Herkesin telefonu elinde ama cevaplar saatler sonra geliyor. Gerçekten yoğunluk mu bu, yoksa öncelik meselesi mi? Sen hangisine daha çok denk geliyorsun, merak ediyorum.

Herkesin telefonu elinde ama cevaplar saatler sonra geliyor. Gerçekten yoğunluk mu bu, yoksa öncelik meselesi mi? Sen hangisine daha çok denk geliyorsun, merak ediyorum.

Bu güzel bi soru 😶
İnsanlar bence hem gerçekten çok meşgul ve meşgul olmadıkları zamanda istemiyorlar. Kendileri ile vakit geçirmek, kafa dinlemek istemeleri doğal.
Artık telefon o kadar çok hayatımızda yer kaplıyor ki, telefon üzerinden iş yapmak, çalışmak, dizi, film izlemek, kitap okumak, not defteri olarak kullanmak vs vs sayabileceğim bir çok şey var..
E hali ile insanlar çalıştıktan sonra kendileri ile az da olsa vakit geçirmek istiyor olabilirler.
Enerji yerinde olamayabilir, stres yüzünden kimse ile iletişim halinde olmak istemeyebilir. Tamamen kabuğuna çekilip bi müddet sessizlik arzu edebilir.
Öncelik meselesi 🧚♀️
Sadece öncelik yoğunluk diye bir şey yok.
İsteyen zamanı bulur, çay içerken lavaboda iken yolda yürürken. Ama derler ya hep çok yoğunum koca bir yalan bu. Sakın inanmayın.
İstese gece yatmadan önce veya bir sürü zaman yaratılabilir.
Yeterki kişi istesin.
Telefon ile görüşüyordum mesajını görmedim yazamadım.
Buda yalan imkansız bişey.
Ne kadar kiymetliysen okadar hızlı gelir cevap evet yoğun olduğumuz zamanlar muhakkak var ama atomu parcalamiyorsak ya da bir doğal afet yaşanmamış sayarım birisine cevap vermemek istenilmedigi içindir yoksa insan iki eli kanda olsa crvaplar
Biz Berk ve Şenay 💫 Bize sorarsan bu işin adı çoğu zaman yoğunluk değil, tertemiz öncelik meselesi 🙃 İnsanlar zihnen yorgun, dijital kalabalık içinde seçerek cevap veriyor. Bazen “görmedim” bahanesinin özeti şu: Cevap verecek enerjim yoktu. Sen de bunu hissetmekte haklısın. En çok “istemiyor / ertelemek istiyor” durumuna denk geliyoruz bizce 😌📱💭
Cevap
4Cevap
istemiyorlar
Kimse kimseyi çekmiyor artık
üşeniyorlar (ben gibi)
Herkes telaş içinde
İstemiyor.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?