Hiç gelecekten görü gördünüz mü?

Ben gördüm, çok ağır şeyler. O yüzden herkese anlatmicam, daha doğrusu siz herkese göstermeyin. İnsanlık bunu kaldıramaz. Bu arada uyuşturucu kullanmıyom. Gördüklerim şunlar:

• Reenkarnasyon oldum, önceki hayatımda çin halk cumhuriyetinde eppek arası çekirgeydim. Yemişlerdi beni lanet olsun, yiyen herif de dişlerini hiç fırçalamamış, her türlü ilginç yemekler vardı. Neyse konumuz bu diil.
  • Amerika ile türkiye ilişkileri iyileşecek.
  • Marsta kolonileşicez, ama orada mangal yakmak istediğimiz için tüm dünya bununla alay edicek.
  • Sonra uzaylılar dünyayı istila edicek, uzaylılar bunalıma girip intihar edicek ve biz galip gelicez. Sonra da bizim bi kısmımız intihar edicek.
  • Asgari ücret yine artıcak ama sonraki senelerde.
  • Ornitorenkler dünyayı ele geçiricek ama sonra sıkılıp bırakıcak.
  • Kabızlık tedavi edilemez bi hastalık haline gelicek, kabızlık virüsü çıkıp büyük bi salgına yol açıcak. Ekonomi ve turizm sektörü çok fena etkilenicek bundan, dondurmalar dünya genelinde yasaklanıcak.
  • Ankara 'ya deniz gelicek. Şimdiye kadar gördüklerim bunlar, uzaylı kankilerim (andromedadan uğramışlar, gelirken süpersonik andromeda patatesi turşusu getirmişler sağolsunlar, tadı sarımsaklı şekerli kolalı jelibon gibi) bakalım bana daha neler göstercek, zamanla paylaşıcam sizinle. Kimseye söylemeyin burada yazılanları, gizli bilgi