+1 yılBen bir keresinde rüyamda esmer acaip yakışıklı bir öğretmen öğretmen masasının yanında durup bize bişey anlatıyordu. Ben de onun karşısındaki sırada oturuyordum. Sonra arzu adında bir müdür yardımcısı (rüyama girdi cadaloz karı yine) bizim sınıfı toplantı odasına çağırıyordu. Konuşma yapılıcak diye. İçeri girerken benim başımı açtırıyordu. Ben de açıyordum okuldayız diye. Ardından o öğretmen arkadaşlarının arasına oturmuştu konuşuyordu. Tam o sırada beni gördü göz kırptı arkadaşım da seninki sana bakıyor dedi bana rüyamda. O rüyayı gördükten ertesi gün o öğretmeni bizim mahalledeki bimde alışveriş yaparken gördüm. Ne anlama geliyor bu ya.
02 Yorumla
Balık+1 yılaynen daha da görmedim ama onu
En İyi Cevaplar
- Astroloji & Burçlar konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılpek sallamam aslında ama rüyamda kimi görürsem başıma onunla ilgili bir şey mutlaka gelir. misal, yüzünü hiç görmedim sadece ismini biliyordum geçenlerde rüyamda erkek arkadaşımın eski sevgilisinin kardeşini gördüm (ne alaka inan bilmiyorum) sırtı dönük "o benim abim, ben abimi çok seviyorum" gibisinden bişeyler dedi. ertesi gün tam rüyamı erkek arkadaşıma anlattım, cümlemi bitirdim, telefonuma mesaj geldi "abim sende ne bulmuş anlamıyorum ablamı senin için mi terk etmiş yani" diye, hay dedim kedi canını...
02 Yorumla
Balık+1 yılkafam karıştı okurken aşçı uşak durumu gıbı olmus
+1 yılPeygamber efendimiz zamanında , bir insan rüyasını yorumlaması için peygamberimize gitmiş. Eşinin rüyasında öldüğünü anlatmış. Peygamberimizde, rüyaya inanma "Allah hayırlara yazsın" de geç demiş.
Aradan zaman geçmiş, peygamberimiz vefat etmiş, adam böyle eşinin öldüğü rüyayı yine görmüş, o zamanların rüya yorumlayan bir adama gitmiş. Adam karın ölecek demiş.
Adamın karısı ertesi gün ölmüş.
Kısaca olay şu, rüyayı fazla düşünme, Allah hayırlara yazsın de. Eğer düşünür çok dert edersen başına gelir.
Bu yüzden dolayı hiç düşünmem, inanmam.367 Yorumla
Kova+1 yılO zaman iyi bir sey olursa kafaya takip gercek olmasini mi bekleyelim?
Kova+1 yılRüyadan medet Umma ne iyi ne kötü.. İyi diye beklersin olur bir bakmışsın şer çıkmış, bu yüzden hayırlara vesile olsun de.@shinelikeastar
Başak+1 yılEvet en azından bir bölümü dejavu dediğimiz olay :)
Aslan+1 yılBen 2 seneden beri aynı rüayı görüyorum. Napcamı
Bilmiyorum hayır olsun
2 çeşit rüya vardır bir normal zihinsel rüya bir de astral seyahat vardır bedeni ruhla geçici olarak ayrılır ve astral seyahat geçiyor orada geleceği göre biliyorsunuz ya da bazen ben bukişi daha önce gördüm ama nerede gördüğüm derseniz siz onla astral seyahat karşılamışsınız dır ama o astral seyahat cinle bile karşınıza çıka biliyor astral seyahat ken insan bedeni ve ruh bedeni bir bağ vardır onu sadece Azrail kese bilir rüyanız da tanımadınız insanlar astral seyahat gördünüz ya bu dünyadan biri ya da bir cin ya da başka ruh ban dır
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
152Cevap
+1 yılRuyalar gerceklescek diye bir sey yoktur ruyalar insanlarin bilinc altina yerlesmis herhangi bir olayin o anki ruh haline yansimasidir. O insan bir seyi o kadar dusunurki bilinc altina yerlesen olaylar beyin yoluyla en fazla 10 saniye gibi bir durumda uyku halinde zihninde vanlanir buda uyuyan insana sanki uzun bir zaman dilimi gibi gelir ama gerceklesen ruyalar genelde olacak olaylari yani kendisinin gerceklesceni bildigi bir seyi hilinc alti yontemiyle ona ruyada gozukmesidir buda ona ruyam gerceklesti diye yorumlar. sonuc bilinc alti nin br oyunudur
00 Yorumla
+1 yılRüyalar gerçek, dünya yalan oldu artık benim için...
