Güncellemeler
+1 yıl
İnternet yüzünden sorumu tamamlayamadım
Rüyalarım felaket bir şekilde gerçekleşiyor bazen 2 gün bazen 2 hafta bazen tam gününde. Rüyalarımda tarih görürsem o gününde oluyor. Ve bu olay beni biraz da korkuyor. Çünkü ülkede dünyada olan şeyleri rüyamda görüyorum. Kimse bana inanmaz burada söylesem. Ama çevreme allahtan olaylardan önce söylediğim için bana olaylar olunca inanıyorlar. Bu durum gerçekten beni rahatsız ediyor. Çünkü kötü rüyalarımda da gerçekleşir diye korkup başıma gelen de oldu.
Rüyalarım felaket bir şekilde gerçekleşiyor bazen 2 gün bazen 2 hafta bazen tam gününde. Rüyalarımda tarih görürsem o gününde oluyor. Ve bu olay beni biraz da korkuyor. Çünkü ülkede dünyada olan şeyleri rüyamda görüyorum. Kimse bana inanmaz burada söylesem. Ama çevreme allahtan olaylardan önce söylediğim için bana olaylar olunca inanıyorlar. Bu durum gerçekten beni rahatsız ediyor. Çünkü kötü rüyalarımda da gerçekleşir diye korkup başıma gelen de oldu.
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
rüya gibi saçmalıklara inanmam geçek de olmadı hiç
Güncelledim tekrar oku
Hayır. Genelde rüyalarım günlük yaşamdan farklı, absürt, dünyada fiziken mümkün olamayacak şeylerden oluşuyor
rüya bilinç altının görüntüsüdür.
iyi bir program yaparsanız kafnzı taktığınız ne ise çözersiniz.
Nasıl çözüyoruz yani
Bu rüyalar sadece beni bulmuyormus bir fark var benimkinin belli günü yok ama 1 hafta ama 1 ay ama 1 yıl ama 10 yıl mutlaka bir gün gerçekleşiyor
Şu konuyla alakalı yazmak istedim ama kapalı mesajınız zahmet ve rahatsızlık olmaz ise bu konu hakkında konuşmak istiyorum
benim gerçekleşti bazıları :D
Bazen gerçekleşiyor. Dejavu oluyorum.
Yavaş yavaş gerçekleşiyor
Bazen oluyor bazen de olur gibi oluyor 😏
benımkı gerçekleşti çok defa.
Evet gerçekleşti
öyle bişey mi var
Güncelledim tekrar oku
Evet var