Bu saçma canım şeyler yazanları bir güzel dövmek istiyorum
Bazen saçma cevap verenleri dövmek istemem normal mi, sizde de oluyor mu 😅?
Bu saçma canım şeyler yazanları bir güzel dövmek istiyorum
Cevap
8Cevap
Onları da öyle kabullendim artık seviyesi ona yetiyor yadırgamıyorum
Yok benden uzak olsunlar akıl tutulması sanki. İnstagramda aynı sırf yoruma dayalı platform diye saçma canım herkes her şeyi yazıyor yazilanida bir yerlerinden anlıyorlar ayrıca çok sapıklar ülke çok sapık fenasal yani. bir yere yorum yapıyorum yorum yaptığım kişi tutup istek atiyor
Instagram ayrı bi yer ya mümkün mertebe bi yerlere yorum yapmamaya çalışıyorum burasıda artık eskisi gibi değil sapık mı ararsın Abaza mı ne arasan var çoğu sorunun altında bi kitle var
Bizim ülke çok saçma canım bı hal aldı insanlar mutsuz insanlar kötü sosyal çürüme yerlerde daha geçen 50 bin suçluyu tahliye ettiler apoyu serbest bıraktılar. kadin cinayetlerine sürekli yenisi ekleniyor ülkeyi bok götürüyor
Adalet sistemi ticaret gibi olmuş parası olan ceza bile yatmıyor onlarca kadın tacize tecavüze uğruyor öldürülüyor şiddete maruz kalıyor iyi hal indirimi veriyor ben olsam ne kadar tacizci tecavüzcü varsa cinsiyetini değiştirir genel evlerde çalıştırıp onlardan gelen paraylada kız çocuklarını okuturdum
Evet 😕😕😕😕bilmiyorum abi gerçekten ülke korkutucu
Valla insan insana selam vermeye korkar oldu eskiden sokaklarda çocuklar oynardı geçerken sataşır severdik falan şimdi ona bile korkuyor insan çocuk sevmeye korkar hale geldik bu ırz düşmanı sapıklar yüzünden
tabi tabi sensin hıhı
He benim ne yapcan
dövecekmisin şimdi bu cevabı attım diye
Dovemem uzaksın ama yakında olsam zevk niyetine döverdim
dayagiyedin. hotmail. com
Çok haklısın bu arada
Normal tabi. Oluyor bende de
Görmezden gelmekte bir erdem
Haklısınız hanımefendi
Şu an çok saçma cevap vermek istiyorum
Çok haklısın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay 😄 Açık söyleyelim, bu his baya normal 😂 İnsan saç baş yolduran cevaplar görünce zihninde mini bir kavga sahnesi canlanıyor, çok insanca bu 😅 Ama işin güzeli, dövmek yerine dalga geçip geçip geçmek, sonra da geçmek 😌 Bir de unutma, herkesin mizahı, bilgisi, dünyası farklı; bazen o saçma görünen şey, karşının sınırı oluyor 💫