https://i.hizliresim.com/gkDroN.jpg40 Yorumla- Astroloji & Burçlar konusunda 5,9b cevap paylaştı.
+1 yılşimdiye kadar 4 büyük rüya gördüm.
hepsi de etkileyiciydi.
3 tanesi gerçekleşti. Diğerini bilemiyorum zamanı mı var, yoksa yanıltıcı bir rüya mıydı... bunu günü gelince göreceğim.
geri kalan tüm rüyalarım günlük olayların etkisiyle ya da hayallerimle bağlantılı.00 Yorumla
+1 yılBu kişiden kişiye değişir bizim ailede herkezin rüyası çıkıyor mesela benim kuzenm evlendiği 1 yıl oldu ozamandan beri babasının öldüğünü görüyodu hep ve amcamı kaybettiğimiz 1 ay oldu 1 gün öncesinden halam gördü ben rüyaları 3 ay öncesinden görüyorum ama bişey olacaksa hissediyorum bu daha kötü nefesin daralıyo bişeyler olacagnı hissediyorsun
00 YorumlaRüyamda bir bankanın müdürüydüm, uyandığımda ise hayatıma işsiz olarak devam ettim.
194 Yorumla
Balık+1 yılahaha bu iyiymiş
Akrep+1 yıleig bu olmalı
evet benim oluyor ancak gerçekleşecek bir rüya gördüğüm zaman anlayabiliyorum. şöyle ki sıradan rüyalarımda kontrol hep bendedir. ama gerçekleşecek bir rüya görüyorsam kontrol edemiyorum gerçekleşmesinden kastımda kötü bir rüyaysa kötü birşey oluyor iyi bir rüyaysa iyi birşey yanı tam anlamıyla aynısı tabiki gerçekleşmiyor. benim rüyalar sıkıntılı daha derine inmeyek :D
00 YorumlaEvet gerçekleşir benim gördüklerim gerçekleşiyor hatta bazen yakın gelecekte olacak şeyleri canlı gibi görüyorum örnek vermek gerekirse örneğin ablam saçını sarıya boyatacaktı üzerinde ki kıyafete varana kadar sarı saçlı gördüm uyandığım da karşımda aynı kıyafetle duruyordu abla saçını sarıya boyatmışsın rüyamda öyle gördüm sen kahinmisin sarıya boyatacam bugün falan dedi :D böyle bir çok şey geldi başıma :D
02 Yorumla
Kova+1 yılBanada aynisi oldu. Gece kardesim ruyamda sacimin kesilecegini gormus ayni gece annem sacim keslirse daha hayirli olacagini gormus ve ayni gece bende aynada sacima bakiyodum kut kesilmis halde. Ertesi gun durduk yere annem sacini keselim falan dedi bende itiraz etmedim sonra iste kardesim gordu aa dedi ruyamda gordum falan oldu. Bazen gercej luyor bence
+1 yıl2 yıldır insomnia hastasıydım ve bunu aştım yinede normal bir insan gibi uyuyamıyorum ama 3-4 saat uyuyabiliyorum.
Rüyalar ve uyku hakkında çok araştırmalar yaptım çok büyük bir alem gerçekten insanın içinde kaybolacağı cinsten.
