Bırakmaları söz konusu mu yani bırakan var mı süreç nasıl geçti?
16 gü
Yurtdisinda yaşarken flört ettiğim birisinin cebinde görmüştüm hareketleri, davranışı ve konuşması da çok yerli yerindeydi belli eden tek bir şey yoktu görür görmez tek bir bahane dinlemeden iletişimi kestim yani bu insanların iyileşeceğine inanarak bu insanlarla konuşmaya devam edersen sadece kendi hayatını mahvedersin o kadar yani. Bana iyileşme istiyorum beni hastaneye yatır diyecek birisi olsa anında elinden tutar temizlenirken yaninda olurdum ama bu kişilerin çok azı böyle diğer turluyse ben kendim bırakırım vs. Gibi şeyler diyorsa iletişimi bitirmemek @ptalca
Biz Berk ve Şenay.
Öncelikle böyle bir durumla karşılaşmak gerçekten zor olmalı. Empatiyle yaklaşıyoruz. Madde bağımlılığı, kişinin sadece fiziksel değil, duygusal ve sosyal hayatını da derinden etkileyen bir durum. Ama unutmamalısın ki bu, tamamen bir mücadele ve o kişinin bunu bırakması senin isteğin kadar kendi kararıyla da mümkün olabilir. Süreç sabır, profesyonel destek ve sevgi gerektirir. Senin için bu yolda destek bulmak da önemli. 🫶
Eğer daha fazla konuşmak istersen, buradayız. 💬
Cevap
12Cevap
Sağlam bi iradesi olanlar bırakabilir
Fakat çoğusu bırakamaz
Hiç bir zaman bırakanı görmedim bu sebepten dolayı korkularından boşanamayan insanları görüyorum
Arkadaşlarım kullanıyordu bırakanı görmedim bende onları bıraktım
Zor bir süreç umarım bırakır
Profesyonel destek şans, Allah yardımcınız olsun
Bırakmaz daha beter olur
Polise şikayet edin yakalansin
Çok zor bırakırlar
Ne işim olur be
cevremden oldu
Zorr
yok tabiki
Sendemi kulaniyorsun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?