Kayinbabam bütün askerlerin önünde tokat atti çok gücüme gidiyor?

Eşimin babasi albay ben üstegmenim aynı yerde çalışıyoruz hatta evlenince şart koydu ayrı eve çıkamıyoruz onun evinde kalıyoruz ciddiyim şaka sanmayın mikrofonu yaptır geçen hafta dedi bende verdim erin birine yapamamış herhalde anlamadım tam tekrar bozuldu o arada bir kaç askeri hasladi zaten öncesinde sinirliydi bana da yaptır demedim mi dedi beceriksiz diyip tokat atti herkesin içinde çok gücüme gitti tutamadım ağladım orada lan erkek adam ağlar mı birde diyip tekme attı bana yakamdan sg git dedi ben babamdan dayak yemedim hiç eve geldim toparlan gidiyoruz eşime dedim o da bir şey diyemedi bir sakın olun oturun konuşun dedi annesi de öyle dedi oglum böyle olmaz dedi bende esim ağlayınca babasi da gidersen gelemezsin diyince kaldım neyse yemek hazırladılar güzelce tabi icki sofrası da kuruldu beyimizin beni çağırdılar gelmiycem dedim esim lütfen otur kavga çıkmasın dedi hayır dedim geldi bu sefer ağzına s... carim senin otur lan dedi tabi herkese yemek zıkkım oldu esim surati asik annesi bir yandan kardesi bir yandan belli etmediler ama yedi icti gitti sonra Şu an uyku uyuyamadım hirsimdan pazartesi ben oraya nasıl gidicem bana diyemezler ama erkeklik gururumu s... ti atti herkesin içinde 😭
Kayinbabam bütün askerlerin önünde tokat atti çok gücüme gidiyor?