Uykuya tekrar başlamamı sağlayan lucid rüya olayıydı kendimi çok zorluyordum uyumak için çünkü lucid rüya mükemmel bir olay konuyla pek alakası olmasada bilgi vermek istedim.
Gördüğüm rüyalarda ciddi manada yarı yarıya gerçekleşiyor.01 Yorumla
+1 yılEvet gerçekleşiyor. Bazı rüyalarım tam gördûğüm gibi, bazıları parça parça zamanla gerçekleşiyor. Hatta bazen başka bişi düşünürken aklıma konuyla alakasız bişi geliyo. kendi kendime diyorum' ne alaka ya nerden geldi aklıma' diye aradan biraz zaman geçiyor ve gerçekleşiyor. ama bundan şikayetçi değilim bazılarının aksine. hatta özel bile hissettiriyor insana. umut ettiriyor. :)
00 Yorumlaistisnasız hepsi gerçekleşiyor ve bu gerçekten beni hep korkuttu. ayda yılda bir rüya görüyorum ve asıl korkutucu olan rüyanın gerçekleşmesi değil en küçük ayrıntısına kadar gerçekleşmesi.
yani hani başına bir şey geliyor da "aaa rüyam da bu işaret edilmişti" dersin ya öyle değil işte. rüyada ortam, konuşmalar, hareketler falan ne varsa hepsi gerçekleşiyor.00 Yorumla
+1 yılBende cok tuhaf oluyor belirli bir zaman ard arda 7 gün ruya gorüyorum ve hepside net cıkıyor korkuyorum baya bir korkuyorum hatta arkadas müneccim derdi bana fal baktirmisti eben ölcek diye dalga gectim guldum sonraki gün kadın öldü elim ayağim titredi bidahada bakmadım ruyada belli zamanda goruyorum agır ruyalar cikiyor degisik bir insanım bende anlamadim
00 YorumlaAstroloji & Burçlar konusunda 1,3b cevap paylaştı. Evet bazilari gerceklesiyor bazi olaylar ayan oluyor.. Dinimizde de Rüyalar 3`e ayrilmis yaa Salih Rüya, Seytani Rüya, Bilincalti Rüya diyeee...
Her birinden bir parca aliyoruz iste... Müjdeleyici olanlari paylasmamak gerekirr.. :)00 YorumlaAstroloji & Burçlar konusunda 4,2b cevap paylaştı. Bu gece rüyamda çatışıyordum elimde sniper olum çok heyecanlıydı ya bitmesin istedim üstüme ateş açıldığında harbiden vuruluyormuş gibiydi o duyguyu hissettim vuhuv çok fenaydı ya :D
10 Yorumla
+1 yılrüyalarımı itina ile seçer görürüm ben :D
o yüzden gerçekleşmeleri mümkün değil :D
lucid görüyorum sık sık :)) canımın istediğini yapıyorum yani :D01 Yorumla
+1 yılFarklı şekilde bazen evet misal benim rüyamda aylar önce 1 yıllık sevgilimin babası bizi öğreniyordu ki öğrense ayırırdı muhtemelen ertesi gün nerdeyse öğrencekti attığım mesajı falan görmüştü şansıma attığım mesajda çok bişey yazmıyordu sevglimde soğuk kanlı davranmayı başarmış bu sayede 1 yıla yaklaştık
00 Yorumlaçoğu zaman 1kaç gün için de rüyalarımı bire bir yaşadığım oldu.
çok sık rüya görmem ama genel de rüya görünce ya aynısını yaşarım ya da yaşayacağım birşeyin sinyalini alırım.
ve asla hayıra rüya görmem hep kötülük habercisidir rüyalarım00 Yorumla
+1 yılBen buna inanmıyorum ama bir keresinde bir rüya gördüm arkadaşın yaptığı kazadan evinden ailesinden evinin manzarasına kadar sonra çocuk korktu kaçtı benden :D
00 YorumlaAstroloji & Burçlar konusunda 5,2b cevap paylaştı. 1 haftadır gerçekleşiyor benim tuhaf oldum tırstım iyice. Soruyu görünce de bir kıllanmadım değil. Noluyo l*n ..
