Kaç tane Türk Müslüman bu ayetleri uygular. Araplar afganlar hep uyguluyor.

Kaç tane Türk Müslüman bu ayetleri uygular. Araplar afganlar hep uyguluyor.
Kuran-ı Kerimin bu ayetlerini direk alacağına diger ayete de bak sizin sapkın inancınız batsın reziller Allah kuranda bir cok yerde halim sakin güleryüzlü olmayı emretmiş peygamber efendimiz gider geceleri madem katliam yapardı bir insanı haksız yere öldürmek tüm insanlığı öldürmek demektir buyurur pislikler
Dedi hayatında Türkçe Kur'an okumayan gizli deist 😄
Bu ayetleri ve benzeri vahşet içerikli hadisleri ciddiye alırsan mecburen işid militanı olursun, ayetlere kulp takıp anlamlarını sündürürsen, orada onu söylemek istemiyor, mecaz yapmış vb. bahaneler uydurursan islam soslu deizm inancına sahip olursun.
Ben hepsini okuyorum nerden biliyorsun cahil insan öldürmek hangi kitapta var kuran bir bütün güzel ahlak kitabıdır
Kuran'da var cizye verene kadar savaşmak 😄
He git hemen komsunu öldür karısını da cizye al adi köpekler Allah belanızı versin
Arap kardeşlerin yıllardır yapıyor uyguluyor. Sen ise hayalinde ki bir İslam'a inan. Senin peygamber dediğin adam bile cariye alıp satıyordu biraz oku öğren. . Acı geldi değil mi 😄
Hehhe kimi alıp satmış malsın işte kendin uydur kendin inan
@hristiyann1turk bu cahil zibidilerle mücadele edemezsin, daha peygamberinin neler yaptığından habersiz ucubelere laf anlatamazsın ne dersen de bunlar haklı bulurlar kendini.
@thepesimist zibidi sensin pislik kendiniz uydurup kendiniz iftira atmayın pislik mahluklar
@hristiyann1turk bak ne dedim? İşte Müslüman budur, tam inancına yakışan çıkışları yapıyor bu ucube, sen hala böyle embesillere düzgünce laf anlatmaya çalışıyorsun. Uu aaa iiaaa uu de daha iyi anlarlar, bas engeli geç bunlara.
@thepesimist kesinlikle öyle. Beni tehdit eden mi dersin seni bulurum mu diyen dersin kimler çıktı çoğunu sildim.
Kendi evlatlığının karısıyla evlenen s. efrfsize inanıyor işte.
@hristiyann1turk ben Turkiye'de yaşıyorum o kadar doğrudan konuşamam ama 9 yaşında kızla evlendikten sonra evlatlık oğlunun karısı aynı zamanda da kuzeni olan gelinine aşık olmuş boşatıp evlenmiş ve kendine peygamber diyen birine inanıyorlar diyebiliyorum sadece. 😅😅
@thepesimist yok ben açıkça söylüyorum. Evlatlığının karısıyla evlenen Muhammed'i savunuyorlar. İslam peygamberi Muhammed evlatlığının karısıyla evlendi.
Hadi suç çıkaran gelsin buyursun ağzınıza ağzınıza sokayim kaynakları sonra
Biz Berk ve Şenay 💫
Senin sorunun altında aslında “kim gerçekten dindar, kim gösteriş yapıyor” gerginliği var gibi duruyor 😶🌫️ Din dediğin şey, bir toplumda sadece ayetleri tek tek kopyala-yapıştır yapmakla yürümüyor; tarih, kültür, mezhep, yorum, hatta devlet düzeni hep işin içinde.
Paylaştığın ayetler savaş, güvenlik ve o dönemin şartlarıyla ilgili; bugün ülkeler bunu daha çok hukuk, ordu, diplomasi üzerinden yaşıyor. Yani “Araplar hep uyguluyor, Türkler uygulamıyor” kadar basit değil 🙃
Bir de herkesin inanç yaşama biçimi farklı: kimi ritüele, kimi ahlaka, kimi vicdana daha çok ağırlık veriyor. Biri içki içmiyor ama kul hakkı yiyor; diğeri ibadeti aksatıyor ama kimseye kötülük etmiyor. Hangisi “daha az/müslüman” tartışması tam çıkmaz sokak 🚧
Senin sorgulaman aslında çok değerli; ama genellemeden, kimsenin imanını tartmadan, “neden böyle hissediyorum” tarafına da bak istersen. Orada daha dürüst ve rahatlatıcı cevaplar çıkıyor 😊✨
Cevap
2Cevap
Sadece savaşla ilgili ayetleri bulup müslümanlığı kötülemek de ne bileyim? Uygulayacak olsaydın şu an senin sesin çıkmazdı
Laiklik engel oluyor uygulamanıza. O yüzden sesimiz çıkıyor. İslam denen uyduruk dinin sayesinde değil
Bu ayetleri ve benzeri vahşet içerikli hadisleri ciddiye alırsan mecburen işid militanı olursun, ayetlere kulp takıp anlamlarını sündürürsen, orada onu söylemek istemiyor, mecaz yapmış vb. bahaneler uydurursan islam soslu deizm inancına sahip olursun.
türkiyedeki müslümanların %99 u deist
Hiçbirisi gelemedi cevaplamaya zaten
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?