ne yaptıklarıni elestirmek bize dusmez ama baskalarini rahatsiz edicek seviyedeyse git sikayet et
0
2 Yorumla
Soran
6 ay
Bu kız evli mi değil mi onu da bilmiyorum. 1 senedir burada kalıyorum. İki üç günde bir mutlaka o işi yapıyorlardı inleme sesleri geliyordu hem de çok net bir ses. Duvarlar iyi yapılmamış sanırım
Ya sürekli aynı kişi geliyordu 1 senedir. Ama bu ikisi misafiri olması lazım. Bunlar çok nadir gelirler 1 yıldır 3. gelişleri bu. Çoğu zaman kız ve onu halleden adam vardi evde. Onu halleden kişi de 3 günün 2 sinde evde olurdu genelde bazı geceler sesi hiç gelmezdi.
Ama 1 senedir burdayım iki üç günde bir bu kişilerden farklı olarak biriyle malum işi yapıyorlardı ve sürekli inliyordu. Ben de aziyordum ister istemez
Sap kalmaya devam edicem maalesef ta ki parayı bulana kadar. Aslında bakirim bu şeyleri yapmak istemiyorum biriyle evlenmek sadece onunla yapmak istiyorum ama şeytan çok dürtüyor, defalarca kendimi o işi yapmaktan alikoydum. Yoksa fırsat çok aslında, o kadar da az değil.
Ana Sayfa > Diğer > Sorular > Yan dairede bir kız var bir kız bir erkek getirmiş sürekli y... k diye ses çıkarıyordu 10 dakika, bunlar ne tür insanlar?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
ne yaptıklarıni elestirmek bize dusmez ama baskalarini rahatsiz edicek seviyedeyse git sikayet et
Bu kız evli mi değil mi onu da bilmiyorum. 1 senedir burada kalıyorum. İki üç günde bir mutlaka o işi yapıyorlardı inleme sesleri geliyordu hem de çok net bir ses. Duvarlar iyi yapılmamış sanırım
dedigim gibi naptiklari bize dusmez ama her ne yasaniyosa diger insanların rahatsiz etme haklari yok
eğlence baslamıs demelki
şikayet et
kızı mı takip ediyosun sapık gibi
Valla ha kızımı takip ettin
?
?
Kime dedin bana mı
Kime dicek sana diyor
Sapik gibi sürekli inleyen onlar. Ben napmisim ammmmkkkkk 😂
onlar inliyo sende azıyon iste aq sanki sikayetcisin
Yahu kardeşim benim elimde mi azmak? Saçma sapan konuştunuz gene ammmmkkkkk 😂🤣
kanka kac sevgilisi var kim geliyo kim gidiyo hesaplamıssın ya yeme bizi
Ayrıca evim 1+1. Diğer odada ev arkadaşım var. Mecbur bunun inleyişini dinlemek zorunda da kaliyom
Kanka çok fenasın dedektif
Ya sürekli aynı kişi geliyordu 1 senedir. Ama bu ikisi misafiri olması lazım. Bunlar çok nadir gelirler 1 yıldır 3. gelişleri bu. Çoğu zaman kız ve onu halleden adam vardi evde. Onu halleden kişi de 3 günün 2 sinde evde olurdu genelde bazı geceler sesi hiç gelmezdi.
Canım çok çekiyor ama bu gerçek. Ama işte efendi adam olmaya calisiyoz
Pompa var işte
Seslendiriyordu ama sks sesi gelmiyordu. Gülüyorlardı o iki misafiri.
Ama 1 senedir burdayım iki üç günde bir bu kişilerden farklı olarak biriyle malum işi yapıyorlardı ve sürekli inliyordu. Ben de aziyordum ister istemez
Kızı tavla sen de becer
Yok yaa şimdi kız evli mi yoksa sadece sevgili mi bilmiyorum. Sakata gelmeyelim 😂 Sonra kurşun yağar üstüme 😃
Ama kız kendi gelse yanaşsa ve evli değilse yapardım.
Yani kesin yapmam ancak bu şekilde mümkün olur. Yoksa diğer şekil hep tereddütte olurdum
Haklısın
Sap kalmaya devam edicem maalesef ta ki parayı bulana kadar. Aslında bakirim bu şeyleri yapmak istemiyorum biriyle evlenmek sadece onunla yapmak istiyorum ama şeytan çok dürtüyor, defalarca kendimi o işi yapmaktan alikoydum. Yoksa fırsat çok aslında, o kadar da az değil.
Nasıl gülüyorlardı
Arsız insanlar gibi işte 😂