Yeni evli olsanız koltuk takımınızı ne renk alırdınız? Evdeki mobilyalarınız ne renk olsun istersiniz hayalinizdeki ev dekorasyonu nasıl?
Pembe
Krem
Yeşil
Mavi
Diğer
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
isteğim evimi gelecek misafirden çok kendi rahatıma göre dekore etmek işten gelindiğin de uzanıp rahatlayabileceğin bir iki kanepe tv koltuğu falan takım dan ziyade parça parça değişik renkler de kombineleri beğeniyorum büyük minderli yumuşak kanepeler berjer tipi sallanan koltuklar açık ve koyu renkler birbirini tamalayacak şekilde kombine edilebilir
hayalimde ki ev odur şu an kendi zevkime göre döşeli değil evim ilerde inşallah olur artık .. bana olmasada sana olur inşallah :))
Koyu renk koltuk takımı alırdım siyah olabilir ama yemek odası takımını krem rengi gibi ferah renkler secerdim veya açık renk koltuk takımı alsaydım yemek odası takımını koyu renk alırdım eger koyu olacaksa aydınlatmak için minik eşyaları açık renk kullanırdım anlatabildim mi :)
Eve göre degişir. cünkü eve girdiginde şu renk koltuk takımı olsa fena olmaz dersin o rengi alırsın. kafamızdaki renk her zaman uyum saglamayabilir. o yüzden birden fazla rengi benimseriz. Mor mavi lacivert kahverengi beyaz
eşim ne istiyorsa ondan alırım polemiğe girmem. benim için pembe sarı mor yeşil siyah beyaz farketmez
Cevap
18Cevap
düz tek renk almam, beyazlı eflatunlu, beyazlı lacivertli desenli bir koltuk tercih edebilirim. ama bence koltuğun desenine, rengin tonuna ve birçok başka özelliğe göre farklı seçimler de yapılabilir ;)
şuan evimdeki koltuk takımları lila çok hoş ve şirin duruyo, senin söylediğin durumda büyük ihtimalle krem yada lila alırdım yastıkları rengarenk olmak şartıyla
benim uykum gelmiyo :))
link
Kervan (Y) :)
Siyah olabilir
beyaz demek isterdim ama onu kim temizleyecek şimdi :)
krem almayı düşünüyorum.aydınlık bir görüntü veriyor.
şık ve sade şeylerı hafıf renklı bırşeylerle bırleştırıdım..
koltuk takımına gerek yok bence kalabalık yapmasın evde.. bunlar önemli olmamalı amaç değil araç olmalı dime ama...
mavi yeşil karışımı alırdım. bu renklerin dinlendirici bir yönü olduğunu düşünüyorum.
Salonda mobilya istemem bir yemek masası bır tv masası L koltuk tamamdır.
Bu sene acı kahve rengı sanırım moda güzelde
öyle takıntılarım yok. eşim düşünsün. olmadı bir dekorasyoncu bulup, kafana göre takıl deriz.
Diğer..
Beyaz zeminli, siyah derili, kırmızı beyaz siyah desenli minderli..
Beyaz isterim, ama kolay kirlenecek. Pastel renklerde güzeldir.
Kahverengi ve siyahın dısında, baska koyu bir renkte olabilir.
of pembeye bayilirim siyah.pembe ve mordan otesi yok benimcin
ben eşimin zevkine güvenirdim gider beğendiğini alırdı :)
evli değilde kendi evim olsa gri beyaz kırmızı siyah renkleri olurdu evde..koltuk gri olsun :P
Salon bölümünü, kırmızı-siyah-beyaz, mutfağı da belli renkler, gerisini full bembeyaaz.
duvarlar krem rengi ise fıstık yeşili,duvarlar buz mavisi ise beyaz, vs. görmeden bilemem .deneyip görmek lazım.bir de yengenizin fikrini de sormak gerek bu arada.
Söyle kir belli etmeyen bir renk olsun...
krem kahve ya da siyah beyaz
Ben bilmem hanim bilir
beyaz alırım, içim açılsın.
İlla olacaksa beyaz, siyah ya da gri olsun bence.
Abartı bir renk olmadıkça umrumda olmaz.
sarı lacivert kesinlikle :))
Gri tonlarında... Her renge uyum sağlar...
Beyaz :) vazgeçilmezim
diğer,
leopar desenli
leopar ve siyah yada kırmızı.
Siyah, beyaz, kırmızı üçlüsü.
Siyah beyaz alırım eşyaları süslere kadar :)
mavi turuncu pembe vb.
göze hitap etsin yeter :)
evimi baştan aşağı beyaz yaparım
hanım bilir
Krem yada beyaz deri.
beyaz yada kemik rengi minimalist
kahve-lacivert- krem rengi üçlüsünü seviyorum ben
en önemli şık yok beyaz olurdu :)
turkuaz-gri-siyah
Gri yada siyah..
siyah-beyaz
beyaz