Makaron Yiyen Var Mı?

Yazın alaçatıda makaron yemiştim çok güzeldi ama burada satılmıyo makaron ağlamak istiyom her gece rüyalarıma giriyo :D Ciddiyim ha. İşte böyle yediğimi falan görüyom :D Damla Sakızlı Kahveli Lavantalı Karamelli Portakallı Çilekli olanından yemiştim hepside çok güzeldi rengarenk nede güzeldi :D ahh ahh bide çok pahalıydı tanesi 3 lira kilosuda 150 lira falan aranızda yiyen var mı :( Ben karar verdim hergün canım makaron çektiğinde bana alabilcek bir kocayla evlencem. s :D
Evet Yidim
Hayır Yimedim
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Güncellemeler
+1 yıl
Makaron yemeyenler için tarif edeyim. Ağzına aldığında çıtır çıtır olan beze denilen şey varya onun gibi bişey böyle ağzında dağılır arasındaki buz gibi kreme dondurmayı anımsatsada aromasıyla bambaşka bişeydir aroması ve kokusuyla seni senden alır rengarenk görümüyle birkaç kilo yemek istesende çok tatlı olması sebebiyle taş çatlasın 3 tane yersin. Öldürün beni ağzım sulandı yine. Acı diyenler için söylüyorum gıda boyası çok gelmiştir ondan acıdır profesyonelce yapan yerlerde öyle bişey olmaz
Güncellemeler
+1 yıl
http://i.hizliresim.com/BZa8zL.jpg Bir can çektirme sorusu daha :D Çok canım çekti dayanamadım hırs yaptım ve kendim yaptım güzel olmuşmu kahveli ve karamelli makaronlarım 😆
Makaron Yiyen Var Mı?