Cumhuriyetçi vatanseverler partisi... Barış sürecine karşı bir çağrı yaptı. Barış sürecine karşı çıkanları 27 aralıkta anıtkabirde buluşmaya davet ediyorlar
İlla bi hırsızın yanında olacaksın yani? CVP iktidara yürümek ya da meclise girmek için değil, devletin ganimetlerinden faydalanmak için değil, devletin kasasına değirmen kurmuş partilerin ve sizin gibi o değirmene su taşıyan hırsızlar için kurulmuş bir stk'dır
ben kimseye kefil olmam, kimseyede biat etmem.. cvp bir parti değil partilere karşı kurulmuş örgüttür, namuslu gazetecilerin kurduğu bir örgüttür.. ve Nihat GENÇ abimizin bize mirasıdır.
Gazeteci mi? Bu ülkenin en ahlaksız meslek gurupları... Öğretmenler : Kalitesiz eğitim verdikleri için Avukatlar : Müvekkillerine yalan söyledikleri için Gazeteciler : Şantaj ve hırsızlığı, masumiyet kamuflajı ile yaptıkları.
söylediklerinin hiç birisi nyalan değil, ama yanlış maalesef. bahsettiğin bütün meslek guruplarındaki namuslu insanlar tasviye edildi ve bilinçli olarak namussuzlar yerleştirildi. bahsettiğim gazetceler haysiyetsiz medya tarafından dışlanan, doğru haber yapacak diye tv den uzak tutulan gazeteciler. bu yüzden tanımadınız zaten ilk başta.. çünkü televizyonlar gizliyor sosyal media algoritmadan kaçırıyor, kurulu hırsızlık düzenini bozmasınlar diye sansürler uygulanıyor.
"bahsettiğin bütün meslek guruplarındaki namuslu insanlar tasviye edildi ve bilinçli olarak namussuzlar yerleştirildi." Bu söz pek mantıklı değil. Tasviye edenlerin de ahlaksız olduğunu anlarız ki, bu işin ucu toplumun bütün olarak ahlaksız olduğu sonucuna ulaşır. Evet bu toplumun bir ahlak sorunu var. İşte bu yüzden listemin en başında öğretmenler var.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
gelrdim ama işsiz olduğumdan beri çok duyarsızlaştım böyle meselelere
Sen yinede gel, bugünün için değil, yarınların için gel
Gelemiyorsan bile duyur, bir kişiyi bile teşfik etsen kâr
önce hayatta kalmaya odaklanmalıyım maalesef
cvp kim?
Cumhuriyetçi vatanseverler partisi...
Barış sürecine karşı bir çağrı yaptı.
Barış sürecine karşı çıkanları 27 aralıkta anıtkabirde buluşmaya davet ediyorlar
Buluşacak başka yer yok mu? Her fırsatta Atatürk ü "kullanıyorlar"?
Sana neresi uyardı?
Benim partim belli. Böyle lüzumsuz işlerle uğraşamam.
Ozaman seni kabul etmez zaten orası rahat ol, orası tertemiz olacak kirletmeyin boşuna.
:D :D Türkiye de hırsız olmayan siyasetçi var mı?
İlla bi hırsızın yanında olacaksın yani?
CVP iktidara yürümek ya da meclise girmek için değil, devletin ganimetlerinden faydalanmak için değil, devletin kasasına değirmen kurmuş partilerin ve sizin gibi o değirmene su taşıyan hırsızlar için kurulmuş bir stk'dır
Bu cvp temiz diyorsun yani :) Türkiye'de "Ben hırsızım" diyen siyasetçi var mı?
ben kimseye kefil olmam, kimseyede biat etmem..
cvp bir parti değil partilere karşı kurulmuş örgüttür, namuslu gazetecilerin kurduğu bir örgüttür..
ve Nihat GENÇ abimizin bize mirasıdır.
Gazeteci mi? Bu ülkenin en ahlaksız meslek gurupları...
Öğretmenler : Kalitesiz eğitim verdikleri için
Avukatlar : Müvekkillerine yalan söyledikleri için
Gazeteciler : Şantaj ve hırsızlığı, masumiyet kamuflajı ile yaptıkları.
söylediklerinin hiç birisi nyalan değil, ama yanlış maalesef.
bahsettiğin bütün meslek guruplarındaki namuslu insanlar tasviye edildi ve bilinçli olarak namussuzlar yerleştirildi.
bahsettiğim gazetceler haysiyetsiz medya tarafından dışlanan, doğru haber yapacak diye tv den uzak tutulan gazeteciler.
bu yüzden tanımadınız zaten ilk başta..
çünkü televizyonlar gizliyor sosyal media algoritmadan kaçırıyor, kurulu hırsızlık düzenini bozmasınlar diye sansürler uygulanıyor.
"bahsettiğin bütün meslek guruplarındaki namuslu insanlar tasviye edildi ve bilinçli olarak namussuzlar yerleştirildi." Bu söz pek mantıklı değil. Tasviye edenlerin de ahlaksız olduğunu anlarız ki, bu işin ucu toplumun bütün olarak ahlaksız olduğu sonucuna ulaşır. Evet bu toplumun bir ahlak sorunu var. İşte bu yüzden listemin en başında öğretmenler var.
Ankara 'da değilim
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!