Güncellemeler
6 ay
Erkekler yolda sosyal medyada kadınları taciz etmeyin bende bir kadınım rahatsız oluyorum tacizlerinizden insan gibi yaşayıp ölmek çok mu zor sizin için yolda edebinzlenyirumek kızlara rahatsızlık korku vermeden gitmek arabadan keko gibi kafa uzatıp bağırmak laf atmak bunlar taciz bide bunla gurur duyan tipler var lan bak kıza nasıl laf attık arkasından konusmak sonrada erkek cinsiyetine herkes sapik diyor diyolar neden acaba
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Sanal ortamda yüz yüze gelmediğin içn sapıklıkta, küfür de, yürümekte her zaman daha rahat ve kolaydır. Karşının tepkisini görmüyorsun sonuçta
İşte bu yaptığınızda taciz ve hemen eminyet genel müdürlüğüne bildirilmeli
Reelde neyse sanaldada yapamazsınız birisine yürümeden laf atmadan yaşamak çokmu zor insanca medeniyetle yaşamak kızları korkutmamak aranızda adam yok erkeklerin içinde adam kalmadı hiç bulamıyoruz bitti bitmissiniz
Sosyal medyada bunun önüne geçemezsin işte küfür degilse. Bu kadar katı da olunmamali. Ha bu yapılanı haklı olduğunu düşünmüyorum tabii ama emniyet falan uğraşmaz kimse bunlarla
Yazdığınız taciz ettiğiniz kızın babası abisi sizi öldürse ceza almalı tacizciler oldurulmeli buna bütün toplum evet der bu söylediğine dünyada en sevilmeyen tacizcilerdir katillerdir
Bence sende artik anfrobi oluşmuş bunun önüne geçilmez derecede
Androfobi
Bunun affı olmaz hastalıkta sayılmaz bu resmen sapıklık bunu toplumda benim annemde kabul etmez kız kardeşimde başka kadınlarda kabul etmez
Kiyamet kopana kadar en iğrenç şey tacizdir taciz olarak kalacak kimse sevmez açıklaması bahanesi olamaz sebebi olamaz
Bunu kabul eder demiyorum zaten ama sosyal medyada bunun önünü alamazsin diyorum, dipsiz dünya burası.
Sosyal medyada engelleme tuşu var engellersin olur biter ya da gider şikayette vulunursun haberin yokken eline dava dosyası şikâyet dosyası gelirse anlarsın takıntılı kızlar var denk gelmedin bence
Ailesi duysa görse ailesine okuttursa ip adresinden yine tespit edilirsin
Sosyal medyada zaten oyunlarda kadınlar tacize ugramasin diye ban diye bi sistem getirdiler hangi oyunda olursan ol taciz küfür ettiğin an banlaniyosun oyuna giremiyorsun uygulamaya giremiyorsun vs vs
Evet engellersin olup biter bu kadar sosyal medyada. İstedi kadar takıntılı olsun kiz yine de bisey olmaz. Evet soruşturma olur şu olur bu olur ama ciddi yaptırımı yok. Küfürde bile para cezasına dönüyor, sosyal medyadan tacize ne bekliyorsun.
Doğru onları biliyorum ve destekliyorum zaten bende. O ip olayı her şey icin gecerli sadece kadina taciz için değil. Daha bugün taksimde kadını taciz edenler salındı sosyal medyadan tacize ne yaptırımı bekliyorsun
Bende sana diyorum ki senin cinsiyetin sıkıntılı hicbiseye saygısı yok ne hayvana ne kadına ne lgbtye ne başka biseye beyniniz gitmiş bı kadına tabimadigin kadına yazma cesareti nerden geliyor abime gostersem babama anlatsam ugrassalar sosyal medyada kim ildugub anlaşılırsa yine ifşa olursun yine insan içine cikamazsin bende bunu söylüyorum önlemi var önlemi tabiki banlattirmak bir kere küfür edeni girdii uygulamaya anlayacaksın bidahaminkufur etti öbür hesabinida banlayacaksin
burada bile var kadınlar için taciz ediliyorum su kişi şu hesap diyosun senin hesabın kapanıyor
Neyin ifşasından bahsediyorsun ya. Bi sosyal medyadan taciz oldu diye kim insan icine çıkamıyor? Hangi dünyada yaşıyorsun. O en fazla senin ailen ile adam arasında yaşanır gecer bir mevzu olarak kalır
O kapatma olaylarına zaten hak veriyorum ve katılıyorum da ama sen olaylari cok yanlış anlamışsın bi kere.
Elin gavurlari bile tacizin kötü utanılacak bişey olduğunu biliyor ömür boyu müebbet veriyolar ya da idam deli olsa zirdeli olsa bir insan tecavüz edince bir kadına başına ne geleceğini bilir yapması varsada yapmaz
Sen neyin olayından bahsediyor sen sapik bı düşüncede olmasan bu kadar korkmazdin sosyal medya tacizcilerindenmisiniz beyefendi
Bunu ne kadar hafifsiyosun sosyal medyada millete küfür etmek hafifsenemez davalık olursanız anlarsınız ayrıca neden bu kadar saygisizsin karşında bir kadın var
Ben senin şekerlik rkadain değilim kadınım ona göre davran haddini aşma üslubuna özen foster
Ben dünyada tacizden dolayi müebbet veren ülke hiç duymadım görmedim. Sadece yeni italya bununla ilgili bir yasa çıkarma aşamasında olduğunu biliyorum o kadar onunda içeriğine bakmak lazım. Tecavüz baska bir kavram. Ona kimse eyvallah diyemez zaten
Gece gece böyle bir insana laf anlatamayacağım. Hadi iyi geceler sana.
Müge anlininda dediği gibi sapik bir erkek varsa sosyal medyada taciz ediyorsa sizi rahatsız ediyorsa engelleyin konuşmadan bişey söylemeyi engelleyin diyor en güzel zevkim engel tuşunu çıkaran insanın yüreğine sağlık
Tacizden korunmanın yolu engel tuşu her oyunda her uygulamada var rahatsız olan engeller biter konu
Zaten sende bende aynı şeyi konusuyoruz reelde korkar erkekler taciz etmeye ama sanalda yaaparlarsa yinede yinede engel tuşu ve şikayet hakkini kullanma rahatlığı var
Ya ne boş konuşuyorsun abla ya. İdammış cart curtmuş. Avrupa da ki taciz tecavüz istatistiklerine baksana bi. İdam mı veriliyor sanıyorsun cidden? Geçen aylarda bir göçmen tarafından tecavüze uğrayannkız vardı, göçmene doğru düzgün ceza vermediler tepki gelmeden önce
baya ağır hasarlı görünüyor. şizofrenik seviyeye yakın gibi.