Aile & Toplum Tek esli misiniz? Yoksa o cicek bu cicek, dal dan dala konan misiniz? S2minkeyfi Takip Et Yoda Yaş: 110 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Sadik olun guzularim sadikkk Tek esli misiniz? Yoksa o cicek bu cicek, dal dan dala konan misiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
ÖylesineBirMikki Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 87% +1 yıl Çiçekler güzeldir, dikkat çeker ama o çiçekten o çiçeğe atlayayım derken bir gün arılısına denk gelinir aman 1 4 Yorumla S2minkeyfi +1 yıl 🤣🤣 Yorumla ÖylesineBirMikki +1 yıl Sadık olayım derken sandığa dönüşüp gönlüne sığdırdıkları kalmıyor Yorumla S2minkeyfi +1 yıl Ozmn iliski yapmican asko takilcan Yorumla ÖylesineBirMikki +1 yıl Niye benim suçum ne Yorumla
YataktakiHayvan Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Kızların kucaktan kucağa dolaştığı bir sitede tek eşli var mıdır sence? 1 7 Yorumla S2minkeyfi +1 yıl Herkes sen degil akpli Yorumla YataktakiHayvan +1 yıl Herkes ben olsa kimse kucaktan kucağa dolaşamazdı :D Yorumla S2minkeyfi +1 yıl Aa tabi canım bilmez miyiz Yorumla YataktakiHayvan +1 yıl Ya sen S2 nin keyfini yapıyorsunda ben hayvan olunca mı kötü :D Yorumla S2minkeyfi +1 yıl Evet Yorumla YataktakiHayvan +1 yıl Bencilsin Yorumla S2minkeyfi +1 yıl Evett Yorumla
siyahcorap Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 801 cevap paylaştı. kimse tek eşliyim demesin, eşiniz ya da sevgiliniz dışında birisini arzulamayan yoktur :) 1 4 Yorumla S2minkeyfi +1 yıl herkesi kendin gibi sadakatsiz ve ahlaksiz sanma babe Yorumla siyahcorap +1 yıl bu duygular ahlak, din vb. kurallar ile frenlene bilir ama biyolojik olarak böyleyiz ister kabullen, ister red et ;) Yorumla S2minkeyfi +1 yıl kendi bildigine inan Yorumla siyahcorap +1 yıl ben bilime inanırım sen neye inanmak istersen ona inan :D Yorumla
umeyirarsln Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Ne tek eşliyim ne de daldan dala konan. Yalnızlık tercihim 1 0 Yorumla
Diyarbakirli_mavis21 Takip Et Bilge Yaş: 32 , eic 94% +1 yıl Hala ney bişi yok.. O kadarda dolaşan değilim.. 1 0 Yorumla
Hullanza Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 100% +1 yıl Kuş muyuz awk? Tabii ki seri tek eşliyiz. Biri biter öbürü başlar 1 0 Yorumla
batuhannxx Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 97% +1 yıl O tek eşi buluna kadar ama o bu diye dezende değil 😉 1 0 Yorumla
SeyyahÖküz1 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 97% +1 yıl Daldan dala çiçekten çiçeğe zıplayan bir tip değilim Yeter ki Sevebileceğim bir kadınım olsun benim için her şeyimdir o 0 0 Yorumla
şüşübalımm Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Tek esliyim kocam da kocam 1 3 Yorumla S2minkeyfi +1 yıl Nerde kocaagn Yorumla şüşübalımm +1 yıl İşte gdkwgxm Yorumla S2minkeyfi +1 yıl 🚨🚨 Yorumla
lockerow35 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. o çiçek bu çiçek candır 1 8 Yorumla lockerow35 +1 yıl sen? Yorumla S2minkeyfi +1 yıl Keyfime gore Yorumla lockerow35 +1 yıl demekki kızlarda daldan dala konuyor hemde gerçek manada :D Yorumla S2minkeyfi +1 yıl Seninki senin daldan baska dala konmus diyorlar zamaninda😃 Yorumla lockerow35 +1 yıl benim ki şu anlık yok ama evet her kadın bir dala konuyor erkek yapıyorsa kadında yapabilir bana göre Yorumla S2minkeyfi +1 yıl +999 Yorumla lockerow35 +1 yıl helal sana Yorumla S2minkeyfi +1 yıl Sanada yegeb Yorumla
