Anlattigim hayati guzellestirenler ne yasiyor bu dunyayi toz bembe harika bir yer mi zannediyor?

Birr insana mihtac olmak ona bir sey oldugunda ortada ac susuz yokluk içinde kalmak kendi ayaklarının ustunde duramamak kendi gelirin olmadigi icin surekli birinden gecinmek onun sana verecegi kadarini almak ve ona bir sey oldugunda ortada kalmak surekli. monoton hayat yasayip kariyer is vb olmaidgi icin ev isi cocuk ve komsulardan dolayi siradan hayat yasamak ve kendini gelistirmemek esine bir sey oldugunda hastalik kaza bela borc vb durumunda evliligin sorumlulugunu yerine getirip esinin yaninda olmak dwstek olmak yerine paran olmadigi için stres kaynagi ve yuk olmak (cunku adamin bakacagi 1 kisi daha var ve adam calisamayacak durumda) hadi hemcinslerim bunu guzellestirdi birini kullanarak onun uzerinden keyif yapti ama sonrasini o adama bir sey oldugunda ne yaoacagini hesaba katmadi veya baska adama kacti sen bana bakamiyorsun diyip cekti gitti anlarim bunu hemcinslerim yaoar da erkekler nasil bunu guzellestiriyor abi siz parasi yenecek oyuncak misiniz en ufak bir seyde size bir sey oldugunda sana muhtactim bana bakamadin diye bu kadinlar bu bahaneyi sunuo cekip gotmez mi niye guzellestiriyorsunuz bu duaunceyi
Anlattigim hayati guzellestirenler ne yasiyor bu dunyayi toz bembe harika bir yer mi zannediyor?