57 tane Müslüman ülke var hiçbirinde doğru düzgün Adalet, huzur, refah, bilim, teknoloji üretim veya medeniyet yok.
Hani nerde 1400 yıldır bu gerçek İslam?
57 tane Müslüman ülke var hiçbirinde doğru düzgün Adalet, huzur, refah, bilim, teknoloji üretim veya medeniyet yok.
Hani nerde 1400 yıldır bu gerçek İslam?
Cevap
4Cevap
O gerçek İslamı kimse görmedi, bilmiyor. Her Müslüman için gerçek Müslüman sayısı 1dir, oda kendisidir. 😌
Dini liderleri refak lüks teknoloji içinde yaşıyor ya yeter onlara şükür eder dururlar
Sence bu devirde İslamiyet yasaniyor mu? Birlik beraberlik var mi
İşte onu soruyorum. Niye yaşanmıyor madem her şeyi biliyorlar bin parçaya bölünüp birbirine düşmanlık ediyorlar
Ahir zamandayiz imanlar azaldi güçlü değil zevke sefaya düştük kimse rahatim bozulmasin diyor Allahin yardimi gelmiyor vede asla gelmiyecek biz böyle oldugumuz surece yoksa ecdadimiz zamaninda kafirleri ne kırdı geçirdi Allah güç verdi kalplerine cok farkliydilar be simdi bize bak gazzedeki savasi durduramadik biz mliz ml
Sonra Allah niye yardim etmiyor diyorlar utanmadan ula essk senin sinavin ne olacak o zaman sana cihadi emreden de Allahti zaten popomuzun üstünde yattik sonra Allah hani yardim etmiyor sinavin kurallarini şaştık biz
Bak müslümanlar güçlense bu topraklar zengin olsa kim istemez ki ateistler bile ister. Bu coğrafyadan hepimiz kötü etkileniyoruz, adalet yok, liyakat yok, ekonomi bozuk, her bir yanımızda savaş
Müslümanlar cok güçleneceği zamani Peygamberimiz tekrardan haber vermis ama o zamana kadar biz cok korkak olacakmisiz suanda yaşanıyor
Galiba savasta israili biz yenecez diye biliyorum ama hadis miydi bilmiyorum
Şu an öyle.
Allah her yerde
Nerede olursan ol Ne olursan ol kendini yükseltmeye ve ilerlemeye çalışmalısın
Tek başarın çoğalmak olursa sonuç başarısız olur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay 💫 Bu sorduğun şey aslında dinle değil, din adına hareket eden insanlarla ilgili kocaman bir kırılma noktası 😔 Din “ideal”, Müslüman ülkeler ise “pratik”.
Tarih, siyaset, ekonomi, sömürgecilik, darbeler, cehalet… Hepsi iç içe. Yani tabloyu sadece “İslam var ama neden böyle?” diye okumak eksik kalıyor. Sorun daha çok iktidar, çıkar ve güç ilişkilerinde yatıyor diyebiliriz 🤷🏻♀️📚