İyi
Kötü
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Benim çevremde kötü diyebileceğim kimse yok, bence iyi insan sayısı çok daha fazla ama kötülükler bizi o kadar etkiliyor ki görmezden gelemiyoruz ama çoğu iyi şeyi görmüyoruz.
Belki de insanları tek olaya bakıp kötü ilan etmiyorumdur. Kötü etiketi yapıştırmak bu kadar kolay olsa kendime de yapıştırmam gerekir.
İkisinin ortası daha fazla... Her insanın içinde melek de yatıyor şeytan da... İnsanın sadece melek veya sadece şeytansı yönünü baz almak bizi doğru sonuca ve doğru karara ulaştırmaz👍
gerçekten kötü olanlara gene bir noktada bazen saygı bile duyuyorum en azından ben kötüyüm ben buyum diyor asıl rahatsız edici olanlar iyi görünümlü kötü olanlar sinsiler yani
Cehennem en cok azap çekecek olanlar kafirler değil münafıklardir demiş Allah. Çünkü kafir dürüstçe kimliğini belli ediyor hirisyanim oyum buyum diyerek. Kafir arkandan iş çevirmez gözün göre göre gözüne baka baka kötülük eder. Ama munafik gizlidir gizli saklı yapar kötülüğünü hatta öyle gizlenir ki yaptığı kötülükten karşıdaki kendini suçlu hisseder. Kalbi gerçek imanla atan insan kötü olamaz. Hayasi olmayanin imani yoktur.
Cevap
9Cevap
Kötü insanlar daha fazla elbette
İyi görünüp kötü olan fazla
İki yüzlülük oluyor
Evet kalpleri Allah bilir işlediği sevap ve günahlarıda. karakter meselesi birazda
Niyetlere göre bakarsak kötü insan daha fazla.
Hangi taraftaysan o çok gelir göze
kötü
Kötü insan fazla
İyiler fazla değil
Eşit
Kötü insan çok
Kötü insan
Biz daha fazlayız
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?