Kızlardan etkileniyorum, sevebilirim bir kızı her şekilde.
Eğer eşcinselsem bu normal mi sizce, çok yargılanır mıyım :( ?
Eğer eşcinselsem bu normal mi sizce, çok yargılanır mıyım :( ?
Bir sosyoloji öğrencisi olarak insan doğasına aykırı olan eşcinselliğin toplum yapısına da olumsuz etkilerinden dolayı hormonsal bir bozukluk, dolayısıyla tedavi edilmesi gerekli bir hastalık olarak görüyorum, bir psikologdan yardım almanızı öneriyorum. Bir müslüman olarak ise geçmişte lut kavminin helak sebebini arastırmanızı öneriyorum. Sizin sosyo-kültürel hayatınızı bilmediğinden kendi yaşadığım türk toplumuna ait temel fikrim bu yönde.
Bu çok olağandışı bi'şey değil. Boşuna üzülmeye değmez. Ama bazı geri kafalılar yargılayabilirler
Geri kafalı insan çok :/
Bak ben bu konuıda harbi gerikafalıyım :) ama sizin için aydın olacam gidin evlenin bankadan 12 taksitle sperm çekin enjekte edin çoçuk doğrun çoçuklarınıza aynı şekilde örnek olun lezbiyenliği ne moksa işte onuda yavrularınıza aşılayın aaaaaaa olurmu geri kafalılık hatta evde bol bol salatalık yetiştirin lazım olur bir mok yiyecen bari saklı tut çok normalmiş gibi :)
İki cinsten de hoşlanıyorsan biseksüelsindir. Bu normal bir durum ancak bu ülkede yargılanırsın..
Evet sanırım öyleyim.
Bu ülkenin insanları neden böyle ya :/
Cevap
10Cevap
Onceden cok on yargiliydik bu konuya ama cevremdeki kizlarin teker teker lez oldugunu ogrenince konustum gayet mantikli seyler soylediler , hormonsalda olabilir. Sen devam et boyle kimseye bakma :D
Valla burası Türkiye belli olmaz güneşi doğdurup batırmaktan bile sorumlu tutularak yargılanırsın..
Cinsel tercihler kimseyi ilgilendirmez, kimseyi dinleme sen
Erkeklerden etkilenmiyorsan escinselsin, her ikisinden etkileniyorsan biseksuel, tabii bu hem dini hem etik hem de biyolojik olarak anormal bir durum
Öyle hissediyorsan öyle yaşa içine gömerek olmaz senin tercihin
Haklısın :)
yok be sanmıyorum ama abartmayın erkekler varken ne halt ediyorsunuz?
yaşın itibariyle normal zamanla gerçek kimliğini bulursun fazla takılıp takıntı haline getirme kafanda
Valla bende kiz olsam kizlardan enkilenirdim tabrik
bende kizlar dan etkilenjyorum sorun yok boyle devam
Ben yargılamam valla da diğer insanları bilmem
hiç normal bişe değil D:dD:d
bende kızlardan etkilenyrm
NASIL PEKI DUYGU HISEDIYORSUN
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar