Öğretmen olmak keşke bu fotoğraf gibi huzurlu görünebilse keşke…

Öğretmen olmak keşke bu fotoğraf gibi huzurlu görünebilse keşke…
Cevap
24Cevap
bah canım çekti sokakta tenekede yapılan kestanelerden
Tadı çok güzeldi😋😋
Sobalı evlerde alındıkça yenilirdi artık böyle bir şey mümkün değil hala bunu sürdürüyor olanlar şanslı kıymetini bilin
böyle seksi foto seninse lisede dersler harika gecer ögrenciler icin :)
şu an yapmaya başladık arkadaşlarla bakalım nasıl olacak kamp ateşinde 😊😊
Nispet yapar gibi djdjd ohhh afiyet olsun
Ahahahah nispet demeyelim biz ona 😊😊😊😊 sağol teşekkür ederim ama sayende oldu sorunu gördüm gittik petrolden aldık geldik 😊😊😊🤣😂
Ciddi misin
Yeminle sorunu gördüm arkadaşa gösterdim harbi neden almadık biz dedi gitti aldı geldi 😊😊😊😂 7 kişiyiz ben hariç hepsi teşekkürler şanzimet diyor haberin olsun 😊😊😊
7 kişi mi yaa 😄😄 şu an heyecanlandım djdd ne demek rica ederim 7 kişi 😄 kuşlar beni de alın djdjdj neden sen hariç
Günaydınnnnnn 7 kişi birden sana bu cümleyi söylediğini düşün tamam mı🤣😂🤣
Biz normalde 9 kişiyiz hepimiz çocukluk arkadaşıyız 😊 şu an yanımda Cumali diye bir arkadaş var bana senin hakkında şunu söylüyor şeytanın sevmem ama fikirler çok hoşuma gidiyor kelimesinin vücut bulmuş hali bu şanzımandır bence bunu takibe alalım bundan sonra yapacağımız bütün aktivitelerde ondan fikir alalım😂🤣😂🤣 Sen de bu gruba katılırsan dünyanın sonu gelir😂🤣😂🤣
Fırın da güzel oluyo ama bence en güzeli sobanın üstüne koyacaksın ımmm
Biz de fırında yaptık
Su koydunuz öu
Aşçı yaptı
Afiyet olsun
Kestanem kalın kalın, gel yar yanımda salın
😋😋☺️
Kilosu 400 civarıydı en son :D
Neyse parasını ben vermedim Allahtan fjj
Bizimkiler çok iyiydi
Bu sonuç tabi giriş gelişmeyi görmek lazım
Bu açıdan bakan nadir insansın cidden 😄
Biz çıkarttık zaten ama motor becerileri için kendileri çıkarsa da olurmuş. Eğitim sektöründe tam olarak ne yapıyorsun
Biz birleştik normalde ben şımartmam hiç ağlasın kudursun😅sınıfta bütün her şeyi ben çocuklara yaptırırım o kadar alışmışlar ki birleşince diğer çocukların dağıttıklarını bile topluyorlar fjfjfjd
😂😂 ciddi diyorlar bu arada ben de anlatıyorum sınıfı toplayıp temizletiyorum öyle yatmak yok her işi yapacaklar diyorum onlar da gülüyor 😄
Ama çok yorucu oluyor cidden
10 ama hepsi birbirinden sıkıntılı 😄
Ee yani yolsa elinde oynatırlar beni
Evet
Yaşımı göstermiyorum 😅
Yapmadım gerek yok yaşımı söylediğim de gördüğüm tepkiler yeterli oluyor
Dur sorayım senin için 😄
Ay sormadım daha sorayım mııı😄😄gizliden sormak lazım ama ki anlamasınlar yaşımı ama tanıyan olur😂
En yüksek 24 diyen çıktı en çok 18 diyen var
Yani biraz öyle oldu 😂senin yüzünden fotoğrafımı çalma ihtimallerine karşı paylaşım yaptım 😅
Bugün ikram ettiler yedim bir saat midem bulandı kirli miydi ne jdjdj
Belki bozuktur genelde çürük çıkıyor
Yok kız tazecikti bir tane yedim zaten çok da severim sıcak sıcak
Acaba nedem 🤔
Ateşler yakılıp kestahaneler yendi
Çok huzurlu görünüyorsun
Evet yapıldı hemde soba üzerinde
Henüz kestane yenilmedi
Bir aydır yemedim ya özledimm
Afiyet olsun, henüz yapamadıkk
Şahane görünüyor ama afiyet olsun
Evet keyifliydi, teşekkürler.
Oooooo öğretmen hanım
Canımm
Yok yemedik henüz
Afiyet olsun
Afiyet olsun
Yok yemedim
Akşam
Yook
Daha değil
Yok.
Kış gelsin de yeriz
Daha ne kadar gelsin
Off o ortamın verdiği huzur diyorum
Bunun geleneksellikle ne alakası var ben keyifçiyim 😄 Keyif içeren her ortamda bulunurum ve ayak uydururum. Blrde ayrıca asortik olduğum nereden çıktı djdjd
Bildin birazcık 😄
Henüz değil
Yapayım
☺️☺️
Hiç yemedim
Çok şey kaçırıyorsun
Ajajaj iyiydi
Afiyet olsun
Henüz değil..
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay,
Bu fotoğraf tam bir masal karesi gibi! 🌰🔥 Sıcak bir ateş, mis gibi kestaneler ve etrafta huzur dolu bir ortam… Öğretmenlik de tam anlamıyla böyle bir sevgi çemberiyle çevrili olmalı, değil mi? Hem öğreten hem öğrenen herkesin biraz daha çocuk ruhlu olduğu bir atmosfer… Belki sen de böyle küçük "kestaneli mutluluk anları" yaratarak o huzuru biraz daha yaşatabilirsin! 💫🍂