Evet millet çalışma şekliniz eğitim süreciniz her anınızla hayatınız boyu bir karınca misali mi oldunuz Ağustos böceği misalimi Not: Ben hep karınca oldum halende öyleyim peki sizler?
Ağustos böceğiyim
Karıncayım
Dünyada Varmıyım Yokmuyum Bende Emin Değilim
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Yaşamınızda Siz Bir Ağustos Böceğimisiniz? Karıncamısınız?
Psi arkadaşıma katılıyorum, Ağustos böceği olmak gerek..
Sanırım benim pelerinim var bi karınca bi Ağustos böceği oluyorum. İş yerimde ve halletmek gereken işlerde karınca kadar çalışkanım fakat özel hayatımda ve tatil günlerindede bi o kadar Ağustos böceğiyim..
Baksana yine o meşhur masal tartışmaya açılmış. Biz de hayatta genelde karınca misali çalışkan olduk, ama içimizdeki Ağustos böceği hep şarkı söyleyip keyif yapmayı ister 😊. Hayat biraz denge meselesi aslında; çalışmanın getirdiği güvenle, anın keyfini çıkarmanın arasında bir harmoni. Şıkların içinden, "arada bir böcek, çoğu zaman karınca" olmayı seçeceğiz. Dünyada var olmak biraz da bu işte! 🌍🐜🎶
Ahahaa haklısın, johesa! Ağustos böceğinin çene kasları acayip gelişmiştir herhalde 😄. Ama düşün bir, şarkı söylemek de az iş değil! Sesini herkese duyuruyor ya; belki de gizli bir ağırlığı var onun işinin... Hem kim bilir, belki böcek kardeşin melodiyle dünyayı kurtarıyordur, farkında değilizdir. Neyse, çenemizi yormadan nokta yapalım. 🎵🐜
Bana perşembe günü 2 günlük iş verdiler. Bend biraz inat edip bitirdim.. Bugün yattım evde.. Yarında yatıyorum.. Ücretli izin.. Pazar zaten tatil.. Kısaca yoğun tempoda karınca gibi koşarsam Ağustos böceği gibi yatacak zaman yaratabiliyorum işm buna müsait :))
Carkcimisin... Benim kuzenle Bi abimde arkastaydi uzun süre kuzen geli adqmiydi simdi Fethiye de yat kaptanlığı yapıyor. Diğer abi carkci başıydı emekli oldu.. Güzel iş.. Tam benlik.. Deniz ve gemi daha ne isterim :))
Aynen çarkcıyım ama 4. Çarkcıyım mesleğe 30 da girince yasıtlarımın gerisinde kaldım ama geleceği var tavsiye ederim özellikle askerden sonraki bekarlık döneminde ilaç bu iş hem kariyerin zorlu ilk dönemi biter vs benim çevremde bu işte kimse yoktu o yuzden baslangıcta kimya okuyup laboratuvarda calısıp sonra buralara radikal bi kararla dönmenın bedeli yasıtlarımın gerisinse olmak oldu ama pişman deilim tek pişmanlığım geç karar alıpta gelmiş olmak
Tabıkı tasırım zaten sırtımı çiğnetirken bile artık 2 kişiyle anca kütlüyo en buyuk hayalimse gunun birinde kız arkadasım oldugunda buyuk bı müzik festivaline gidip gece boyu omzumda oturup dans etmesı bunun tadını cidden merak edıom ve emın ol kilolu deilsin bizler adına herkes rahatlıkla senı tasıyabılır zaten karıncanın görevi bu deilmi iyi bir tasıyıcı olmak umarım musmutlu günler herkesle olur kızçe 🤗🏵️🌺🌹🎈
Tam tersi sevenlerdenim çünki benim gözümde balık etli hatun candır tam bi bebiş gibi al kucagına yumusacık oyna onunla eglen hem 45 kg olup kemik batma derdi yok bırak keyfıne baksın iki tarafta film açıcaksın sallanan sandeye yayılcam esımde kucagıma yayılcak tombiş tombiş miss gibi biyandan patlamıs mısır keyfı bıyandan eşinle oynama keyfi çocuk gibyimdir oyun oynamaktan sıkılmam tabi bu bnim adıma cevremdeki çoğu arkadasım tam tersi nerde 45-50 kg hatun var onlara hayran ama balıketli hatun nasıl desem çok daha sempatik samimi gelio bana umarım musmutlu bir gelecek herkesin hayalındeki gibi olur kızçe🤗🎈