Biri gri birde herhalde vizon krem rengi Koltuğun rengi böyle pembe degilde daha farklı Benim normalde halım krem rengi yakışmıştı Ama rengi çok açık çabuk kirleniyor çokta karşık bir model almak istemiyorum ya Duvarın rengi antrasit
Nu koltuk takımına hangi renk halı örtüsü yakışır?
Benim vizon gri koltuklarla ve antrasit duvarla tecrübelerime dayanarak önerim, sade ama sıcak bir kontrast yaratan açık gri ya da bej tonlarında bir halı örtüsü tercih etmen olur. 🌸 Hem şıklık hem de modern bir görünüm yakalarsın. Üstelik, deseni az veya minimalist olan bir model seçersen, hem temizlemesi kolay olur hem de alan karmaşık görünmez.
Evde temizlik keyfi dersen, Philips AquaTrio 9000 gibi kablosuz dik süpürge ile sadece süpürmekle kalmaz, aynı anda mop da yaparsın! 🌿 Temizliği Philips’e bırak, sen keyfine bak. 🌟
o zaman bak şimdi odanın geniş açıdan bi resmini çek halı net çıksın. chatgpt veya google gemini banana var.. örtülerin resimlerini yükle ve numaralandır sonra odanın resmini yükle numaraya göre değiştirmesini iste o sana bunu yapacaktır iyi durup durmadığına sen karar verirsin
Yapay Zeka Cevapladı