01 Yorumla
+1 yılGerçekleşme sayılmaz da genelde kimi görsem 2-3 gun sonra ya onunla karşılaşıyorum, onunla ilgili bir haber alıyorum ya da bizzat kendi mesaj atıp arıyor uzun suredir gorusmedigim konuşmadığım biri bile olsa :)
00 Yorumla
+1 yılGeçen rüyamda uçaktan atmışlardı beni. Sonra suya düştüm, çıktım. Bir ağaç kovuğuna işedim. Gerçekleşsin ya, güzel bir anı olur.
01 Yorumla- Astroloji & Burçlar konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılAslında bu soruya cevap vermek istemiyorum çünkü ben önceden yaşayacağım bir çok olayı önceden rüyamda görürdüm herkese anlata anlata artık gördüğüm rüyaları hatirlayamamaya hatta rüya görmemeye başladım
00 Yorumla Eskiden çıkardı şimdi öyle bir durum yok. Mutluyumda çünkü hep kötü olayları görüyordum bir yakınımızın vefatını , kumrular daki patlamayı vs. Ve Patlamanın olduğu günde oradaydım. Bunun gibi bir Sürü Şey.
02 Yorumla
Balık+1 yılkumrulardakı patlama?
+1 yılRuyalarim karmakarisik zaten birsey hatirlamiyorum bile ben ya :) birak gerceklesmesi
20 YorumlaBana hep ruyamda gordugun seyleri uyandiktan sonra yasiyormusum gibi geliyor yani mesela sabah kalkiyorum bir olay oluyor mesela ben bu olayi ruyamda gormustum felan diyorum. d
00 YorumlaGördüğüm rüyaların %95i lucid rüya sadece başım aşırı agridiginda veya cok stresli olduğumda goremiyorumG
00 Yorumla%90 hepsi gerçek olur. Zaten hislerim kuvvetlidir genelde düşündüğüm ya da rüyamda gördüğüm çoğu şey gerçek oluyor
00 Yorumla
+1 yılbiz tatildeyken evimize hırsız girdiğini görmüştüm rüyamda pek önemsememiştim sonra eve döndük hırsız girmiş meğersem
00 Yorumlamalesef bazıları gerçekleşiyor. Hatta gerçekleşmesini istemediğim rüyalar için uyuyup başka son getirmeye çalışıyorum :D
00 YorumlaAstroloji & Burçlar konusunda 8,5b cevap paylaştı. Evet çıkıyor çoğu zaman..
Bazıları gördüğümün bire bir aynısı çıkıyor, bazıları da rüya tabirinde yazdığı şekilde..00 YorumlaAstroloji & Burçlar konusunda 4,2b cevap paylaştı. gerçekleşseydi ben evliya, peygamber gibi bir şey olurdum var ya
01 Yorumlabu anlattıklarınız sadece inanış yani kesin bir doğruluğu yok bende bazı rüyaların geleceğin habercisi olduğunu biliyorum tabi düşünenin ama bu rüya gördüm sabahtan akşama kadar kurayım da demek değildir tedbirli yaşa sadece.
00 YorumlaAstroloji & Burçlar konusunda 407 cevap paylaştı. fantastik film gibi ruyalar goruyorum ben :) genelde bilincaltimdakileri ruyamda gorurum gerceklesmez
00 Yorumlabugün bir rüya gördüm ve rüyayı yönlendirdim ama rüyayı hatırlamıyorum diyecekken rüyayı hatırladım :D
00 Yorumla
+1 yılbir günde 6-7 rüya görüyorum bu yüzden bazen gerçekle rüyayı karıştırır oldum gerçekleşiyor mu bilmem :)
00 YorumlaGördüğüm rüyalar gerçek olsaydı şu an uçabiliyor, çok hızlı haraket edip koşabiliyor olurdum ve bu gerçekten süper olurdu..
