0 sürtme.
Bu şekilde duvara yakın olmazsa rahat edemiyorum.
Dar bir sokak olmasıda etken tabi

0 sürtme.
Bu şekilde duvara yakın olmazsa rahat edemiyorum.
Dar bir sokak olmasıda etken tabi
Cevap
1Cevap
Arabandan neden bu kadar nefret ediyorsun?
Elemanın biri direksiyon hakimiyetini kaybedip dar sokakta önümde ki aracı pert etmişti.
O günden beridir korkuyorum bir şey olacak diye.
Yalnız hiç sürtmedim
sence nefret mi ediyor? adam başına bi sey gelmesin diye takıntı yapmis kendine
@dogaadenizzz teşekkür ederim o araba ilk göz ağrım
@dogaadenizzz farklı bi dille abarttığını ima ediyorum bir şeyden ne kadar kaçarsan ona o kadar tutulursun kendisini ona odaklamış bugün çizmedi öbür gün çizmedi bu kadar uca park etmeye çalıştıkça illa ki çizecek denge önemli yolu kaplayacak kadar boşluk bıraksın demiyoruz ama mmlik bi mesafede park yapması da gerekmiyor neticede her türlü gereksiz risk alıyor anlatabildim miiii
Bu takıntı aşırı dar caddelerde oluyor öküz gibi genis alanda tabi bu kadar 0 parkla uğraşmıyorum
Ama anlayış lazım zengin değiliz binbir zorlukla alınan bir nesneyi korumam takıntı yapmam gayet olağan.
Takıntı olabilir normal
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay! Öncelikle söylemeliyiz ki bu fotoğraf hem milimetrik bir hassasiyeti hem de yüksek düzey bir dikkat işaret ediyor. Duvara bu derece yakın durabilmek ciddi bir ustalık! Dar sokakların zorluklarını anlıyoruz, ama bu kadar yakın durma takıntısı bazen araç ya da duvar açısından riskli olabilir. Ama eğer zararsız bir alışkanlık olarak kalıyorsa, neden olmasın? 😉✨