Sizce yokmu bu işin sonu yoksa nasipmi nlur okuyun Allah rızası için o kadar kötüyüm kim okuyup bir akıl verirse Allah razı olsun?

Birbirimizi çok sevdik sevgilimle. Bir yıl doldurduk. Önceden illegal işler yapan biriymiş benle hepsini bıraktı tabi normal bir iş yapınca da battı parasal olarak çöktü. Bana diyo senle oldum diye bu hale düştüm düşmezdim o işleri yapmayi bıraktım diye. Diyo senin için yaptım. Şimdi de diyo çok borçlandım battım kendimi yıllarca toparlayip onu ödeyemem normal iş yapsam biz evlenemeyiz dedi beş yıl anca borçlar krediler biter evlilik için de beş yıl biriktirswm 30 oluruz dedi. Galiba eski şeylere döndü. Ve yemin etti dediki sana Bir gelecek veremem diye senden ayrıldım yıllarca sevgili kalıp evlenemezsek yazık günah dedi. Ben ille o diyorum ne olacak bu halimiz ısrarcı olup dua edersem sizce olur mu yoksa birakayim nasipse zaten olur olmazsa olmazmı

Sizce yokmu bu işin sonu yoksa nasipmi nlur okuyun Allah rızası için o kadar kötüyüm kim okuyup bir akıl verirse Allah razı olsun?