Kizlar ne kadar inkar etsede ben onlarin yerine itiraf ediyorum , hayvannn gibi kiskaniyoruz...
Bu durum sizde de mevcut mu?
Bu durum sizde de mevcut mu?
yakışıklı olabilir ama karizma olamaz. görsel olarak etki yaratabilir ama akılda kalıcı olamaz. o yüzden bilgisiyle görgüsüyle kendine has tarzıyla fark yaratan birisi oldu mu kıskanırım yani benden daha üstün olanı kıskanırım ama sadece yakışıklı diye kıskanmam çünkü; onu ben görünmez yapabilirim.
Erkekler öyle kadınlar gibi yanına yaklaşan ya da uzakta gördüğü hemcinslerini karşı cinslerden daha çok incelemeye kalkmaz. Hatta incelemez. Ceketine bak nerden almış acaba, kaç santim ola ki? falan gibi şeyler geçmez zihninden. Ama kadın kadına barkeeeen... uvvv :D
Kim inkar ediyormuş. Kendilerini domuz mu sanıyorlar kıskanmayıp onları kıskandığım kadar sevgilimi kıskanmam lan ben.
aklıma direk bu geldi :D
pbs.twimg.com/media/BSWzpnPCIAEhCC0.jpg:large
teşakkürler :D
Cevap
39Cevap
Hayır, kesinlikle.. Ancak şöyle bir durum var.. Çirkin erken güzel kız ile beraber el ele sarılarak gördüğüm de içim yanıyor..! Vede çirkin kız çirkin erkek ya da güzel erkek güzel kız olsa bile.. Çünkü yalnızım..
Bana göre kalbe bakar, içimiz deki duygular önemli.. Dürüst olmak çoğu kıza ters geliyor genel de.. Dürüstçe yaklaşırsın, duyguları düşünceleri açıkça ifade edersin.. Buna rağmen bir arkadaşlık bir sevgili hatta bir evlilik söz konusu olmuyor.. Bunu sakın yakışıklı ya da çirkinlikleğe katmayın.. Mantıksız..
Yok ya hiç olmadı :D vay anasını hiç o gözle bakmadım lan :D
Sadece yanında güzel kız gördüğümde kıskanırım ve derim ki adaletini s*kyem dünya biz niye hakkı buluta benziyoruz :(
Eywallah :D
Kafasini ucurumun kenarinda sallandirip boynuna10 tonluk bir tas bagladiktan sonra bagirsaklarini sokup helikoptere baglayip yamardagin icine atasim geliyor...
Sogukkanliyiz da. o kadarda demedik. d
Benden yakışıklı erkek görmediğim için no problem ;)
emredersiniz madame.
Kıskanıyorlar tabi ki ay yok çok kaslı yok bu adama benzemiyor falan gibi şeyler söylüyorlar :)
Valla seviniyom ne kadar yakışıklı erkek varsa yanında çirkin kız var güzeller bize kalıyor :)
Kimseyle rekabet içinde değilim, buna göre kıskanacak bir şey yok.
cut.
kıskanmıyorum eğer dikkatimi çektiyse yakışıklı olarak tarzından kendime pay alırsam alıyorum , ama beni gören hemcinslerim böyle düşünüyorlarmı bilemem
kıskanmıyorum. belki de daha görmemişimdir. olabilir. neden olmasın ki?
Onda olmasın gibi bir his taşımıyorum. Bende niye yok da demiyorum Allah beni böyle yaratmış
biz le aptal degiliz anca kadinlar öyle komplekselere giriyolar anlamiş dglm herkezin kendince bir güsllgi yakişkliligi vardir görmesini bilene.
kıskandığımız oluyor ama genel olarak rahatız bence bu konuda sonuçta ortalama belli yani
Takdir ederim herşeyin yakışıklılık olmadığını biliyoruz bakışlarımı görünce kızların arkadaşlarını telefonla aradığını hemde sevgilisinin yanında yaptığını gördüm kadınlar görünce şaşırıyorlar ne kadar iyi biri olduğumu
ben kendimi yakışıklı bulmuyorum. sıkıntı yok kıskanmam. ben benim olanı kıskanırım. başkasının değil.
Hiç o gözle bakmamıştım :))
valla kıskanmadım hiç ama televizyonda filan görürsem imreniyorum bazen
hayır öyle komplekslerim olmadı...
bu kompleks kızlar için geçerli...
Cirkin die bir tabir yok. Bakımlı bakımsız vardır. Bakımlı olan zaten bendendir bakımsız olan uzak dursun. d kiskanilcak bir durum yk
Maşallah diyip geçiyorum kimseye nazarım degsin istemem
Kıskanırım diyemem ama imrenirim. Zaten bence insanlar kendilerine göre üstün yanları olan insanlara da imrenebilmeli ki gelişebilsinler.
yok hiç öyle komplekslerim olmadı ama milletin boy kompleksini gördüm
Allah vergisi der geçerim
bizde olmaz öyle şeyler
Ortamımda olmadığı sürece sıkıntı yok :D
oyle complesklere gırmem
Benden yakışıklı olduğunu nerden anlayacam?
Malesef hiç oyle bişey dusunmedim
Kıskanmamda uyuz olurum azda olsa 😃
Onlar beni kıskansın :-)
Kıskanmak diyemem de imrenmiyor değilim.
evet :D
oğlumu kıskanmam ben
Bazen
Hayır.
şahsen hayır :D
sevişesim geliyor
Hayır
pek etmiyorum ben
henüz oğlum yok (:
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar