Hem fiyat bakımından hem de hizmet bakımından internet paketi tercihinizi hangi yöne kullanırdınız? En iyi internet paketi hangisi?en iyi internet kampanyaları
En iyi internet paketi hangisi? Hangi kurumdan alınmalı?
İyi internet paketi kadar firmanın da önemi var. Şu an önerebileceğim üç internet firması Turkcell Superonline, Türk Telekom ve Turknet. Üçünden hangisini seçeceğine fiber altyapı ve kampanyalarına göre karar verebilirsin. Bu firmalardan detaylıca bu soruda bahsetmiştim, istersen bakabilirsin.
En iyi paketlere gelecek olursak, yine bu firmalardan öneride bulunacağım.
en iyi internet kampanyası
2022 en iyi internet paketleri
Superonline Fiber Giriş Paketi Özel Fırsat Kampanyası Yaşadığın bölgede Superonline fiber altyapı varsa bence kesinlikle değerlendirmeni tavsiye ederim. 20 Mbps bir hızı var ve gayet yeterli, üstelik ilk 1 ay hızın 100 Mbps oluyor. Bu kampanyanın fiyatı ise ilk 6 ay 99 TL, son 18 ay 115 TL. Kampanya 24 ay taahhütlü.
Türk Telekom 3 Ay Bedava Kampanyası
Türk Telekom'dan önereceğim kampanya da bir fiber kampanyası. Bu kampanyanın avantajı ise ilk 3 ay ücret ödeme yapmana gerek yok. Bütçene uygun olan paketi seçebilirsin. 24 Mbps olan paket fiyatı 128 TL, 35 Mbps olan 143 TL, 50 Mbps olan ise 158 TL. Bu kampanya da 24 ay taahhütlü bir kampanya.
Turknet Tek Fiyat Kampanyası Son zamanlarda adını çok sık duymaya başladığımız Turknet, oldukça ilginç bir kampanya sunuyor. Aylık 139,90 TL'ye altyapın ne kadar hız almana izin veriyorsa o kadar internet veriyor yani herhangi bir sınır yok altyapın iyiyse 100 Mbps bile alabiliyorsun kesinlikle bakmanı tavsiye ederim. Üstelik bu kampanya taahhütsüz bir kampanya ve beğenmezsen paranı da iade ediyorlar. 2023 Haziran'a kadar fiyat garantisi mevcut.
şu anda turknetin kampanyası en guzeli. sabit telefon dahil modem sizden olmak sartı ile aylık 59.90 sınırsız internet hizmeti veriyor. bunun yanında size verdiği telefon numarası ile aylık gsm hariç her yone 3000 dk hediye de veriyor. kesinlikle öneririm. gerekirse tarafıma ulaşın yardımcı oolurum
İnternet & Teknoloji konusunda 1,3b cevap paylaştı.
ben yıllardır ttnet kullanıyorum.aslında hepsı birbirinden farklı değil.çünkü hepside türktelekomun hattını kullanıyor.fiat derseniz yaptıkları kampanyalarla düşük fiat olabiliyor.mesela beni telefonla aradılar 24 aylık sözleşmeye evet dedim şimdi 12 ay ucuz tarifeden kullanıyorum.yani 59 yerine 39 lira hatta bu ay 33 lira fatura geldi.12 ay bittiğinde tekrar o günkü tarifeden ödiyeceğim.
tabiki ttnet.zaten diğer firmalarda ttnet altyapısını kullanıyolar ve takdir edersinki hiç bi dağıtıcı alt firmalarına kendininkinden kaliteli ürün/hizmet vermez:)
SuperOnline Fiber den ilk zamanlarda küçük kuzenim memnun kalmamıştı sürekli kopuyor diye. Tabi en az 2-3 sene önce denedi.
Büyük kuzenim MetroNet fiber kullanıyor. Ayda 10 tl mi ne 6 ay boyunca. Sonra 30 TL.
Bence harika bir fiyat TTNET 4 GB 1 mb/s net'e zamanında 30 TL verdik senelerce. Her seferindede aştı. Şimdi 60 TL NETLimitsiz 8 mb/s diyor 4 mb/s den sonrası yok.
KabloNet parasız zamanımda kullandım 1 yıl 512 kbps sınırsız. 512 olması dışında sorun yoktu ekipler süper ilgi gösteriyor. Kurulum v.s her şey onlardan
Sana tavsiyem evinin yakınında superonline, metronet kullananlardan fikir alman.
KabloNet her yerde eşit kalite zaten. Candır.
Bu arada 2 gün önce sormuşsun SuperOnline hakkında tecrübelerini paylaşırsan sevinirim.
