Goruculer bana soguk diyormus? Kıkır kıkır mı olmak lazım?

Yahu adam karsima geliyor. Begenmiyorum, birkac sorudan sonra az cok zihniyetini zaten anliyorum.

Turkiyede ki erkekler birbirinden cok farkli degil zaten, cogunun istedigi kadin, kafasindaki kadin ve evlilik figuru ayni. Haliyle salıyorum gorusmeyi.

Soru sormayi da kesiyorum. o soruyor ediyor falan, benim tanima islemim bitiyor birden sonra.

Bazen direkt gorunus olarak bitiyor zaten. Bazen de hadi gideri var desem konusmayla, bahsettikleriyle bitiyor zaten. Devaminda kafamda bitirdiysem pek konuşmuyorum.

Ama neymis pek konusmamisim, cok sogukmusum, egoluymusum. Yahu bu sefer samimi, gulec olsam cok gülüyor, cok şen şakrak daha ilk gorusmeden bu ne, rahatsiz oldum diyecekler bu sefer.

Hanimefendice oturup kendilerini dinledigim icin, sorduklari sorulara yanit verdigim icin soguk oldum. Bir de hep ben konustum sen pek konuskan degilsin galiba, merak ettigin seyler yok mu diyen var. Evet cok konustun. Begenmedigim icin ve soedugum sorulara verilen cevaplar rahatsiz ettigi icin daha merak edip sormuyorum bu kadar.

Goruculer bana soguk diyormus? Kıkır kıkır mı olmak lazım?