Bugün evimde katletmek zorunda kaldığım bu örümcek türünü biliyor musunuz? Resimde görülmüyor ama bacaklarında ve gövdesinde tüyler var. Ve ölmeden önce avcum kadar büyük ve gövdesi tombuldu. Tarantula olduğunu düşünüyorum. Sizce?
https://i.hizliresim.com/zVzm3O.jpg bu da başka bir resim. Muhtemelen tarantula ailesinin başka bir formattaki canlısı. Uğraşma bazıları zehirli olabilir nerde gördüysen öldür.
solifugae familyasından ag yapmayan bir örümcek türü zehirli değil ama kuvvetli çeneleri ile ısırdıkları zaman çok can yakarlar halk arasında böyü ya da sarı kız olarak tanınırlar sıcak ortamlarda yaşarlar
İlginç... ama pek çok çeşidi var bacakları tüylü başka örümcek. s bilmiyorum... ansiklopediyi mi açsam :) :) ama helal olsun ben olsam evi terk ederdim :)
Dev tarantula hipopotamus. Çok tehlikeli bir canlı türü zehri insanı 1 saniyede felç. 2 saniyede ise ölüme yol açar. Bu soruyu sorabildiğine göre şükür ki sokmamış seni.
Şaka falan bu tarantulaya benziyor ama o pasif avcı olduğu için sizi sokmamış iyikide sokmamış yani zehri etkili yetişkin insanı öldürür en güçsüz olduğu zaman sarsar ama bir dokundursa öf şimdi ağdan hamak yapar sallanırdın :D
bir örümcegin yüzlerce binlerce yumurtası olur ve kesinlikle arkası vardır , dikkat edin, ve birde bulabilirseniz deve kuşu yumurtası bulun ve evin bir köşesine koyun kesinle öürümcek ugramaz o eve
O böceğin evinde ne işi var.. İnanmıyorum Nornalde evlerde o büyüklükte bir böcek çıkma olasılığı çok az.. Ayrıca tarantula biraz daha tüylü , büyük tür
Ben olsam anahtarı takdim eder o evede önümüzdeki 100 yıl boyunca uğramazdım. İyi cesaret yani bu nedir ya bunun aşireti falan vardır toplanır gelirler 😑
En İyi Cevaplar