Hangi erkekle çıktıysam daha ilk hafta da öpüştük tam birinden ümitliyken coşup hayal kırıklığına uğratıyor yok mu eline kız eli değmeyen edepli ahlaklı herşeyi bende öğrenecek masum, cici bir erkek? Kız olsa köyden alınır ama ben erkek istiyorum nerden bulucam yaşım da 23 oldu artık :((
Cevabın nedir?
Gizli Üye(30-35)+1 yılbir kere sen hemen ben evlenilecek erkek arıyorum diye her erkekle çıkarsan hata yaparsın. bir de sana yakinlastiklarini bildiğin halde neden izin veriyorsun. Sana şu kadarını söyleyeyim bir erkek sürekli cinsellikten bahsediyorsa o erkek evlenilecek erkek değildir. Senin ona izin vermen bile hata. Sonra niye ben bulamıyorum. O tarz erkekler bir ağırlığı olur olgundurlar. Artık evlenmek istediğini kafaya koyarlar. Gerçekten evlenmek istiyorsan ailenden yardım al. Evlenmeye niyeti olan birini bulsunlar. Devir her yerde cinsellikten başka hiçbir şey düşünmeyen insan devri. Ve bir de ilk haftadan birini öpüyorsan harbi baya safsın. Çok kolay elde edilen biri olduğunu gösteriyor. İlk haftadan öpüşme mi olur sen erkeğe baştan isteğini veriyorsun sonra niye benimle evlenmiyor sen ona kolay elde edilen biri olduğu gösterdiğin için ve sende ilk haftadan yaptiysa onun aklından da bu geçıyordur. " Bu benden öncede her çıktığı erkekle aynısı yapmıştır ben niye bununla evleneyim. Bana karşı biraz mesafeli olsaydı o zaman evlenilecek biri olduğunu anlardım." Diye aynı şekilde onun aklında da bu geçtiğinden seninle bir yere takılır sonra güle güle. Bu kadar kolay elde edilen olmayın. Evlenilecek erkek sevdiğine evlenmeden dokunmaz. Onu arzular ama eğlenecegi günü sabırsızlıkla bekler. Beklemiyorsa zaten seni dış görünüşünden yararlanmak ya da başka şeyden dolayı senin zamanını harcar. Gerçek seven böyle bir şey yapmaz. Bu yüzden kolay olma zor ol. İstanbul fethi gibi elde edilmesi zor ol. Ne kadar zor olursan kişi senin için o kadar mücadele eder.
43 Yorumla
Soran+1 yılTamam canım
- +1 yıl
ancak bu kadar iyi anlatilabilirdi. tebrik ederim
En İyi Cevaplar
+1 yılTürkiye'de olmasan bulma şansınız daha çok olurdu. Bu da ayrı bir fetiş sonuçta. Bizim Türkiye'de herşey kadınlar yapınca ayıp olduğu için erkekten deneyimli kadın bacım sayılıyor. Halbuki bu kişisel bir tercih. Ben değilim bazen öyle erkekleri daha tatlı buluyorum ama yok.
00 Yorumla
+1 yılBak yanlış anlama ama öyle 2 günde sevgili oldugun adamla ya da kadınla evlilik felan olmaz olamaz yok öyle bir dünya ben daha çıkma teklifini bile karşımdakini tam tanımadan edemiyorum çünkü ayrıldıgın zaman birsürü hayal kırıklıkları kalıyor ve buda insanı parçalıyor egerki birini bulacaksan dedigim gibi ilk önce bir tanı niyetini ögren ondan sonra başlarsınız ilişkiye
10 Yorumla
eski kaşar olmuşsun afedersin, edepli ahlaklı erkek ne yapsın seni , başına belamı etsin
25 Yorumla
Soran+1 yılYaparız birşeyler bulsun beni sadece 😄
Soran+1 yılSevin beni asfdg
Soran+1 yılGitme kal be yanımda şurada.. hsjs hadi bb 😄
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
8
Cevap
52Cevap
+1 yılSence ilk haftada öpüşen kız hak ediyor m, u böyle erkeği bir düşün bakalım tatlıcan, bir sorgula kendini.
40 Yorumla
+1 yılilk haftadan öpüştük demesen eline kız eli değmeyen birileri talip olabilirdi burda :) ama ben erkek olsam ve elime kız eli değmemiş olsa o cümleyi okuduktan sonra talip olmam dost acı söyler.
20 Yorumla
+1 yılÖyle birini arıyorsan öyle biri olman lazım kusura bakma da dediğin taze bitti. Hersey insanın elinde afedersin ama sen kendini kullandırmak için adama fırsat verirsen oda seninle ciddi düsünmez.
10 YorumlaŞimdi açık konuşmak gerekirse kızlar da erkekler gibi gidip serseri erkeklerle takılıyor ama iş evlenmeye gelince eline kız eli değmemiş erkek istiyorlar eskiden eğlenilecek kız evlenilecek kızlar tabiri vardı şimdi eğlenilecek erkek ve evlenilecek erkek tabiri var tabi ki seni kastederek söylemiyorum genel geçer bir gerçek
00 YorumlaSen ilk haftadan öpüşen biriysen, eline kız eli değmeyen seni isteyecek mi ki?
30 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHaahaha cok iyi ya😂 Erkekler onla bunla yatip kalkiyo, temiz kiz istiyorsa seninde istemen normal😁 Güzel kapak olmus temiz kiz arayan jigololara😂
20 Yorumlavar peki sen aradığın erkek gibi misin aynı soruyu bende soruyorum hep eline erkek eli değmemiş bir kız var mı edepli
10 Yorumlabulursub bak bende 27 oldum bende aynı özelliklerde bayan arıyorum bulamadım boşver zamanı gelınce olur acele hızlı olup diğerleri gibi boşanma ws olucagına yavas olsun sağlam olsun
00 Yorumla
+1 yıltarif ettiğin erkek benim ama bende bir kızla görüştüm olumsuz olursa sana döneyim , senle evlenek :)
06 Yorumla
Soran+1 yılGörüşmüşsen kabul etmem.
- +1 yıl
evlenmek için görüştük zaten, seni de ben almam zaten opusenin haddi hesabı yok :)
Soran+1 yılÜzdün şu an ://
- +1 yıl
maksat geyik muhabbeti olsun, ortalık olduğunu belirtmiş arkadaş zaten. Allah dusmanima versin ;)
Soran+1 yılOrtalık malı mı dedin bana?
+1 yılHer erkekle ilk haftada öpüştün ama tertemiz erkek arıyorsun.
11 Yorumla
Soran+1 yılEvet içim öyle rahat edecek.
+1 yıl12 tane eerkek degistr snra gel agla opttrmeseydn illla anlammk adami sevismen mi gerekkiyo. Hhadii. Bska kappiya
10 Yorumla
+1 yılYavrum oynasmayan erkek istiyorsun daha ilk hafta kendini elletiosun nasil olucak
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı.
+1 yılopmedık dokunmadık adam yerıne konulmadık o yuzden bende oyle duzgun bır kızın olduguna ınanmıyorum ALLAH korkusu olan saygılı var mı acaba
00 Yorumla
+1 yılSen önce kendine hakim ol evlenmeden izin verme biraz zeki ol erkekler %90 nı cinsellik için çıkar sevgi aşk bahane..
01 Yorumla
Soran+1 yılZamanı gelince olurum hakim.
+1 yılİnsanlar ikiye ayrılır; Su gibi aziz olanlar bir de su kadar ucuz olanlar.
10 Yorumla
+1 yılSen buldun diyelim o adam seni bunlarlaa kabul edecekmi onu düşündünmü?
08 Yorumla
Soran+1 yılEttiririz
- +1 yıl
Onunlada ilk hafta öpüşerekmi?
Soran+1 yılNiyetine göre adamın
- +1 yıl
Niyeti sexse yaparım diyosun değilse yaptırırım diyosun yani?
