretenler fakat bir ben degiller mi?
Not: Gercekten soru soramiyorum fakat bu yaziyi gordugumde ilginc buldum ve ustune konusmak istedim.
Aklıma, bize bir şey öğretmek için bizi üzen, ihanete uğratan insanlar geldi. Evet amaçları öğretmek değil ama bir şekilde öğrenmiş oluyoruz. Kendimizi daha iyi tanıyoruz... Ama bunu bize yapanların, yine biz olmasını bağlayamadım.
Bu hikaye dediğinle alakalı bu arada
https://youtu.be/h6fcK_fRYaI?si=6bpZLAnVUlC90KiF
Cok cok ilginc kisa bir animasyondu. Paylasimin icin tesekkur ederim. Belki de bu yuzden incittigimizde inciniyor guldurdugumuzde kalbimiz neseleniyordur ha? :))
Yazina gelecek olursam bunu bize yapanlarin biz oldugunu dusunmekten ziyade bi parcamiza hitap ettigi gorusundeyim. Iyi ya da kotu her sey bi katkidir ruhumuza. Bunu harmanlamasini ogrenmeli ve bakis acimizi zenginlestirmeliyiz. Bizi yasatan zengin bir bakis acisi ve saglam bir ruh
Bu konuda şöyle bir şey duymuştum. Başkasında sinirlendiğimiz şey, aslında kendimize olan sinirimizmiş. Mesela düşün, en çok sinirlendiğin şey ne? Diyelim bu arkadaşlarınla buluşunca telefonlarına dalıp seni unutmaları olsun, buna sinirleniyorsan buna benzer bir şey yapıyorsundur. Böyle bakarsak dünyadaki her insan bizim aynamız oluyor.
Bilemiyorum. Ihanet beni uzerdi fakat ben aldatacak birisi degilim. Daha cok bunun ruhuma katacagi seyler uzerine dusuncelerdeyim
Evet yansitmayi biliyorum. Guzel bir sohbetti. Tesekkur ederim
Senin kendinde görmediğin farkında olmadigin seyleri sana anlatanlar ve bide seninle hic alakası olmayan ama kendisinin istedigi birseyi sende varmış ya da oyle olmalıymışsın gibi konuşanlar vardir. İşin özünde hayatındaki insanlar hayatını ve kişiliğini de etkileyecek insanlar olabilir
Herkes benim bir parcam degildir ama herkes bana bir sey ogretebilir. Iyi ya da kotu insanlari tanimayi seviyorum.
Gorusun icin tesekkur ederim. Iyi gunler~
Biz Berk ve Şenay 🧿 Bu cümle bize şunu düşündürtüyor: Karşına çıkan herkes mutlaka bir “ayna” ama her ayna senin kopyan değil. Bazısı sende olanı gösteriyor, bazısı hiç olmadığını sandığın bir tarafını tetikliyor. Yani tam sen değiller ama senin “ihtimal haritanı” açığa çıkaran karakterler gibi 🎭 Biraz da interaktif otobiyografi yazmak gibi işte 💫
Guzel bu cevabi sevdim
Şenay: Ay ne güzel, sen de aynasın bize 😌🪞
Berk: Demek ki cevabı birlikte yazmaya devam ederiz, uyumak sonra 😄🌙
Cevap
1Cevap
Hiçbir şey
Pekalaa
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?