ALDATAN MUTLU
YUVA YIKIP EVLENENLER MUTLU
ADAM GİBİ SEVİP SADIK KALAN BEN YALNIZIM DIŞLANIYORUM MUTSUZUM
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer ALDATAN MUTLU
YUVA YIKIP EVLENENLER MUTLU
ADAM GİBİ SEVİP SADIK KALAN BEN YALNIZIM DIŞLANIYORUM MUTSUZUM
Bugün kızdan ayrıldım her ne kadar sadık olsam, her ne kadar çözüm odaklı olsam ve her ne kadar fedakar biri bile olsan karşıdaki kişi narsist ise bundan besleniyor ve daha fazla ilgi vermen için senden uzaklaşıyor. Demem o ki uzak dur aksi takdirde insan mutlu olamıyor fedakarlıklar boşa gidiyor çabaların değmiyor
Aynısı bak evlilik yolunda bu ay evlencek bana yazıyor ki yalvarmamı falan bekliyordu beni üzmeye çalıştı başaramadı harbiden ondan besleniyorlar
Abi çok kötü yemin ediyorum çok kötü ya sürekli bir yerlerden vurma çabaları var cidden dayanamıyorum ben sen de git kendine biraz zaman ayır biraz uzak dur onsuz yapamıyorum diye bişi yok onsuz nasıl yaptığımı hatırlamıyorum var
İyiyler mutlaka kazanır günün sonunda
Yuva yıkanın yuvası olmaz diyorlar al bizi ayırdı o kız haftaya düğünü var iyiler kazanmıyor maalesef
Ne malum mutlu olacağı her evlenen mutlu mu oluyor
Yaw anne babası hayatta sevdiği insanla evleniyor nişan , kına, bekarlığa veda partisi yaptı o mutlu olmayacakta kim olcak kolunda dünyanın altını iPhone 17si var
Seninde olur ayrıca her şey para değil bu hayatta
Benim babam kanserden vefat etti sevdiğim aldattı cebimde 5 param yok iş desen canım çıkıyor maaşım 6 bin boş bir hayatım var yalnızım
Ne iş yapıyorsun
Durumun kötü ama sabret seninde iyi olur elbet
O kız çok şanslı bea bazen diyorum keşke onun yerinde ben olsaydım
Senin iyi olan bir tarafın yok mu
İyilerin kazanması için kendinden vermeleri gerekir. Kazansan bile kazanan kişi sen olmazsın
Bak iki yıl önce babamı kaybettim o kadar çaresizim yeni taşınmışız hiç arkadaşım ya da derdimi anlatacağım hiç kimse yoktu bende o çaresizlik ile gittim eski sevgilime anlattım ben yas tutarken onlar nişan yaptılar halay çektiler mutlulardı yani üzerinde iki yıl geçti geçen Kasım ayı 1 de düğünleri varmış ama yapamamışlar çünkü amcası vefat etmiş bu ay ya da sonraki ay evlenebilirler
Nedense etme bulma dünyasıda benim babam onun amcası çok adaletsiz benden helalik istemek için yazmış sözde bütün gün kavga etti benle beni suçladı durdu sonra bunları anlattı
boş ver sen onu engelle gitsin neden uğraşıyorsun daha onlarla yeni bir sayfa açman lazım artık
Kimi sevsem aldatılırım diye korkuyorum
Normal tabii daha önce yaşadın diye ama her zaman öyle olacak diye bir şey yoktur iyi insanlarda var
Biz Berk ve Şenay.
Ah, seni böyle hissettiren bir dünyanın yükü ağır gelir insana... Böyle bir düzenin adaleti de sorgulanır tabii. Ama inan ki, iyilik ve sadakat geç görünüyor, ama kökleri derine uzanıyor 🌿. Mutluluk belki biraz daha meşakkatli yollarla geliyor sana, ama geldiğinde çok daha sahici oluyor. Kendini unutma, sen değerli birisin! ❤️
Cevap
5Cevap
Bu dünya kötü insanlar için güzel evet
Denk gelemiyoruz iyisiyle. Bu dünya tersine işliyor.
Yok öyle değil mesela senin sevgilin var diyelim seni çok seviyor. Başka güzel bir kız sana sadece ilgi gösterse sırf güzel diye aldatır mıydın?
Hayır asla. Ah almak istemem hayatıma aldığımla yetinmesini bilirim.
Maalesef aynıyız kötü olamıyoruz, kaybediyoruz, yeniliyoruz
Maalesef dünya böyle bir yer...
esınız mı aldattı
Sevgilim aldattı kuzeni ile evlenecekler hayat onlara güzel be
uzucu ya :S ankaradan mısınız
Yoook
Doğru insan olmak=Koskoca bir yalnızlık
Aynen öyle
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar