Aciz insan 97.000 km damar ağını görüp yaratılış gerçeğini inkar edip hala evrim gibi safsataya itibar ediyor
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Aciz insan 97.000 km damar ağını görüp yaratılış gerçeğini inkar edip hala evrim gibi safsataya itibar ediyor
doğru, ama yanlış olan şu "Allah onu görmemizi değil , birbirimizi görmemizi istedi" yani Allah bizler birbirimizi gördüğümüzde "gülümser" Allaha tapmak, onu anlamak zihnin işidir, Allah birbirimizde Allahı bulmamızı ister. (bunu çoğu insan bilmez) ya Allahı ret eder (dinsizleşir) ya da Allaha tapar, ve çirkinleşir , zira insan yaşamının önüne Allahı set çekeker, yaşamı YAŞANMAZ hale getirir. yani şu; yaşamı sonuna kadar yaşayacaksın, ama ruhla yani Allahın istedği şekilde , bu namaz kıl, yaşamdan uzaklaş, kabuğuna çekil! değil, yaşamın tam ortasında, yani dinsizlerin yaşadığı yaşamın içine "ruh" koymaktır bu.
Cevap
4Cevap
İnsanda 97 bin km damar varsa ve bir yaratıcı şartsa allahta kaç km damar olmalı ve yaratıcı olmadan nasıl oluyor
bunu yapan senin bir tel sacin gorunse, bi rekat namaz kacirsan cehennemde sonsuza kadar yakiyo🥹🥹🥹
Ama kuranda böyle bişi yazmaz hadislerde yazar işte onu anlamıyorsunuz bir türlü
hadisler zaten sallama ama kuranda da cok celiski var allah kibirli bi insan gibi asil yaraticiyi goremiyoruz dinler yuzunden
Kuranda çelişki yok cevapları verildi ve bir sürü mucize var
biraz sorgulayici kurana bakarsan gorursun maalesef
Kardeşim bende eskiden senin gibiydim ama hepsinin cevabı verildi ve bir tane bile çelişki yok içinde bir sürü mucize olan kitaptan bahsediyoruz
Allahı bu şekilde insanlığın önüne koyup YAŞAMI baltalamak kötülüğün en büyüğüdür, Allah bunu istemedi, bunu Allahsızlar! yaptı, dini çarpıttılar, YAŞAMI dinin dışına attılar ve insanlar YAŞAMAK için "dinsiz" olmak zorunda kaldı ve bu şekilde yaşamı yaşamak istediğinde dinin dışına çıkmak zorunda kaldın... dine girdiğinde yaşamdan uzaklaştın, yani tangayla gezen kız dinin içinde özgür yaşamı bulamadı, ve asılnda Allahın istediği, özgürce insanların yaşamasıydı, ama yozlaşmadan, ruhsuzlaşmadan, sahteleşmeden, ahlaksız-adaletsiz olmadan, evt 2025 yılında ki tangalı ponpon kızlar Allaha bağlı olabilirdi. yaratıcı 8 milyar insanı kapsar, peki bunu kim yaptı? insanlar mı , sistem mi? bunu sistem yaptı.. insanlar zihni sürekli sistem tarafından programlanan küçük beyinliler (ve maalesef bu böyle) :(
kuranda 4 es diyip peygamberin daha cok almasi bile celiski aynen cennette hurilerle takilirsin artik dusunme
@VuR-KaN size katılıyorum inanc anlayisimiz bile sistemin sacmaligi oldu. aklimizdan geciremeyegimiz kadar galaksiyi evreni yaratan tanri ne giyecegimize ne yiyecegimize ne diyecegimjze karisiyo gibi gosteriliyor. oysa bundan tek fayda goren milleti cikarlari icin savastiranlar daha fazla para almak icin dinciler ve kuklalari. bizim asil varligimizdan ruhdan yaraticidan kopariyorlar.
Bu kadar güzelliklerin mükemmelliklerin bir yaratıcısı var. Allah'a inanıyorum ve kabul ediyorum.
şu an allaha inandım
Tekbir allahu okber
Evet yaratılış var evrim yok defalarca çürümiş bir teori
Çağrı mert izleyip bağnazca evrimci olduğum günler geldi aklıma sözler köşküne 1 günde cevap veren adama cevap verememiş ne hikmetse evrim yalanını içinden geçmiş adam
Tm..
Çok tatmin edici cevap
Evrim
Allah büyük
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?