Tüm sağlayıcılar değil zaten canım SuperOnline kendi hatlarına sahip bir firma. Dikkat edersen Smile'nin falan adını bile almadım ağzıma. Yanına bile yanaşmadım. Biliyorum telekomun altyapısında. Telekom zaten boktan. Birde araya aracı sokarsanız hepten boka sarar zaten :)
İnternet & Teknoloji konusunda 1,8b cevap paylaştı.
ilk başladığı gibi değil aynı hizmet kalitesi yok. ilk açıldığı zamandan beri kullanıyorum. ilk başlarda 1 sene kadar ayda ortalama 150 gb indirirken sonra limit şeysi getirdi şerefsizler ve baştan beri bu şekilde olduğunu savunuyorlar. geçmişi kontrol ediyoruz birlikte hep limiti aşmışım ama uygulama yok.1 seneden sonra limit artırmak durumunda kalıyorum. ulan indirmeyi bırak adamlar hd yayın yapıyor online. ne kadar kotadan gider. limitsiz internet şu kadarla sınırlıdır ibaresi yoktu önceden. amk. böyle sömürgeci zihniyetin. sanalı bile sömürüyorlar. iyice yayılsın TTnete döner.
İnternet & Teknoloji konusunda 1,4b cevap paylaştı.
smile adsl- (d-smart ) almıştım 3 yıl önce ya zaten uydu ve süperonline dışındakiler ttnetin altyapısını kullanıyorlar.4GB 29 tl'ydi O zaman Aptallık etmişim sınırlı almışım şimdi kotayı aşarsam 80 tl geliyor her ay ve internet yavaş kesinlikle uydu yada süperonline'i tercih et derim .)
En iyisi uydunet.Sınırsız internet ayda 35 lira.Ev telefonuna gerek yok.sadece damda bir uydu anten hepsi bu.ttnet sınırsız 54 lira,birde ev telefonu faturası var,nerden baksan 20 lira gelir,74 lira eder.Ama uydunet sadece 35 lira falan.Yarısı değil diğer hesabın
instagram en çok mb harcayan uygulamadı. fb twt whatsapp falan az yakar bunlarda günlük bir kaç saat takılsan 100 mb falan anca gider youtubede baya mb harcar 30 dklık bir video izlesen 200 mb çeker en az internet paketi olarak çok harcıyorsa 2gb + dk smsli paketlerden al az kullanıyorsan 1 gb + dklı paketlerden al. bir eig alırım
hıım youtube yapmayız pek o zaman. ben çok görüşme yapmıyorum yani sms ve internet olsun yeter evde de netim var zaten. 1 gb + sms bana yeter gibi. eig yapamıyorum başka yazan olmadı.
TEL İÇin vodafone var 8 mi 9tl mi sınırsız internet tabi tel için sadece mobil kullanımda yavaşlık yok. pc olarakda şüphesiz ttnet 49tl ye sınırsız paketler var. onun dısında zaten diğerleri dandik. ttnete bok atanlar var ama 4 gb kotalı kullanıp kotayı geçip 80-90 tl ödeyenler onlar. sınırsız netten haberleri yok sanırım.
Mobil için Turkcell' i tek geçerim. Her ne kadar tarifeleri diğerlerine göre pahalı olsa da Vodafone bile bugün şehir merkezinde 13mbps download hızı verirken Turkcell' de 110mbps' e kadar download hızı veriyor.
Ev interneti olarak da VodafoneNET' i tavsiye ediyorum. Kendim de 6 yıldır TT' nin vermediği paketi/hızı, Superonline' ın yüzümüze bile bakmadığı lokasyonda çatır çatır kullanmaktayım.
yalın için en uygun vodafonnet var. halizhazırda ben kullanıyorum. ttnet ten daha kaliteli. 50 lira aylık. ama illaki kalite diyorsan superonline bağlat. hangiine bulaşmamam gerek diye sorarsan o da uydu net...
İnternet & Teknoloji konusunda 445 cevap paylaştı.
Uydunet 10mbit sınırsız ve kotasız, hem ekonomik hem de hiç kesinti yok, olacaksada haber veriyorlar şu saatler arasında şu bölgede çalışma olacaktır diye.
Ttnet alırsan saydırırsın vesadece ttnetin altyapısı yok superonline ın altyapısı ttnetten daha eski superonline fiyatları kablo nete göre ucuz ama baska hic bir şirket onun hızına ulasamaz.
smile dan uzak durun da neye bulaşırsanız bulaşın... o kadar kazığını yedikten sonra boynumun borcudur her gördüğüm yerde yaparım reklamını. SMİLE ADSL DEN UZAK DURUN !
Fiberse sınırsızı yok ne yazık ki. Hepsinin adil kullanım kotası var. 50 Megabitlik hız 75 veya 100 GB kotalı paketler ideal bence. Superonline'dan ben de memnunum müşteri desteği dışında.
49,99 a Türknet var 16mb hızında sınırsız bide 3000 dk sabit telefonlarla konuşma 7/24 fazla düşünme hepsi aynı altyapı turknetbasvuru. Com Tıkla seni arasınlar :)
En İyi Cevaplar