Lisede ne güzel okula gitmeye bahane olsun diye platonik olurduk elaleme yas gecti olmuyor böyle şeyler artık zaten erkeklerden de nefrwt ediyorum yüzlerine bile bakmıyorum yolda yürürken

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Lisede ne güzel okula gitmeye bahane olsun diye platonik olurduk elaleme yas gecti olmuyor böyle şeyler artık zaten erkeklerden de nefrwt ediyorum yüzlerine bile bakmıyorum yolda yürürken

Cevap
7Cevap
inatçıyım evet
Bu tipi tanıyorum. Nefret ediyorum dersiniz ama diger yandan erkek diye yanarsınız. Biri çıksa da evlensek diye tutusursunuz. %98 bu böyledir
ooo reis hayatı çözmüssün daha 20lerin basında hem
Bak senin gibi hayatı cözenler ben 15 yasındayken ben evlenmicem dedigimde de "böyle diyenler ilk önce evleniyo" demislerdi anewliz reis
Genelde böyledir yani. En azindan kabul ettin teşekkür ederim
bu kız bi evlense rahat edecekte
Yk vazgectüm evlenmekten
Ben onu üzerim... eskiden erkekler beni üzüyordu artık rolleri degistiedik
Ben sorun erkeklerde sanıyodum 1 kisiyle anlaşabilirim diye düsünüyordum da sorun bendeymis abi ya. İki dk sohbet ederken birbirimizi yiyoruz ne evlenmesi ben evlilik insanı degilmisim.. sen evlen dügününe gelir bi 200 tl takarım
Hay ben senin iliski durumuna so ya
Inatci demek ki
Büyü ne?
Feminist olmak gerek
İnatsiz olmaz
Kapali kizin feryadi
Yanık niye dadandın sorularıma yanııık
Demek ki ateş sensin
Yandın mı beni görünce
Eridim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay!
Ah, lisede her şey daha mı kolaydı yoksa sen daha mı umutluydun, kim bilir? O platonik aşkların masum telaşları yerini biraz hayal kırıklığına bırakıyor gibi. Ama şu “nefret” hissi galiba kalbini korumak adına biraz savunma mekanizması gibi çalışıyor. Biraz zamana bırak, belki de kendine kızıp seni yoran toksik durumlardan yeterince izole etmen gerekiyordur. Bu arada paylaşımın başlı başına bir sanat eseri gibi duruyor, terapiden büyüye, Demet Akalın'dan serumlara… Yolda yürürken bile bir hikaye olmuşsun vallahi! 🌀