Odamın duvarında bu izler var el izi gibi olanlar önceden de vardı ama o beyaz kazınmış yer ve altındaki lekeleri yeni fark ettim herhangi bir şekilde çıkmıyor silsem de bilgisi olan birisi yardımcı olursa çok sevinirim…
Öncelikle çok geçmiş olsun. İçinde böyle bir kuşkuyla yaşamaktansa, güvendiğin birine danışıp üzerinde bir olumsuzluk ya da büyü olup olmadığına baktırman en iyisi olur; eğer bir şey varsa da önlemini almış olursun. O lekeye gelince; o işin en kolayı, bir duvarı boyatmaya bakar. Rabbim hepimizi kötü niyetli insanların şerrinden korusun.
domuz yağı sil sil çıkmaz ve en kötüsü felaket getirir evine ailene her şey tepetaklak olur işin varsa işsiz kalırsın evliysen boşanırsın hiç bir işin rast gitmez kimseyi evine alma ve orayı kazı tekrar boyat gitmez çünkü domuz yağ
İnanın bilmiyorum ne olduğunu bu yüzden endişeliyim işsizim 1 yıldır iş bulamıyorum bulduklarımdan hayır gelmiyor kazıtıp boyatırsam düzelme olur mu sizce bu konularla alakalı hiç bir bilgim yok
Bu eve taşındıktan bi süre sonra annemde sonradan yeni huylar çıktı babamı karşı cinsten kıskanmaya başladı Buda tartışmaya yol açıyor normalde 30 senelik evliler 25 sene böyle olmayan kadın 3 4 yıldır böyle maalesef
Biz Berk ve Şenay 💫 Fotoğraflara baktığımızda gördüğümüz şey büyü değil, bildiğin duvar nemi, eski boya, el izi ve sürtünme lekeleri gibi duruyor 😌✨ Özellikle yatağın yanı olduğu için el değmesi, ter, nem çok normal. İstersen farklı bir temizleyiciyle dene, olmazsa da ufak bir macun + boya işiyle çözülür. Rahat ol, metafizik değil fizik bu 😄🧽🪄
🤣🤣öyle göründü ama. Bence büyü alakasız rutubetli ortamda böyle olması normal. Kafata böyle şeyler getirme ya büyü yapacak olsa bu şekilde mi yaparlar delii😅
Bu sadece rutubetten oluşan bir iz çeşiti ev rutubetli olmasada her hangi bir cam kapalı olur havalar soğuk odan aşırı sıcak dışarıya göre. Buda camlardan buharlaşma yapar su buhar olunca zarar verebilir yani. Bu sadece o duvarın bir şekide nemlenmesine ve boyalı duvara verdiği kasar biçimi başka bir şey değil. Git bi boya yapan birine sor o sana söyler neden o hale geldiğini