kafeinsiz Takip Et Master Yaş: 31 , eic 45% +1 yıl Selam ben arı 1 4 Yorumla S2minkeyfi +1 yıl Aleykum selam ben bal degil djensjdjdjdd Yorumla S2minkeyfi +1 yıl Aman cicrk djsjsjjs Yorumla kafeinsiz +1 yıl Kız bal ne?Ayrıca bal için arı buku diyorlar. 😂 Yorumla S2minkeyfi +1 yıl Sjsbshsshsbs ya biri bal yazmis ona yazmistim senin gorusten once ondan aklimda bal kalmis dhshs. Evet ari boku yoyoz of of mis Yorumla
bouquet17 Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Tek eşliliğe karşıyım 3 1 Yorumla siyahcorap +1 yıl özünde kimse tek eşli değil zaten, soran seni iyi linçlememiş, bana baya sardı :D Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Bal almayı severim. Ya sen? 1 1 Yorumla S2minkeyfi +1 yıl Bal sevmem Yorumla
Eziremsem Takip Et Master Yaş: 57 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 11,5b cevap paylaştı. Tek eşli olmayı severim 1 2 Yorumla S2minkeyfi +1 yıl En iyisi Yorumla Eziremsem +1 yıl Evet Yorumla
biradettubaa Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Öffff soruya bak 2 2 Yorumla S2minkeyfi +1 yıl Ne varmis tuba Yorumla sk0634 +1 yıl Nabıyon tuba Yorumla
Salihydnxyz Takip Et Master Yaş: 24 , eic 83% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı. Tek esliyim 1 0 Yorumla
ylmzbyr Takip Et Guru Yaş: 37 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 901 cevap paylaştı. Tek eşli değilim 1 0 Yorumla
Dostoviski Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 3,4b cevap paylaştı. Tek eşli 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
Çiçekler güzeldir, dikkat çeker ama o çiçekten o çiçeğe atlayayım derken bir gün arılısına denk gelinir aman
🤣🤣
Sadık olayım derken sandığa dönüşüp gönlüne sığdırdıkları kalmıyor
Ozmn iliski yapmican asko takilcan
Niye benim suçum ne
Kızların kucaktan kucağa dolaştığı bir sitede tek eşli var mıdır sence?
Herkes sen degil akpli
Herkes ben olsa kimse kucaktan kucağa dolaşamazdı :D
Aa tabi canım bilmez miyiz
Ya sen S2 nin keyfini yapıyorsunda ben hayvan olunca mı kötü :D
Evet
Bencilsin
Evett
kimse tek eşliyim demesin, eşiniz ya da sevgiliniz dışında birisini arzulamayan yoktur :)
herkesi kendin gibi sadakatsiz ve ahlaksiz sanma babe
bu duygular ahlak, din vb. kurallar ile frenlene bilir ama biyolojik olarak böyleyiz ister kabullen, ister red et ;)
kendi bildigine inan
ben bilime inanırım sen neye inanmak istersen ona inan :D
Ne tek eşliyim ne de daldan dala konan. Yalnızlık tercihim
Hala ney bişi yok..
O kadarda dolaşan değilim..
Kuş muyuz awk? Tabii ki seri tek eşliyiz. Biri biter öbürü başlar
O tek eşi buluna kadar ama o bu diye dezende değil 😉
Daldan dala çiçekten çiçeğe zıplayan bir tip değilim Yeter ki Sevebileceğim bir kadınım olsun benim için her şeyimdir o
Tek esliyim kocam da kocam
Nerde kocaagn
İşte gdkwgxm
🚨🚨
o çiçek bu çiçek candır
sen?
Keyfime gore
demekki kızlarda daldan dala konuyor hemde gerçek manada :D
Seninki senin daldan baska dala konmus diyorlar zamaninda😃
benim ki şu anlık yok ama evet her kadın bir dala konuyor erkek yapıyorsa kadında yapabilir bana göre
+999
helal sana
Sanada yegeb
Selam ben arı
Aleykum selam ben bal degil djensjdjdjdd
Aman cicrk djsjsjjs
Kız bal ne?
Ayrıca bal için arı buku diyorlar. 😂
Sjsbshsshsbs ya biri bal yazmis ona yazmistim senin gorusten once ondan aklimda bal kalmis dhshs. Evet ari boku yoyoz of of mis
Tek eşliliğe karşıyım
özünde kimse tek eşli değil zaten, soran seni iyi linçlememiş, bana baya sardı :D
Bal almayı severim. Ya sen?
Bal sevmem
Tek eşli olmayı severim
En iyisi
Evet
Öffff soruya bak
Ne varmis tuba
Nabıyon tuba
Tek eşliyim aşırı sadığım
Tek esliyim
Tek eşliyim
Tek eşli değilim