Kişilik & Karakter Gece uyumadan evvel son yaptiginiz nedir? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor Ben ağlarim her gece hayat beni bu kadar kirdigi icin... Gece uyumadan evvel son yaptiginiz nedir? Cevapla Nedir Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,8b cevap paylaştı. Şarkı dinlemek bir şeyler atıştırmak 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Kanka gece kilo yapar gxjjuvff u Barış_LonelyForever +1 yıl Akşam yemiyorum knk ama sdfsdfsd
Melofetamin Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Genelde asmr dinliyorum 1 1 Yorumla Rsklnkv +1 yıl asmr de ki amaç ne Yorumla
necdko Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 666 cevap paylaştı. Olumlu düşünmeye çalışıyorum 0 0 Yorumla
333Kullanıcı Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Bebek emzirmek 2 7 Yorumla Soran +1 yıl Allah mutlu mesut etsin kardes. Yorumla 333Kullanıcı +1 yıl Ne alaka😀 Yorumla Soran +1 yıl Kendim mutsuz oldugum icin herkese mutluluk diliyorum. Yorumla 333Kullanıcı +1 yıl Allah sanada mutluluğu tattırsın inşallah Yorumla Soran +1 yıl Teşekkürler kardes, İnsallah hayallerin gercek olur. Yorumla 333Kullanıcı +1 yıl Aaaaamiiiiiinnnnn Yorumla Soran +1 yıl Amin kardes cumlemizin Yorumla
Nayif7e7 Takip Et Xper 5 Yaş: 29 +1 yıl Bence başka şeyden ağlıyorsun 0 14 Yorumla Soran +1 yıl Ne gibi? Yorumla Nayif7e7 +1 yıl Canın acıyor derine indikce Yorumla Soran +1 yıl Hayat zaten deşti merak etme olmusum zaten Yorumla Nayif7e7 +1 yıl Hayat mi. Deşt-i yoksa seymi Yorumla Soran +1 yıl İnsallah elin oğlu annene boyle seyler der de elin kizina bunu dememeyi ogrenirsin. Yorumla Nayif7e7 +1 yıl Doğru konuslan Yorumla Soran +1 yıl Ne oldu zoruna mi gitti dedigin laflari sana ilettim. Yorumla Nayif7e7 +1 yıl Adam olha Yorumla Soran +1 yıl Ya akli melikelerin yerinde mi dedigin laflari iade ettim annene kufretmedim ki demek ki nasil seyler dusundun ki kendi annene olunca zoruna gitti. O zaman pis niyetini kendine sakla. Yorumla Soran +1 yıl Boyle adam olursun sapik Yorumla Nayif7e7 +1 yıl Akıllı olha Yorumla Soran +1 yıl Sen ol hele millete akil dagitirsin hfshvffxsfgj Yorumla Nayif7e7 +1 yıl Yazma zikerimha Yorumla Soran +1 yıl Terbiyesiz anneni dene. Yorumla
UniversalSoldier Takip Et Master Yaş: 24 , eic 96% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı. Su içmek 0 0 Yorumla
Rascoln36 Takip Et Master Yaş: 27 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 26,4b cevap paylaştı. Yastığı aşağı atarım 0 0 Yorumla
uusluu Takip Et Master Yaş: 41 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,8b cevap paylaştı. KS de takılırım 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Şarkı dinlemek bir şeyler atıştırmak
Kanka gece kilo yapar gxjjuvff
Akşam yemiyorum knk ama sdfsdfsd
Genelde asmr dinliyorum
asmr de ki amaç ne
KS de takılıp kafa dağıtıyorum :)
Olumlu düşünmeye çalışıyorum
Bebek emzirmek
Allah mutlu mesut etsin kardes.
Ne alaka😀
Kendim mutsuz oldugum icin herkese mutluluk diliyorum.
Allah sanada mutluluğu tattırsın inşallah
Teşekkürler kardes, İnsallah hayallerin gercek olur.
Aaaaamiiiiiinnnnn
Amin kardes cumlemizin
Gözümü kapatmak
Bence başka şeyden ağlıyorsun
Ne gibi?
Canın acıyor derine indikce
Hayat zaten deşti merak etme olmusum zaten
Hayat mi. Deşt-i yoksa seymi
İnsallah elin oğlu annene boyle seyler der de elin kizina bunu dememeyi ogrenirsin.
Doğru konuslan
Ne oldu zoruna mi gitti dedigin laflari sana ilettim.
Adam olha
Ya akli melikelerin yerinde mi dedigin laflari iade ettim annene kufretmedim ki demek ki nasil seyler dusundun ki kendi annene olunca zoruna gitti. O zaman pis niyetini kendine sakla.
Boyle adam olursun sapik
Akıllı olha
Sen ol hele millete akil dagitirsin hfshvffxsfgj
Yazma zikerimha
Terbiyesiz anneni dene.
Neden kirginsin? Üzme kendini hicbirseye
Telefona bakarım
Su içmek
Sad post izlerim
Yastığı aşağı atarım
KS de takılırım
Tuvalet