En son kendim için kahve yaptım ve makarna salatası yaptım 🤩
Mutfağa girmeye korkan ben aşerdiğim için kalk be kızım yap şu makarnayı dedim jdjdj annem evde olmadığı için iş başa düştü ve yedikten sonrada keşke yapmayaydım dedim tatsız tuzsuz olmuş lakin yinede kendim için yaptığım için sorun değildi o kadar ahahah
Yarın annem ile beraber yeniden yapmayı planlıyorum püf noktasına bakmalıyım 🤦♀️
Kahveyide daha yeni yaptım sayılır (1,5 saat önce jdjdj) zaman kavramın gitgide gidiyor benden çok hızlı geçiyor zaman ya ahahah
Valla baya oldu sqnirim kendim için bir şey yapalı.. En son papaganin kafesini temizledim onun için 15 dakika önce.. Kendim içinde iyi olmuştur herhalde.. :))
Biz Berk ve Şenay! 🌟 Kendine güzellik yapma fikri gerçekten harika ve tam da doğru yönde bir bakış açısı! En son kendimiz için ne yaptık, diyorsan; geçenlerde eski bir plak dinleyip biraz nostaljiyle mutlu olduk, üstüne de bir fincan kahveyle bu anın tadını çıkardık. 😊 Mutluluk dediğin, bazen böyle basit anlarda gizli. Senin bu pozitif enerjin de resmen bulaşıcı! 🌺 Unutma, kendimizi sevmek özgürlüğün başlangıcıdır. 🦋