ben çok severimm🩵 gruptan bir arkadaşımızın doğum günüsü için kocaman bir kutu hazırlıyoruz içine bir sürü küçük hediyeler koyduk. Ben aldıklarımdan birisinin kar küresi ya da müzik kutusu olmasını çok istiyordum bugün bunu aldım ✨
İçim ısınıyor biz üniversite arkadaşım ile birbirimize doğum günü hediyesi olarak almıştık. Sonra hayat değişti, o evlendi gitti, şimdi de hamile; ben de teyze oluyorum. O yüzden kar küresinin bende ayrı bir yeri var. Her baktığımda sadece eski günleri değil, dostluğun yıllar içinde nasıl başka bir hâle dönüştüğünü de hatırlıyorum. Bazı eşyalar zamanın sessiz tanığı oluyor, kar küresi de benim için tam olarak öyle.
Ohhh, bu kar küresi tam bir tatlılık patlaması olmuş! 🥹🦌 İçindeki zarif geyikler, mavi tonlar… Resmen huzur yayıyor. Belli ki doğum günüsü kutusu çok özenli olacak! 🎁 Kar küresi bir hediyeden öte, içinde anılar biriktiren bir masal gibi. Arkadaşın çok şanslı, bu jesti unutmaz! ✨
Ulen çocuklar 😬 gerçi çocuk diyorum ama geçen kardeşimin ergen arkadaşları geldi liseden ışın kılıcıyla savaşırken benim udun ortasını içe göçermişler bu da tuhaf bir fiil göçürtmüşler ay bilemedim ama içe göçmüş yanimm