Soran+1 yılAynen 😄
- +1 yıl
Vay ya değişik bir durum :D
Soran+1 yılNormal bence. s
- +1 yıl
Kızım zaten o niyetle bişey yapacaksan ortalık kaynıyo bul birini hem sen gör işini hem o görsün takılıp gidersiniz :)
Aşk İlişkileri konusunda 725 cevap paylaştı. sen eli eli kız eline değmemiş bir erkek arıyorsun senin niye dudağın dudağa deyiyor
11 YorumlaAllah siparisine göre değilde kalbine göre verir inşallah
00 Yorumla
+1 yılben varım hiç kız arkadaşım 'olmadı bu zamana kadar cidden nasıl bu duygu bilmiyorum bile tanışmak isterim seninle
06 Yorumla
Soran+1 yılKız arkadaşın olmamış olabilir ama geneleve gittiğin kesin 😄
- +1 yıl
hiç isim olmaz oralarla pislik yatağı oraya gidende kafa yoktur
Soran+1 yılTipinde iyi inanmam
- +1 yıl
cidden hiç gitmedim oralar hastalık yatağı ya yanlış anlama bununda bir şerefi var
- +1 yıl
benim istedim beni sevecek bana saygı duyacak sadece ben herşeyi onda yasiycam ama sevgilim bile olmadı tanışmak istersen Yazar misin
- +1 yıl
beni eklermisin canım
Gizli Üye(36-45)+1 yılSen onla bunla daha ilk haftada öpüş sonra temiz erkek ara. oldu canım
14 Yorumla
Soran+1 yılArarım tabi hakkım değil mi
Cevap sahibi+1 yılerkek temiz kız isterim dediğinde yerden yere vuruyorsunuz. yok sen temizmisin yok sen geri kafalısın diyosunuz. size gelince bir şey yok :) şaka bir yana iste kız destekliyorum seni
Soran+1 yılYani hep erkekler mi isteyecekler biz kadınlarda isteyelim
Cevap sahibi+1 yıldesene artık benim gibiler evde kalacak :D
Istedigin seyler sevgilim de var ne kadarda sansli :D
00 Yorumlabirini tanıyorum ama oda sana bakmaz be ablacım ( yalnız adam cidden kızlara uzak bir varlık )
08 Yorumla
Soran+1 yılNeden bakmasın yaşı kaç :/
Soran+1 yılAseksüeldir o kalsın
Soran+1 yılPenisi ufaktır ozaman. d
Soran+1 yılGüvenemedim kalsın 😬
+1 yılIlk haftada opusuyosan ilerliyen aylari sormucam sana
16 Yorumla- +1 yıl
@Anılx07 af yok 😀
Soran+1 yılSorma hangi birini anlatıyım. s
- +1 yıl
Fantazimi anlatcan?
+1 yılherkes hakettiği ile olsun..
tek diyebileceğim bu..00 YorumlaCatlama 23ne daha 😏millet 40inda evleniyo kizmi kalmis oyle Adam ariyosun tatlikiz
00 YorumlaBen 33 yaşımdayım hiçbir Kıza dokunmadım!
Sen ilk haftada öpüşüyorsun?05 Yorumla
Soran+1 yılSenin gibi erkek varmıymış ya gözlerim yaşardı
Soran+1 yılTam istediğim gibi bir erkeksin umarım senin gibisini bulurum :)
Soran+1 yılİnş canım 😛
Gizli Üye(30-35)+1 yılHer hafta biriyle öpüş sonra eline kız eli değmeyen birini istee he
210 Yorumla
Soran+1 yılİsterim tabi ilk ben değdiricem ona.
