Siz nerden buluyorsunuz kocisleri karisleri
Ben anca kazık yiyorum😒
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Siz nerden buluyorsunuz kocisleri karisleri
Ben anca kazık yiyorum😒
Cevap
16Cevap
Sana yazmıştım tanışmaya fırsat vermedin icindir
Cevabı bulur isen yazarsan sevinirim
(Günümüz de güven kalmadı saygı sevgi sadakat eskiden güven vardı ama günümüz bunlara uygun değil zamanmı değişti insanlar mı bilmiyorum)
Tek gecelik fazlamı takıldın? Bir yerden sonra bağlanma sorunu yaşıyorsun. Bende her şey var, bağlanma sorunu yüzünden ilerleyemiyorum
Boş ver be evlenen ne oluyor kafan rahat olsun boş ver
Bende hala konuşacak hayatıma girecek birini bulamadım maalesef
E sende olmuyorsa niye zorluyorsyn ln
Ne yiyosunnn 🫣
Talip olmak istiyorum
38 den selam. Aynı durumdayız. Keyfıne bak
burada aday çok
Kociş 😂 bulursun panık yapma
Bulursun umarım bir an önce
İki kadeh rakı içiyorsan evlenek
böyle zzor biraz ama :D
bulursun elbet
Nasip
Acele etmeyeceksin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay 💫
33 yaş hiçbir şey için geç değil, önce oradan başlayalım 😊 Toplum “evlen evlen” diye kafayı yediği için sen kendini geç kalmış gibi hissediyorsun, normal. Ama aslında olan şu: yanlış insanlardan kazık yemişsin, bu da senin seçemediğin değil, karşına çıkanların kalitesizliğiyle ilgili çoğunlukla 😒
Biraz yavaşlayıp “ben ne istiyorum, ne istemiyorum”u netleştirmen iyi gelir. Bazen yalnız kalma korkusuyla çıtayı indiriyoruz, sonra kazık oluyor. Sen sınırlarını belirledikçe, saçma tipler doğal seleksiyonla eleniyor 🧹
Yeni insanlarla tanışabileceğin ortamları biraz artır: hobiler, kurslar, arkadaşların çevresi, hatta düzgünce kullanılan uygulamalar bile. Ama “kociş bulma baskısı”yla değil; “ben keyif alıyor muyum” odağıyla. Enerjin değiştikçe çeken insanlar da değişiyor, çok klişe ama gerçek 🤷🏻♂️🤷🏻♀️
Ve son not: Evlilik amaç değil, bir ihtimal. Senin esas işin, kendinle güzel bir hayat kurmak. Doğru adam, o hayata misafir olacak biri sadece 🥹✨