örneğin olacakti
Ateistler evlenmek istediğinde kız isteme merasiminde hangi cümleleri sarf ederek kız isterler?
örneğin olacakti
Kültürel Müslümanlık diye bir şey var. Bir şey umut ettiğinde Yüzyıllardır inşallah kelimesini kullanan dil bunun yerine başka kelimeyi kolay kolay bulup koyamaz. Kız istemeye gelince karşı taraf inançlıysa hiç ateist OLDUĞUNU belli edip işi bozmaya gerek yok Allah'ın izni peygamberin kavliyle kız istenir.
Yok hocam
inansiz bir adam inanmadigini teleffuz ederek istemez bence. Haksızlık olur. illa bişeyler vardır. bir yontemleri olmali
mesela şöyle olabilir ( tesadüfen geldiğimiz şu dünyada tesadüfen evladım olan şu hibbiye tesadüfen karşılaştığımız kızınızı istiyoruz. umarız tesadüfen oluşan dünyamızda tesadüfen mutlu olurlar. kızınızın tesadüfen mutlu olma şansı yüksek. zira oğlumuz mühendis. ) çok komik olur du :D
Oglumuz tesadüfen doğmuştur
ve tesadufen mühendis oldu
tesadüfen sizin kızı almaya geldik
:D aynen. Her şeyde bir tesadüf vardır.
Yeni evrimler icin kızınızı evrim gecirmiş oglumuza istiyoruz..
Verdim gitti..
Op papanın elini..
=/
Ahaha
Darvin in emri cosmos un kavli ile
Animal Planet kanalinda yayınlanması için yeni maymunlar turetme amaçlı isteklerimiz dogrultusunda kizinizi alıp gitmeye geldik
Elime almışsin hakkını vereyim dedim😢
Elime almışken
👍👏👏👏👏👏
Isteme her yerde yokki. Anne baba biz evlilik karari aldik aileler taniscak denilse yeter sanki
Bu ülkede pek geçerli değil bu dediklerin
Ben hala merak ediyorum ateistlerin nasıl kız istediklerini😆
Seni Allahın eMRI isterler umarim
😨😨😨😨
Şaşırdım
bilmiyordum
Hi hi
Cevap
5Cevap
bu artık kalıplasmıs aynı muhabbet edılır karsı tarafa saygıdan eger ıkı tarafta ateıstse sevmısler begenmsler bızede evet demek duser hadı kutlayalım :)
Erkek ateist
kız muslumansa
:D o kızı alamassın kardes ortaya cıkarsa sımdı musluman var musluman var
Türkiye'nin de bazı yerlerinde bu kız isteme olayı olmuyor artık zaten.
Isteme olan yerlerde nasıl olur?
Öyle bir durumda olmaz. Evlenmeye karar verirler ve aileleri tanıştırırlar sadece. Veya babasına kızınızla evlenmek istiyorum vs. der.
😆 anladım
teşekkür ederim
Bu bir inanç göstergesinden öte ritüel, yıllarca böyle gelmiş geçmiş saçmalamaya gerek yok.
Ateistler içinde bir klasik kalıp cümleler olMALı ama
onlar evliliğe inanmazlar
zaten müslümanında dinsiz biriyle evlenmesi yasaktır
Onlar bulmuştur bir çaresini abicim tövbe haşa
Kosmos vs katarlar mi işin içine
yakın zamanda nesilleri tükenmesi dileğiyle
Amin ama merak ettim yinede😂
:))
.
Acaba ne derler😆
aklına gelen bişey yok mu
Medeni kanunun bize verdiği yetkiye dayanarak kızınızı istiyoruz derler.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar