Gercekten bos insanlar yokmu sizcede?

Arkadaslar , esimin kardesinin dugunu oldu , bizede hediyeler almis , esime etek almis , neyse giydi etegi , etek gunes gordugunde ici gozukuyordu , bende esime , etegin icini gosterfigini soyledim cikarmasini istedim , esim cikardi , neyse baldiz olacak adi ile kaynanam olacak serefsiz , ya kizi bir rahat birakmadin her seyine karisiyorsun bu kiz senin esirin degil gibi trip atyilar , bende o benim esim elbette giyimine dikkat edecwgim cevreden koruyacagim dedim , kaedesinin aldigi etek icini gosteriyor dedim , tabii siz bosariz baskasina veririz nasil olsa mi diyorsunuz dedim. baldiza istiyorsan kendin giy dwdim bacanak birsey demezse dedim, dugun neyse ilerledi esim kardesine cok basitce birsey sordu , kardeside sertce azarladi esimi , bende kardesine haddini bil esime sarma adam ol dedim , baskasina cikaramadigin ofkeyi esimden cukarma dedim, kayinbabam geldi bana sen ne karisiyorsun onlar kardes kavgada eder barisirlarda dedi , ne demek ne karisiyorsun ya dedim ben bostan korkulugu degilim defim hatta Şu an belki en yakini benim dedim , kotu gunumuzde belki sizler olmatacaksiniz ama ben yaninda olacagim herzaman dedim, sizin kafa yapunizi anliyorum dedim geline yag cekwrsiniz , damatlaru exersuniz dedum cynku gelin giderse oglunuz karisiz kalir bir daha kari almasu zor olur , ama kiz cocugu kocasundan bosanir baska koca bulmak basit degilmi defim , oglun dedim mustakbel esinin akrabalari ile sorun yasayacak sonra gelip esime patlayacak bende susacagim oyle mi dedum , unutma dedum iyi bir es yeri geldimi anne baba dan bile ötedir dedum , ben esimin eli yabancisu degil bilhakis en yakiniyim dedim hadfini bil dedim. neyse esime demis babasi kocan bana boyle boyle dedi diye esimde babasuna sen cocuga kimsin sen gibi davranirsan o da sana oyle tepku wlbette verir demis o benim kocam tabikide koruyacak demis o elin oglu degil benim icin en yakinim demis beni sevdikce deger verdikce en yakinum demis , orada insanlarin icinde sen ne karisiyorsun demek ayip degilmi demis.
Gercekten bos insanlar yokmu sizcede?