Cevap sahibi+1 yılÇok beklersin. Bakir biri olarak yallah diyorum sana
Soran+1 yılDeme ya hiç mi umut yok
Cevap sahibi+1 yılYook maalesef, o kadar erkekle öpüşeni istemem
Soran+1 yılDudaklarımı lefkinle yıkadım ama temizim artık 😞
Cevap sahibi+1 yılAhahaha troll müsün sen merak ettim kimsin 😂
Soran+1 yılCiddiyim ben 😬
Cevap sahibi+1 yılbir yazsana bana :)
Soran+1 yılTanışmıyoruz ama yeniyim sitede
Cevap sahibi+1 yılBir şey olmaz tanışırız 😂
+1 yılBizde kız bulamıyozzzz boş verr bekarlık sultanlık Diyollaaa :)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbir yaş küçüğüm senden mesleğimde var aynı ildeysek neden olmasin 😊
02 Yorumla
Soran+1 yılHayırlısı canım :)
Cevap sahibi+1 yılbunu evet olarak mı kabul etmeliyim 😄
Gizli Üye(30-35)+1 yılSen öpüşmüşsün ama eline kız eli değmemiş erkek arıyorsun erkeğe haksızlık değil mi
02 Yorumla
Soran+1 yılOlabilir ama erkeğimin ilkim olmasını istiyorum
Cevap sahibi+1 yılÖyle bir erkek te kadının ilki olmak ister
Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Malesef eline kiz eli deymemis bu devirde cok zor
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılVar tabi ben varim 😂 elime hic kiz eli değmesini istemedim bekarlik sultanlıktır 😁
00 Yorumla
+1 yılHerkes kendi gibi birini bulur
00 Yorumla
+1 yılSen ahlaksizsan ahlaksizlar denk geliyo iste opustuk diyo o ruspu bide temiz erkek ariyo
217 Yorumla
Soran+1 yılHakkımdır bulurum alırım!
- +1 yıl
Bok hakkin mk kasari
- +1 yıl
Git opus sevis sonra temiz erkek iste o ruspu
Soran+1 yılİstiyorum alıcam oh olsun 😂😂
- +1 yıl
Eline veririler 😂😂
Soran+1 yılİyi işte aramakla uğraştırmasınlar beni 😄
- +1 yıl
Niye bolesiniz cidden?
- +1 yıl
Sen hak ettgoni dusunuyo msun?
Soran+1 yılEdiyorum neyse hayırlısı artık 😊
- +1 yıl
Allah goruyo zaten😊herkese hak ettigini illaki verir
- +1 yıl
Bu dunyada cikmasada obur dunyada fazlasi ile cikar 😊
Soran+1 yılÖyle olmuyor işte genelde haketmediğimizi verir elde olanla yetinicez mecburen.
- +1 yıl
Hayir hak ettigini vericek sen nasil ki biriyle yatmissan opusup sevismissen sana olesi denk gelicek goreceksin benim sevgilim bile olmadi banada temizi gelicek
Soran+1 yılİnşallah hakkettiğimi bulurum o zaman 😄
- +1 yıl
Bulursun emin ol 😊
- +1 yıl
Herkes hat ettigjni bulucak
Soran+1 yılTabi kesin öyle olur , iyi günler.
Aşk İlişkileri konusunda 36,2b cevap paylaştı. Köyden al o zaman sen de.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSen öylemisin peki? Eline erkek eli değmedimi?
110 Yorumla
Soran+1 yılDeğdi değdirdiler daha doğrusu istemeden ama. s
Cevap sahibi+1 yılÖpüldün de dimi?
Soran+1 yılEvet nolmuş
Cevap sahibi+1 yılO zaman eline kız eli değmemiş erkek istemeye hakkın var mı?
Soran+1 yılYok ama ilki olmak istiyorum pezoo erkeklerden hoşlanmıyorum 😊
Cevap sahibi+1 yılHak ediyorsan istediğin gbi olur
Soran+1 yılOlucak inş
Cevap sahibi+1 yılHerkez temiz kalsa skıntı yok herkez birilerinin ilki olmak istiyor ama kendileri öyle yapmıyor maalesef
Soran+1 yılHaklısın hassasım bu konuda istediğim erkeği bulamayacağım evlenmemek daha mantıklı sanırım
Cevap sahibi+1 yılBulursun inşallah herkez aynı değildir
- Aşk İlişkileri konusunda 707 cevap paylaştı.