00 Yorumla
+1 yılErkeklerin ki gerçekleşmiyordur en azından. Yani her hafta şimdi asD:AS
00 Yorumla
+1 yılnadiren. ama uyanıkken istemsizce gözümde canlanan hersey gercek oluyo
00 Yorumla
+1 yılEvet en azından bir bölümü dejavu dediğimiz olay:)
00 Yorumla
+1 yılRüyalarım gerçekleşiyor ama rüyamda ne gördüysem tam tersi gerçekleşiyor :P
00 YorumlaGenelde bilinçaltımda olan şeyleri rüyamda görüyorum ama bir kaç kere gördüğüm rüya çıkmıştı.
00 Yorumla
+1 yılGecen rüyamda kendini 3. köprü inşaatında amele olarak calisirken gördüm. Uyandım hala ameleyim..
00 YorumlaGerçekleşmez ya. Benim rüyalarım genelde bilim kurgu
00 YorumlaAstroloji & Burçlar konusunda 2,3b cevap paylaştı. Bir defa oldu sadece, daha doğrusu bir 4500 kilometre ötede olmuş bir olayı gördüm.
01 YorumlaGördüğüm her 10 rüyadan 9 u dejavu olarak geri donuyor
00 Yorumla
+1 yılKarışık sürrealist rüyalar görürüm. Çözmeye uğraşmam.
00 YorumlaAstroloji & Burçlar konusunda 12,5b cevap paylaştı. Çok nadir rüya görüyorum onları da hatırlamıyorum zaten..
00 Yorumla
+1 yılbazıları gercekleşiyo ama rüyalarn tam tersi olur derler ;)
00 Yorumlao olmuyorda bırseyı yasıyorum ulan ben bunu daha onceden yasamıstım dıyorum!
03 Yorumla
Balık+1 yılaynen ha ben çok rastlıyorum bu duruma
+1 yılTam olarak çıkmasada evet çıkıyor malum oluyor mu derler artık bilemedim
00 YorumlaRüyalar bilinçaltında kalan düşüncelerin ortaya çıktığı uyku halidir. Benim rüyalarım gerçekleşmedi.
00 YorumlaGerceklesse şu an Baraka cafe de ki o çocuk ile kahvaltı yapıyor olurdum :(((
00 Yorumla
+1 yılRüyamda hızmamı kaybediyodum gerçektede cidden kaybettim
00 Yorumla
+1 yılMalum olma durumu vardır, tamamen olmasa da hemen hemen kişiler ve olay aynı oluyor.. Tabi bazen.
00 Yorumlaben genelde gerceklesmıs olan seylerı ruyamda görüyorum :D
00 YorumlaAstroloji & Burçlar konusunda 3,3b cevap paylaştı. Çok nadir görürüm zaten onlar da saçma saptirik şeyler
00 Yorumlarüyamda sevgilim beni facede arkadaşlıktan çıkartıyordu meğersem ayrılmka istiyorumş ve de gerçek hayatta da ayrıldı benim bazı rüyalarım çıkıyor
00 YorumlaRüyaların gerçekleşmesinden çok günlük kafama taktığım şeyler yani bilinçaltı denilen şeyler rüyama giriyor
00 Yorumla
+1 yılGördügüm rüyalar ters olarak gerçekleşiyo. Seviniyosam reelde üzülüyorum. :(
01 Yorumla
+1 yılEvet gerçekleşiyor %80 oranında ve bu artık beni korkutuyor genelikle hafif olaylar oluyor bazen kötü olaylar ve bazen uzun sürede bazen kısa sürede gerçekleşiyor ve uyandığımda hemen not alıyorum hatırladığım kadarıyla sizde oluyor mu ya
00 YorumlaRüyamda 6 Tane Jeepim Vardı Hangisine Mazot Yetiştiricem Diye Ağlıyordum Olabilir :)
00 Yorumla- Devamını Gör (219)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat