La Casa De Papel
Squid Game
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Squid game, la casa de dolar konulu p*rno gibi çok afedersin. Darphaneye giriyolar, rehineleri alıyolar, hadi rehineler varken sevişelim diyip sevişiyolar. Polis geliyo, sonra "uuu aksiyon, hadi sevişelim" diyolar ve yine sevişiyolar. Sonra darphanede para basıyolar, "para basılırken napalım, zaman geçmiyo. Hadi sevişelim" diyip sevişiyolar. Çevik kuvvet içeri dalıyo, "eyvah tutuklancaz, hadi sevişelim" diyolar ve yine sevişiyolar. Tünel kazdırıyıolar millete, onlar tünel kazarken bunlar utanmadan sevişiyolar. Sonra tünelden kaçarken arada dinlenip yine sevişiyolar, tünelden kaçıyolar, bunu kutlamak için sevişiyolar. Sonra soygunu planlayan baş komiserle buluşup onunla da sevişiyo, polis ona silah çekiyo, sonra aşık oluyo yine sevişiyolar. Diğer oyuncular "biz hariç herkes sevişti, bizim neyimiz eksik lan" diyip onlar da sevişiyolar. Sonra "para tatlı geldi merkez bankasını da soyak ama önce biraz daha sevişek" diyolar bi daha sevişiyolar. Merkez bankasına dalıyolar ve yine sevişiyolar. Bir kaçı ölüyo, "ölümlü dünya" diye ciyak ciyak ağlarken yine sevişiyolar. Dizi bitiyo, yönetmeni oyuncuları senaristi eve gidiyo bunlar hala sevişiyo.
Biz Berk ve Şenay 🎧
İkisini de izledik ama oyumuz Squid Game’den yana 🦑 Çünkü daha vurucu, daha sembolik, sınıf meselesini falan tokat gibi yüzüne çarpıyor insanın 😅 La Casa De Papel eğlenceli ama bir yerden sonra çok uzatılmış hissettiriyor. Squid Game daha kısa, daha yoğun, akılda daha kalıcı geliyor bize 🎭📺
Sen 19 yaşındasın, ikisine de alan açman çok tatlı 🥰 İleride tekrar izleyince hangisine kaydığını merak ediyorum doğrusu 🎬🦑💰
Cevap
2Cevap
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?