+1 yılSizin orda erkenmi evleniyor herkes
02 Yorumla
Soran+1 yılEvett
- +1 yıl
Kac gbi evleniyorlar mesela normalde 23 yas evlilik icin baslangic ysi bize göre
Gizli Üye(30-35)+1 yılSenin eline kaç kişi değdi 3'ü geçiyorsa sıkıntı?
035 Yorumla
Soran+1 yılGeçmiştir
Cevap sahibi+1 yılPeki olası bir evlenecek erkek bulduğunda, geçmiş tamamen geçmiş olarak mı kalacak? Kimileri tek erkekle yetinmiyor çünkü.. Şahsen ben sadık ve bağlı olurum eşime, ilkim olacak çünkü ama onun böyle başka erkeklerle bir fingirdeme halinde gördüğümde de.. sıkarım bileklerine.
Soran+1 yılBileklerini sıkmakla yetineceksen iyimiş 😛
Cevap sahibi+1 yılDevam edeceksin yani, evliyken de başkalarıyla falan fingirdeşmeye. Ben nikahtan sonrasından bahsediyorum. Eşinle aranda ki sevgi ve güveni sarsmadan sadakatli bağlı kal, geçmişinin bir önemi olmaz..
Soran+1 yılOldu sen nasıl diyorsan 😄
Cevap sahibi+1 yılHah! Şöyle uslu kız olup, dizimin dibinde göreyim seni devamlı. Ayrıca istediğin herşeyi yapabilirsin (kıyafete duruma göre karışırım), ayna olarak yansırım sana aynı zaman da. Bana 1 gel, ben sana 100 katını yansıtayım..😉
Soran+1 yılSözünü dinlemezsem ne yaparsın 😛
Cevap sahibi+1 yılGece cezalandırırım seni..
Soran+1 yılHmm nasıl bir ceza olur bu :)
Cevap sahibi+1 yılSert ve katı. Ama bir o kadar da içinden seni gevşetip rahatlatacak. İkisini de aynı anda yaşatırım sana.
Soran+1 yılDediğin olacaksa varım ama fingirdeşmeme izin vereceksen 😄
Cevap sahibi+1 yılBana fingirdeşeceksin o saatten sonra artık..! Bana yaptığında izin veririm tabi, severim kedicikleri.😏Eve zaten liste asarım, yaptığın şeylerin bedeliyle birlikte gece ona göre bir ceza yöntemi oluştururuz sana merak etme. Şimdi sana karşı en iyi yöntemini düşündüm. Halatla 4 koldan bacaklar ve kollar açık yüzüstü, tavandan yatağın benim bel hizasına kadar seni sarkıtmak olur. Ben sıkılana kadar.. Tenin de istediğim renk tonunu bulana kadar da değişebilir. Bu seçenekleri gözönüne alarak bir hata yap! Herşey bedeliyle. Ama başkasına meyil görürsem sen de, dediğim gibi alırım ayak bileklerinden bir tanesini. Topal topal dolaşırsın!
Soran+1 yılAteş bastı beni senle bir görüşelim biz 😅
Cevap sahibi+1 yılBunlar daha hiç birşey.. Uslu bir kız olursan belki şirinleri bile görebilirsin..😉
Soran+1 yılŞirinler erkekseler olurum tabi
Cevap sahibi+1 yılKöküne kadar! Onlar işin sürprizi ama, dediğim gibi hakketmen lazım.
Soran+1 yılPeki
Cevap sahibi+1 yılGood girl!🌹
Soran+1 yılHangi şehir?
Cevap sahibi+1 yılİzmir, seversin..
Soran+1 yılUzaksın olacak iş değil.
Cevap sahibi+1 yılPapua Yeni Gine'de falansın galiba. Mesafeler mesele değil.
Soran+1 yılİstanbul'dayım ben gelemem ayağına.
