Tehdit ettigim cocuk beni aradi?

Ben buyukderede bizim kanatci diye bir yer var Ben oraya kütüphaneye gidiyorum kanatcidaki bi cocugu beğendim sevgili oldum. Sevistim sonra iş arkadaşıyla sevistim ayrildiktan sonra çocukla kavga ettik ayrildik bana orada s.. kaşar o... bende bunları sinirlendim babasina ve abisine yazdım kim s.. o... benim namusum ile ilgili sağda solda konuşmayın topuklarına sıkarım sizin kim o... kim s... gelirsem oraya gösteririm bak bakalım kim kimi yere seriyor dedim sonra iş arkadaşına Ben evleniyorum falan yazdım benim namusum hakkında konuşmayın o valeyle sadece 1 gün konuştum yakın temas olmadı olamazda dedim seninledir birsey yaşamadım dedim heryerden engelledim fakat benim korktuğum Ben oraya gitsem beni tanırlar mi bana birsey yaparlar mı yazin ehliyet çalışmaya gitsem beni tanıyıp bana birsey yaparlar mı ya da polise verirler mi okula giderken kimlik kontrolünde yaparlarken metroda alıp giderler mi beni bana arkadasim dediki sude fazla yazma artık orası el değiştirenene kadar gitme 1 sene 2 sene yok ol bisey yapmazlar sende birsey yapma oradakiler it kopuk dedi gitme oraya yazın bile gözükme polis durduk yere ne yapacak sana seni niye alsın götürsünler rutin kontrol yapıyorlar onlar sakin ol rahat ol dedi

Tehdit ettigim cocuk beni aradi?