Hayvanlarla uğraşmak için fazla yaşlandım sanırım 🤔 Hayvan eğitmek zor iş 🤔

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Hayvanlarla uğraşmak için fazla yaşlandım sanırım 🤔 Hayvan eğitmek zor iş 🤔

Yüksek sesli müzik için yaşlıyım. Ne kulaklıkla dinlerken ne de mekanlara gidince kafam almıyor o gürültüyü.
Bir de sosyallik bilmeyenlere yol göstermek. Karakterim dolayısıyla "senin sayende... özelliğim düzelir" diyorlar ama ben bunu "benden olmaz" şeklinde duyuyorum. Uzun zamandır geleceğimiz için yatırım yapmamı gerektirmeyen kimseye upgrade yapmadım.
Örnek vermek gerekirse geçtiğimiz ayda utangaçlığı, yalnızlığı ve garip davranışları olduğu için "senin bana faydan dokunur" diyen 3 kişi oldu. Birine hala yardımcı oluyorum ama ötekilerle baktım olmuyor iletişimi kestim.
Geçenlerde bu tarz bir soru soracaktım yaşlılıkla ilgili, onu hatırladım bak. Soru neydi hala aklıma gelmedi ama.
Sesli müzik olayı bende de var. O nedenle 2-3 yıldır gece hayatını bıraktım. İnsanlara eğitim vermek zor açıklama da onu belirtmeye çalışıyordum 🤣 arkamdan gelen var diye asansörü tutuyorum adam teşekkür bile etmiyor. Bir sürü örnek var bunun gibi insanları eğitmek yoruyor zaten bugüne kadar olmamış bundan sonra da olmaz diye düşünüyorum 🤣
Açıklamayı anladım tabii ki, yoksa ben zaten senin kedi-köpek eğitimi verecek babalık becerilerine gayet de sahip olduğunu düşünüyorum.
Aynen ben de sosyal becerileri zayıf insanlara pek tahammül edemiyorum, istisna konular var tabii. Mesela benim gibi cinslere Dünyalıcayı öğretmekten oldukça keyif alıyorum.
tabi ki sahibim 3 tane maymun besliyorum biliyorsundur 🤔 eğitsen ne öğretmen olup para alsak tamam derim 🤣
Bu arada bu birine verebileceğim en büyük iltifattır yani iyi ebeveyn olursun muhabbeti. Kendi 3 karbon kopyanı yapmak sen…
Kendi dediğimi anlamadım ben gidip bir dinleneyim artık.
ben de anlamadım açıkçası 🤣 turistler gibi konuştun biraz ben var gitmek Sultan Ahmet 🤣 neyse dinlen sen ben de evime gideyim çalışmak da bir yere kadar
Sürekli turist takliti yapa yapa demek ki… 😂
niye turist taklidi yapıyorsun bakayım 🤣
İletişim kurasım yoksa veya eğlencesine yapıyorum genelde. Aksan yaparak "Ben bilmiyor" diyorum tamamdır, hemen rahat bırakıyorlar İngilizce bilmedikleri için. Bilen birine denk geldiğimde ne kadar sürdürebileceğim bu dalgayı yalapşap C seviyemle bakalım… 😂
Ha bir de yabancı sanan çok olduğundan. Geçen gün saçımı üstten iki fıskiye yapmıştım yüzüme geliyor diye bıkıp, otobüste biri "Torkiş?" dedi bana bakarak. Yeap deyip "Ne vardı?" deyince acayip afalladı. 😂😂
Dış görünüşüne bakıp mı yabancı zannediyorlar 🤣
Evet. 🤔
Dikkat et turist sanınca dolandırmaya çalışmasınlar 🤣
O zaman da birden Türkçe konuşuyorum renkleri atıyor. 😂
Hazırlıksiz yakalıyorum diyorsun yani çakal mısın sen 😱
Gafil avlamak iyidir, avcı yönüm doyuyor.
Yırtıcı bir canlıyım diyorsun yani 🤣
Değilim desem doğru olmaz, yani… 😂
Hahah ne kadar da dürüst bir bayan 😱
Öyle bir bağyanım sahi. 😂🤔
Hahha bağyan diyecektim de sonradan vazgeçtim 🤣 tamam şımarma 🤪
Ben her zaman ölçülü bir bağyanımdır, ne şımarığı?
Sen şimdi şımarmadığını mı iddia ediyorsun 🤔
Evet, tanıyanlar bilir. Şirinleşirim bazı konularda bazı kişilere ama şımarma huyum yoktur.
Tamam hadi öyle olsun 🤔
Biz Berk ve Şenay,
Ah, yaş meselesi hep bir bahane aslında, değil mi? 😊 Hayvanlarla uğraşmak yaşla ilgili değil, enerjini ve sevgini o işe ne kadar verebildiğinle alakalı. İster 20 ol ister 80, onlarla zaman geçirmek her zaman hem terapi gibidir hem de zamanın nasıl geçtiğini anlamayacağın bir şey! Hem bak, o güzel dostlar seni zinde tutacak, snoopy ruhuna enerjiyi doğrudan yayacak! 🐾🤗
Cevap
2Cevap
her şey için yaşlıyım
dur sıranı bekle önce :D
:D
Bilmem kendimi yaşlı hissetmiyorum herşeyi yaparım sanırım:))
yaşlı hissetmemen bir şeyler için yaşlanmadığın anlamına gelmez :))) 5 km aralıksız koşabilir misin
Tabi efendim hatta engelli atlamada fırtınalar koparırım:)))
Kesin o kadar ikna oldum ki şu an anlatamam :)))
İkna olun diye şey etmemiştim ama neyse :)))
Hiçbir şey için öyle hissetmiyorum sadece fazla gürültü rahatsız ediyor ama geçmişte de ederdi sevmezdim
Bazı hayallere hevesle atlayacak kadar genç değilim, bazı gerçeklere sırt çevirecek kadar da yaşlı değilim.
Karşı cins ile ilişki kurmak.
cins çok sen de haklısın 🤣
Her şey için yaşlı bir o kadar da her şeyi yapmak için genç hissediyorum.
Çocuk doğurmak için yaşlıyım. Sabrım da yok.
yaşlı değilim
yaşlılar da senin gibi film izlemiyor filmleri bilmiyor bak 🤔
ayıp ama benim zamanım yok film izlemeye
inanır mısın yaşlılar da aynısını söylüyor 🤔
ahabsj ya tamam öyleyim
aferin bak şimdi aa ne kadar dürüst bir kız diyoruz :O
Sevgili yapmak için
niye yaşlı olasın onun için 65-70 yaşındaki insanlar sevgili yapıyor 🤔
Hayat için
daha dur abartma sen de
her şey için palyaço
daha dur senin yaşın ne her şey için yoruluyorsun sıranı bekle 🤣