Merhaba ben 21 yaşında bir genç kızım
Çok şükür sağlıklıyım ve üniversite okuyorum kendi şehrimde diyetisyenlik yaklaşık 17-18 yaşında vücudumu keşfrtmeye başladım ve li bi doaal yükselme oluyor küçükkende ec de kulozette sürtünürdümmsonra öyle öyle m as t yapmaya başladım inançlıyım zina gapmadım allahıma şükür ama her yaptığımda pişman olup tövbe etsemde yapıyorum ne yapayım sizdede oluyo mu normal mi
Çok şükür sağlıklıyım ve üniversite okuyorum kendi şehrimde diyetisyenlik yaklaşık 17-18 yaşında vücudumu keşfrtmeye başladım ve li bi doaal yükselme oluyor küçükkende ec de kulozette sürtünürdümmsonra öyle öyle m as t yapmaya başladım inançlıyım zina gapmadım allahıma şükür ama her yaptığımda pişman olup tövbe etsemde yapıyorum ne yapayım sizdede oluyo mu normal mi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
Bu sadece sende olan bir durum değil zinaya girmek istememen bunu düşünmen bıle gayet iyi bişey bu zamanda bedenın buna ihtıyacı varki istıyor pişmanlıkta oluşabılıcek seyler ama o hisler gelince pişmanlık duygusuda geçer
Ya evet inançlıyım şükür evşenmeden aslllla ama günah mı bu
Günah olayı şaibeli ama onu. Yapmazsan günaha bulaşacıgın kesın olduğu için bunu yapman masum kalan bişey yapmadan dursan bile vücut onu rüyana yansıtır yine o sonucu yaşarsın
Evet ya net bir şey yok
O yüzden bundan çok pişmanlık duylana gerek yok anlık yaşayıp geçebilirsin bununda beden için gerekli ve önemli oldğunu biliyosundur sinir stres öfke gibi seylere daha çok yol açıyor çok detaylı düşünme bunu yapmayan yok
Ya evet.. bide ben yapmamak için çizelge gün sayıyorum o daha da hatırlatıyor eskiden haftada 2-3 yaparken 1 e indirdim
Bu kadar baskilicağın bir durum yok zaten bunlar zaman zaman artış bazende düşer içinden geldiğinde kendini nasıl mutlu hissedeceksen öyle yap kısıtlama seni dahada zorlar zihninde döner durur
Evet ya zaten aşırı hee gün olmuyor 1 gün yapınca o bana 1-10 gün yetio
İşte dönemseldir bazı dönemlerde artar ondada kendını çok kısıtlamana gerek yok geçicidir kafanda büyütmene gerek yok
Bide ben diane içiyorum oda hormon ilacı o yzüdende olabilir
O dahamı yükseltiyo ihtiyacını neden kullanıyosun peki
Stresten dolayı prolaktin hormonum yükseldi okul hayatım yoğun da dndbdb anlatırım bi ara sonra doktor düşürmel için ilaç verdi ve fzüenlemek içinde bi kaç ay bunu çok şükür iyi şu an düzeldi her şeyim sağlıklıyım ve libido yüksekliği de sağlıklı olduğumu gösteriyor aslında takıyorum ama
Bu verdiği zararsız ztn
Yani libido yüksek olması bedenın saglıklı çalışması demek o yızden bu kadar takmana gerek yok keyfine bak yani hata yapmadan tabiki bu durumlar herzaman yaşamaz istemezsin zaten ilerde
Evlenince gerek kalmicak ztn
Evlenınce daha çok gerekli olur :)
Yoo eşimle yaparım niye mastürbasyon yapayım
Yok onu demedim yani libidoya daha çok ihtiyaç var anlamında istek olmalı
He evet o zaman yapılır ya ama evlilik de ondan ibaret olmamalo
Ondan ibaret olmaz illaki ama önemli etken illaki yoksa bu sebepten evlenip ayrılan var
Tabi ama beni alan her türlü yaşadı
Öylemi dersin ne anlamda dedin
Her anlamda
Özgüvenli ve kendine inanan birisi olman zaten yeterlidir hamaratlığın falanda varsa yersiz değildir özgüvenin
Öncelikle
Dürüst
Elim aşırı lezzetli hamaratım
Diyetisyenlik okuyorum
Cinsel konuda zaaatej olayım
Yani bunların hepside olması gerekn güzel şeyler inşallah bunları hakeden birisinide gönlünü verirsen karşıklı mutlu olabılırsın çünkü çok zor hakedecek insanı bulabilmek
Ay inşallah
Ona göre tercihlerıne dikkat et duygularına yenik düşmeden mantıklı kararlar verki hayatta mutlu olmayı başarabilesın
Yazı yazmayı yeni yeni öğreniyorsun belli ki kardeşim bu konulara çok kafa yorma şu an hayatına odaklan
Uygulama sormama izin versin diye öyle yazdım
Ben seni anladım bu yaşadığın şey normal sağlıklı olduğunu gösteriyor
zinaya düşmemek için mastürbasyon yapmak caiz ama keyfi yaparsan günah
Ya işte onu anlamıyorum keyfi derken istek gelmeden nasıl yapayım ki
bazı ergenler p.. o erotik falan istiyor ya da yapacak işi yok onu yapıyor bazen şeytanın uşakları beynine 2-3 seksi fikir sokuyor yani dayanabildiğin kadar dayan dayanamayacağın zaman yap
Yok ya dayanmaya çalışıyorum ama dün tutamadım ondan önceki gün tuttum ama
tamam işte o zaman günah değil zaten yaş olarak isteğinin yüksek olması da normal
Tamam takmıcam
Annemlede paylaşamıyorum bi ara yakaladu çok kızfı
desene ona gidip elalemin çocuğuyla yapsam daha mı iyi
Bu pişmanlık her zaman olacak normal. Daha çok gençsin biraz zaman ver kendine zamanla kendini keşfettikçe her şey yerine oturacaktır.
Yükseldikçe genel herkesin yapıp, o enerjiyi attıkdan sonra herkesde olan burukluk ☹️
Çok normal bir şey bu ama gerçeğini tadarsan bu alışkanlıkların biter
Zinadan başka türlü uzak duramayız Allah affetsin
Amin ya bakalım yeni yılda yapmicam
bekarın başka çaresi yok dert etme o kadar
🥹
Olmaz mı sürekli libido inmiyor bide
Normal kardeşim
elle tatmin normal ama
Cinselliğin tabu olduğu bir ülkedir vatanım
Hepimiz öyleyiz vücut istiyor hormon
mastürbasyon normal bir şey
Herkes mastürbasyon yapar
Ayy yaşıtımsın çok mutluyum sende yapıyor musun günah mı
Gunah konusunu tam bilmiyorum çok doğru diyemem dine göre ama sağlıklı bisi sorun yok
Oluyor genç yaşlarda maalesef
Her gün oluyomu
Yok ya
Ne zaman oldu
Bugün
?
Hayır eklemicem seni
neden
Herkes yapıyor
Gayet normal
yapınca pişmanlık hissi olması normal
Kendini tamamen tatmin edemiyorsun ondan oluyor