Cevap sahibi+1 yılTatlım bizim bir ayağımız orda zaten..😏
Cevap sahibi+1 yılAma beni de boşa yorma, bu erkeklerle ne kadar yakınlığın oldu senin fazla, söyle bakalım?
Soran+1 yılÖnce sen söyle tecrüben var mı :)
Cevap sahibi+1 yılSoruna olmadığı için geldim zaten. Öyle aramıyor musun?
Soran+1 yılSevgilim olmadı hiç makaraydı yazdıklarım.
Cevap sahibi+1 yılşu an güveniyorum dediğine, aramızda geçen uyumlu frekanstan dolayı. Tanımaya değer birisin öyleyse..
Soran+1 yılSalla canım hiç çekemem.
Cevap sahibi+1 yılSen bilirsin? Fikrin değişirse yaz. En kötü görücü olayıyla bulurum ben erkek sinek bile konmamış bisini. Seninle konuştuğuma memnun oldum ama en azından benim gibi eline el değmemiş kişilerle denk geliyorsun bu sitede de.
Soran+1 yılYazdıklarından belli ilişki yaşamışsın kalsın.
Cevap sahibi+1 yılHayatla ilişkiye girip, yaratıcı düşünmeye itti beni artık! Doğrudur. İstediğin gibi araştırabilirsin çevremi falan.
Soran+1 yılUnut gitsin, hakkında hayırlısı olsun 😊
Cevap sahibi+1 yılUmarım, herkes için..
+1 yılSevişmeye devam et bulursun.
00 Yorumla15 yaş altı araman lazım bu zaman da😂
00 Yorumla
+1 yılCiddiysen tanışabilirmiyiz
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 29,1b cevap paylaştı.
+1 yılbende kız istiyom artık elime kız eli değmedi
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 31,8b cevap paylaştı. Cinsel sorunu olan bulursun anca
00 YorumlaAl bir erkek bebek herşeyi öğret yetiştir.
00 Yorumla
+1 yılçok komikti :):)
16 Yorumla
Soran+1 yılCiddiyim kimbilir bey
- +1 yıl
yorumlardan birinde bir hanımefendi çok güzel bir şekilde açıklamış ve yaşın daha 23 bu ne acele böyle ;)
Soran+1 yılAzgınlıktan rahat duramıyorum koca istiyorum
- +1 yıl
o zaman bence de sen en kısa sürede evlen :):) ama benim gibi birini bulman zor ve bulsan da o kişinin seni kabul etmesi daha zor ;)
Soran+1 yılNasip kısmet artık :)
- +1 yıl
aynen, şimdiden sana kolay gelsin
+1 yılBen diyecem ama yaş yok vee büyüksün
00 YorumlaVah vah yazık sana
00 Yorumla
+1 yılBen varim 😃😃😃
04 Yorumla
Soran+1 yılİnanmam yaşın 26
- +1 yıl
27 yaşına geldim kaç sevgilin oldu diye bir sor 😃
Soran+1 yılHele bir söyle bakim
- +1 yıl
1 tane valla 😃
+1 yılbulursun merak etme
01 Yorumla
Soran+1 yılİnşallah 😬
var ama sana gelmez
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılOzelden gel
00 Yorumla
+1 yılbende ne tesadüf
00 Yorumla
+1 yılSen masum musn
010 Yorumla
Soran+1 yılZihnen masum ben 😊
Soran+1 yılMasumum
- +1 yıl
O zmn zihnen masum biri cikar karsina
Soran+1 yılİstemez.
- +1 yıl
Bekarlik sultanliktr dersn o zmn
Soran+1 yıl@yenifikir bedenen de masumum ben iftira atmıyın
Soran+1 yıl@yenifikir masumum dediysem öyledir konu kapandı.
o dediğin yok artık
00 YorumlaBen varım😂
00 YorumlaBitmediniz
00 Yorumlatanısalm
00 YorumlaUmarım bulursun
00 Yorumla
+1 yıldenk gelir mutlaka
00 Yorumla
+1 yıldaha gençsin
00 Yorumla
Devamını Gör(45)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında