Lütfen bana akıl verin ex?

Kızlar exle bitteki 3 yıl oldu hayatına yeni bir kız girdi kozla da ciddi düşünüyor 3. yıla falan giricek birkaç aya tabi 3 yıl diyorum ama bu 3 yılda barışmalarımız ayrılıklar vs olmuştu benimle de kozla da yani 2 yıldır düzenli devam ediyorlar desem daha doğru olur ailesiyle falan tanıştırmış bende şehir değiştirdim. Kızlar 2 yıldır bu çocuk hep beni uzaktan izliyor hep kendi hesabından girip bildirimler veriyor gakeden de bakabilir insan ama o bilerek kendisinden bakıyor memlekete gittim geldim bu hafta hep izliyor hep napıcsğıkı şaşırdım içim de çok acıyor çünkü baka yapmadığı şeylerin hepsini o koza yaptı o kıza sevgisinden eminim yani temiz seviyor kızı çıkarsız. Aldatmaları gar kızı bunu biliyorum ana yine de kıza tapıyor gibi geliyor bana onsuz yapamıyor ve bu kız benden sonra olduğu ve bu kadar değer gördüğü için içim açıyor. Kızla da kavgalıyız iki yıl önce aldatıldığını söylediğim zaman elimde kanıt olmadığı için bana duvar almıştı düşman kesilmişti kıskanıyorsun demişti tövbe allahım ya. Hermeyse kızlar ben asla çocuğa karşılık vermiyorum ama içim de acıyor ya napıcsm ben
Lütfen bana akıl verin ex?